så sant, så just(e) nu

146487-36

nu...

... ska jag köra ihjäl mig på motorvägen som går till nynäshamn.

otrevligt med orena karlar

stop
stopp alla män med för högt pH och en ogynsam bakterieflora, för; JA, det finns tydligen män där ute som
bär på en del otäcka bakterier i sitt kön som ger kvinnor urinvägsinfektion. detta, kan förklara en del. mycket otrevligt låter det. och vad gör man åt det liksom. HEJ, jag ger min flickvän urinvägsinfektion. nej fy. det klarar jag mig utan.

du är min stjärna också...

min stjärna

jag vet

jag borde inte skriva nu, inte nu. men jag är en av alla de som inte lär sig av sina misstag.
nåväl.
när jag var liten burkade jag gå omkring i tron om att om man trodde på någonting tillräckligt mycket, slöt ögonen riktigt hårt, hoppades att det man ville hända skulle ske, så hände det. jag kan medge att jag ibland, även i dessa dagar kan tro på det. men någonstans på vägen försvann den optimisten i mig. omöjlighetstänkandet växte i mig. men, hur kommer det sig att man från början börjar tro på något så abstarkt som att man med endast viljan kan styra om något kommer ske elle inte?
jag antar, att det börjar med en ren slump, att man i ett ögonblick önskar sig någonting, sluter ögonen och hoppas, och så, plötsligt händer det, ens önskan går i uppfyllelse.  så efter den enda gången, tar storhetsvansinnet över och man tror att man kan erövra världen med endast tillräckligt mycket vilja och hopp. sen, när besvikelse, på besvikelse slår dig, så slutar du tro. inser att livet endast är till för att jävlas med dig. att det inte är någon mening med att hoppas på någonting, eller för den delen ha förväntningar på något. jag vill inte påstå att det alltid är så, för det vore att ljuga, men ibland, kan saker och ting vara lite jobbiga, det är allt.

eftersom det bara tycks bli värre, med hopp och förväntningar skippar jag den delen och lever i att det blir som det blir, hmm, nu vill man ju inget hellre, än att, hoppas att det bli som jag tänkt mig, men, jag har inte tänkt mig något och jag hoppas inte, för jag vet.

Du, min ängel.

my angel

ett erkännande

jag var inte den som räckte upp handen, jag skrek rätt ut.
jag var inte den som var tyst och trevlig, jag hade fötterna på bänken, orsakade tsunamis i labbskåpet och slängde böcker på läraren.
inte helt felfritt, men förbannat kul.
ett erkännande

how about black beauty

idag tog jag och nanna en tripp ner till strömsholm. det klargjordes väl ganska snart att det nog började närma sig slutet för älskade graffe. det är lite synd att stå där i sista stund, och känna sig totalt hjälplös. men det värsta av allt är att man är kristall klart medveten om att detta aldrig hade hänt om det inte varit för att den stackars hästkraken inte hade hamnat i fel händer. att denna stjärna skulle behöva lida så, för att människor inte har rätt kunskap, för att människor inte vet. människor som inte vet, borde inte få ha hästar. jag blir nästan livrädd vid tanken av att sälja bella, hur jag inte skulle kunna förlåta mig själv om hon hamnade i orätta händer. jag har sett hur det kan gå, jag såg hur det gick för dart, han hämtade sig inte på över ett år. och det var ändå hästmänniskor som hade hand om honom. jag menar man borde ju kunna lita på någon vars pappa är tränare på strömshom, men inte ens då kan man känna sig trygg, tydligen.
 
det är synd att folk förbiser det viktiga, och koncentrerar sig på om hästen har de senaste skydden, de snyggaste täckena och om det får ha sina blå fleecelindor med back on track paddar under natten. det är djur, inte barbie dockor. jag vet inte vad folk tycks tro. det var en häst här på granngården som mamma åkte upp och tittade på för att den hade sprutdiarré. ägarna förstog inte alls vad det kunde bero på, mamma konstaterade dock snart att häststackaren fodrades med så mögligt och dammigt hö att det skulle kunna ta död på den. ägarna förstog inte. jag tycker fan alla som ska köpa häst borde gå en grundläggande kurs i hur man tar hand om en häst, och då ska dom inte lära sig hur man lindar och lägger på täcken, utan hur man utfodrar och tar hand om en häst.  

ja man blir ju allt bra trött, och det är skamligt så låga straff det utdelas till vanvård av djur. jag har för mig att det inte ens är olagligt med tidelag i sverige, så länge djuret inte tar skada, men hur vridet är inte det på en skala?

jag läste om en kvinna som vanvårdat sina hästar, vart det var är jag inte riktigt säker på, men det var inte i sverige, hon blev dömd till 2 års fängelse och dryga böter. PLUS, att hon var tvungen att ha bilder på sina vanvårdade hästar i cellen och endast leva på vatten och bröd i en månad. DÄR, har vi ett straff som heter duga. varför har vi inte sånna generösa straff i svealand för?

man blir bara trött. och ledsen. hur kan folk med gott samvete hålla på så här? folk är inte dumma, dom är riktigt jävla dumma...

stackare

oförskämt

kommer grubbla mig själv till sömns. fan.

men iaf, denna låt är fin, men tragisk.

You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
Me myself I got nothing to prove

You got a fast car
I got a plan to get us out of here
I been working at the convenience store
Managed to save just a little bit of money
Won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs
And finally see what it means to be living

You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
His body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did

You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way

So remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
We go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job
And I work in a market as a checkout girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a bigger house and live in the suburbs

So remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me find it
I got no plans I ain't going nowhere
So take your fast car and keep on driving

So remember we were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
Is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way


naked as we came

Naken, är när man inte har några kläder på sig. säger dom. jag skulle vilja säga att helt naken är man inte förrän den dagen man står in för någon, helt utan hemligheter, helt utan skam, helt blottad. inga ärr man försöker dölja. inga mörklagda hemligheter. en dag, står vi säkert alla där. då döden knackar på, kan vi nog inte ens längre ljuga för oss själva. det är alltid sig själv man ljuger för först. man kan försöka att förneka en lögn, men, det går inte att göra det i all oändlighet. vi föds nakna, utan hemligheter, sköra. så vill jag dö. förlåtit mig själv för det jag gjort fel. erkänt alla lögner och hemligheter. om inte för någon annan så iaf för mig själv.

naked1

She says, "Wake up, it's no use pretending"
I'll keep still and breathe in her.
Birds are leaving over autumn's ending
One of us will die inside these arms
Eyes wide open, naked as we came
One will spread our ashes round the yard

She says, "If i leave before you, darling
Don't you waste me in the ground"
I lay smiling like our sleeping children
One of us will die inside these arms
Eyes wide open, naked as we came
One will spread our ashes round the yard

liten snöflinga fin

nu jävlar har vargavintern infunnit sig. kallbrand och fruset snor kommer nu bli en del av vardagen. jag fick min dos av köldskada idag när jag tog en härlig, inte helt frivillig, promenad från vägen genom allén. solen låg på och värmde, men, bara på vänstra sidan. min högra kind liksom frös sönder och samman, packade in sig i en fryspåse och skrev, höger kind, på sig själv. la sig i frysen, och jag har inte hört något av den sedan dess.  

nej men vad säger ni ungar. visst är det skönt med 15 lager kläder, ömma svanskotor, och brutna lårbenshalsar?
tacka vet jag sommaren. jag är då inte den som skyler mig. det ska vara kort, korta hotpants och bikini överdel. ska det vara malignt melanom, ska det vara över hela kroppen. jag älskar den där känslan då man bränner sig så att huden liksom börjar ömsa av sig. nåväl. kanske inte riktigt så, men nästan.
längtar verkligen till sommaren. speciellt nu när man ser hur dagarna blir längre.

nej, nu är det dags att gå ut och frysa arslet av sig. snö är fint att, titta på. jaja, omväxling förnöjer. man skulle säkert inte njuta av sommaren om den var hela tiden.

dagens visdom: det är aldrig bra att bli bortskämd.

1 off dos dayes...

det här är en sådandär dag då man helst av allt skulle vilja rikta en fet hagelbössa upp i gommen och trycka av. bara tanken av att min hjärnsubstans skulle måla om väggarna får mig att småle. nej föresten, det får mig att glatt hoppa omkring på golvet i små cirklar och sjunga små grodorna.

men som synd är har jag ingen hagelbössa, inte ens en fjuttig revolver. så jag får helt enkelt nöja mig med tanken. det är ju trots allt ganska kul att skutta omkring på det grusiga golvet och nynna för sig själv.

nej idag är en sådan där dag då man inte får ett skvatt gjort. fick ha en längre konferens med mig själv huruvida jag skulle orka laga frukost åt mig själv eller ej. resulterade i att jag smaskade i mig en kladdig banan och sköt upp frukosten till brunch. falukorv och makaroner är lagom sofistikerat en dag som denna. med kalla kårar och ångest som inte är utav denna värld sitter jag framför datorn, fullt medveten om att jag måste ta igen allt det jag skulle gjort, om jag gått på mina lektioner idag.

nej, idag skulle jag vilja ta en brygga, där båten tutade och där jag skulle bli skeppsbruten efter den ohyggligt långa resan på 10 min och flyta i land på en rostig spik. väl framme på den öde ön (ute i stockholms skärgård) skulle nakna dansande kanibaler välkomna mig med sina händer i byxfickorna. jag skulle springa till närmsta hydda, sparka in dörren och hoppa in genom fönstret. hade jag funnit 5 uppätna prickigkorvmackor där inne skulle jag ätit upp dom och sen skulle jag fallit ner i ett bottenlöst hål där två lejon väntade på mig. jag skulle skjuta dom båda med mitt ryggskott och sen skulle jag klättra upp ur hålet på den tråd som mitt liv hängde på. jag skulle därefter springa ner till stranden och skrika så att det eka och sen ro hem i den.
skulle verkligen vilja skrika så att det eka. tänk att få ro hem i den eka du själv vrålar fram.  

idag är en sådandär dag då man skulle vilja bli riktigt insane, och sen skylla på att man inte riktigt var i sina sinnes fulla bruk. åka in på psyke och bli matad, skita på sig och få blöjor bytta. en sån dag är det idag.

nåväl. saker man kan göra en dag som denna skulle kunna vara att:
- går fram och petar dig i ditt porslinsöga.
- Kör upp så nära nästa bil du kan och slå på hel ljuset tuta lite granna.
- Skriker ut till alla stropparna du ser, kolla han har korta byxor och han har tupé!
- Försöker välta cyklister med hårfönen.
- Häftar papper på mitten.
- pipa när jag backar.
- fråga folk på stan vilket kön dom är.
- bygga kö vid toaletten trots att den är ledig.
- när hissen är som fullast tryck in alla hissknappar.
- Annordnar illegala ubåts race i Vinedig.
- Irriterar grannen med ett stön som skär.
- pratar flera timmar om att elvis kanske lever!
- gå som en senil ödla.
- lägga på eko på allt som folk säger.
- skita i bästa kompisens kattlåda.

detta skulle man kunna göra, och bör göras åtminstone någon gång under en livstid. men idag skulle jag nog göra bäst i att göra det jag faktiskt borde göra, nämligen, plugga.

frågan är...

...är himlen verkligen carribean blue ovanför industriernas moln av rök?

lovön goes bye-bye

jahapp, så nu har dom bestämt sig. förbifart stockholm är snart vår verklighet. och får privatföretagen, PPP, public private partnership, slänga in sina pinnar i brasan, har vi vår "lilla tunnel" färdigbygd runt 2015. smärt och smidigt. men, jag tror att det var något som politikerna glömde nämna. som dom uttryckt det skulle detta förslag vara det mest miljövänliga, och minst störande, up my ass. det dom glömde, berätta var att förbifart stockholm inte bara var en liten tunnel som smidigt skulle gå, under lovön, en tunnel låter ju inte så farligt, det märker väl ingen av? eller? denna tunnel, skulle grävas upp, ovanifrån, 6 filig motorväg. det finns inte ord för det som är på sin yttersta spets att inträffa. milt uttryckt skulle jag kunna säga att jag är besviken, men, fick jag säga vad jag ville, skulle jag vilja säga; fans jävla skitpiss, analklåda, mensfitta, kuk, as, rövmutta,  bögklitta, flensorpon, fan ta fredrik reinfeldt och alla andra kuksugande rövslickande fittdreglande skitpolitiker som förespråkar förbifart stockholm. men, så kan man ju inte säga. det vore ytterst omoget och ogenomtänkt.

nåväl. finns inte så mycket man kan göra. men när dom kommer med sina grävmaskiner så måste familjen rydström säga farväl till lovö prästgård och drottningholm, för ett sådan projekt skulle det göra omöjligt för oss att fortsätta här. lovö blir en enda stor sandlåda.

den röda vägen, är förbifart stockholm. passa på att säga farväl du också, till ett fint kulturarv och en biologisk mångfald, för snart är det ett minne blott...

lovön goes bye-bye

det artar sig

det började förra helgen. en tämligen oskyldig dröm, som slutade med att jag låg naken på en gräsmatta, gestaltandes någon annan än mig själv, brevid en okänd man. varpå Georg Brunner stövlar in i bilden, med en t-shirt hängandes ner till knäna och en pastellfärgad tygjacka. svamlandes på tyska får han fram att man inte fick ligga och tänka på gräsmattan. jag tyckte att den drömmer var läskig nog för att hålla mig vaken en månad framöver, men det var bara toppen av det groteska isberg som skulle visa sig.

natten där på slutade min dröm med att jag transporteras in i en tv där jack nicholson var i full färd med att sätta på någon kärring. så där står man och tittar på, fast man egentligen inte alls vill. vaknar kallsvettig och undrar vad det egentligen är som försiggår.

det artar sig

några dagar senare vaknar jag med en smärtsam ångest. under nattens timmar hade jag bedrivit otukt med ingen mindre än han som spelar adam i kalla fötter, James Nessbit. kallsvettig och nervös, letar jag i blindo efter min mobil för att skicka ett blygamt förlåt via sms till staffan, men hindrar mig, då jag inser att hela bara varit en dröm.

så i natt, händer det som inte får ske. så fylld med skam att jag inte kan förmå mig att säga vad det i verklighetens namn är som har hänt biter jag mig i ena handleden och smäller till mig själv, med en flisig träbit. det som hänt, kan inte behandlas på något annat sätt än med straff. nåväl. så illa kanske det inte är. men jag kan inte låta bli att rodna en smula och skratta lite nervöst...

titta en gång till

okej, timmarna tickar. timmarna tickade vääääldigt långsamt på kemin idag. sneglade på klockan stup i sekunden, men, insåg ganska snart att tiden då fan inte gick snabbare bara för att jag tittade på sekundvisaren hela tiden. kände hur tunga mina ögonlock blev, slog mig själv i ansiktet, i mina tankar och undrade om jag kanske borde va med på lektionen för en gångs skull. insåg dessutom att jag låg lite efter men tittade på klockan en gång till och det var som bortblåst. 

snart, om sissodär ett par timmar sittar jag förmodligen i bilen brevid min underbara staffan, den yngre på väg upp till dalarna. jag har gömt undan grismarkören, för staffan har gått och blivit spritt språngande vanvettig. han har fått den briljanta idén, tycker han, att vi ska spela straffpoker, igen, och ett av straffen ska vara att bli tilldrämd med grismarkören. detta kanske inte låter så farligt om man inte vet vad detta är för något, det kanske inte ens heter grismarkör, men jag kallar det för det. detta är djävulens högra hand skulle man kunna säga. 

märkändan så att säga, består av ett okänt antal 1 cm långa sylvassa spettsar som följs upp av ett ca 3 dm långt skaft. för den som undrar använder man denna för att tatuera grisarna innan slakt. man häller på färg på markören och slår in den så hårt man kan i grisens svål, utan bedövning. på detta vis kan slaktarna se vilken gård grisen kommer ifrån även då grisen är död efter som man aldrig flår grisar.

låter trevligt, och denna vill staffan ha som ett straff, i straffpoker. doooooon't think sooo... ligger i säkert förvar. jag vill inte ha in den där i min skinka. något gammalt SE nr.

nope, fuck that shit.

min nya favvolåt är: this aint a scene, som fall out boy har gjort. och som staffan sa, sångaren låter ful, avgör själva, men rösten får även en tuffing som mig att bli knäsvag.

läs inte detta om du inte sett the illusionist

jag har precis tuggat i mig ett stycke illusionist, mycket se värd vill jag lova. precis efter att prinsen skjutit sig uppenbarar sig slutet inför mina ögon trots att jag inte sett det ännu (UNDERBAR känsla). det var så listigt uttänkt. allt ihopa. många filmer man ser slutar i ett enda stort antiklimax, eller så är de bara otroligt förusägbara. och hur jobbigt är det inte när man känner att man ödslat tid på en film man lika gärna kunnat se trailern på för att förstå vad hela filmen handlar om och kommer sluta?
men så va inte fallet med denna film. och hur bra är inte edward norton?

jag vill ännu en gång uppmärksamma den känsla som kom över mig. lite som när man sitter och räknar matte och har tuggat sönder suddigummit i toppen på pennan och gnuggat sönder tinningen över ett tal man inte kan lösa och så plötsligt händer det, som från ingenstans uppenbarar sig lösningen, helt briljant. precis den känslan var det efter det att prinsen skjutit sig själv. klart sophie inte var död. allt var bara ett trick. en del i en stor illusion. vilket mästervärk. var länge sedan jag såg en sådan genomtänkt film. och som grädde på moset var den inte tre timmar träsmak i röven lång heller.

i morgon drar jag, staffan, karel, anders, en platta öl och herr koskenkorva vill borlänge, igen. hoppas det blir lite mer åka av denna gång.

hoppas

otroligt kul

har du tråkigt?
inte jag!
folket är så kul...

Hej. Stämmer det att efter samlag så måste killen tvätta tjejens underliv med såpa. För att hon inte kan själv direkt efter samlaget?

Är det sant att killen brukar slicka tjejen i underlivet??
Är det sant att tjejer suger av killar?? är inte det väldigt äckligt???

Efter jag och min flickvän hade haft sex så sprutade jag henne i ansiktet. Det va inte menningen eller något sånt och nu e hon skit sur på mig vad ska jag göra?? hjälp mig snälla hon hatar mig.

Hej! jag är en kille på 14 år som vill ha några tips om runkning. Jag vill okså veta om det är onormalt att runka och suga en annan kille. Ps. Jag är inte bög men kan man suga endå ds.

Kan man bli gravid om man sväljer sperma, eller dör man?

hejsan! jag är en 16 årig tjej. Ibland när jag har sex med minflickvän så blundar jag, och då tänker jag på häsar som har sex med mig!!! Är detta normal? snälla svara!!!

Är det normalt att bli kåt av 80 tals musik som t.e.x Freestyle?

Är det sant att ollonet försvinner när man har haft sex och att det sedan växer ut ett nytt?

Hej jag undrar om det är sant att man får nya könshår för varje gång man har sex. Hur suger man av en tjej?

jag undrar om man kan få halsprolem om man suger på tjejens bröst vårtor?

Jag brukar smeka min rumpa mot spegeln när jag onanerar för då känns det som att jag gnider min rumpa mot nån annan.. är det normalt eller?

har någon ngt tips då vad jag kan onanera med? inte dushen, den e gammal. och inte eltandborsten eller ett ljus också gammalt!.. ngt NYTT!

Jag och min kompis har slagit vad om att inte onanera på en hel månad. Våra pungkulor börjar kännas för tunga. Är det farligt att inte onanera på så LÅNG tid?

hur fejkar man orgasm?!skulle gärna vilja veta de..har aldrig fattat detta--hur man gör...kissar man eller?!

Hjälp! Min pappa knullar min mamma!!
Det låter jätte hemskt!

(Trevligt>) Hej, jag är en tjej på 14år som har en fråga, är alla killar intresserade av analsex? Jag tycker inte det är skönt men har ställt upp för killarna vill det.
Min nuvarande kille har en stor penis och det gör ont när han kör in den i analen, men han säger att alla tjejer har analsex, stämmer det?

jag tycker att min sperma smackar alldeles för salt och vill ha en sötare smak...hur ändrar man på detta?

tack till ungdomar.se


Av omtanke

jag har många gånger ansett mig själv som likgiltig, förmodligen för att skydda mig själv. förmodligen. ibland anser jag att jag nog försöker skydda mig själv lite väl mycket. lite för rädd att cykla utan stödljul. inte bokstavligen, men innebörden är ungefär den samma.

>någonting har börjat röra sig inom mig, en känsla, något ja tidigare mest visat för att inte framstå som helt och totalt hjärtlös, omtanke. den känslan har vaknat till liv inom mig. dvalan är över.

omtanke, är något man visar någon man vet att man får tillbaka den av. det är lite läskigt. att öppna sig för en annan individ på detta vis. man har mycket att vinna på det, men ack så mycket man skulle kunna förlora. ett asplöv en blåsig höst har säkert högre odds att sitta kvar en dag till än att man skulle råkat springa in just den människa man är menad att vara med. så, hur ska man våga släppa taget helt? sattsar man allt, kan man också förlora allt. så, vart står man då? när man inte har något, hur plockar man upp bitarna av det som inte finns?

jag kan komma på mig själv med att stirra ut i tomma intet, rädd att det är så det ska kännas, tomt. i vilket ögonblick inser man att något avviker sig från allt annat? och när är något unikt, när? det skulle lika gärna kunna vara lika illa som alla andra gånger. hur vet man att det inte är så? 

nåväl. får tygla min rädsla.

det är dåligt att tänka dumma tankar, jag är bra på att tänka dumma tankar, alltså är jag dålig. mitt löfte om att bli en bättre människa är inte mest för andras skull utan för min egen för jag är trött på många av mina manér. vem har för den delen bestämt att det skulle vara dåligt att bli än bättre människa bara för andras skull?

helg = kul  

trots att...

... allt är så jävla underbart fantastiskt måste jag får säga...

JAG ÄR LIVRÄDD


jag fick smaka lite på den känslan igår. var inte kul. kunde knappt andas. kände hur paniken smög sig på. det är inte omöjligt att det blir så. allt är ju bra i början...

... lika snabbt som livet blir bra, kan det bli dåligt. kom alltid ihåg det!

inflytande

att ha "dåligt inflytande" på andra människor, innebär att man gör dem till det sämre? har jag fattar saker och ting rätt då? detta skulle sätta oss i en sits där personen i fråga är dålig? jag vet inte. man ska nog bara vara försiktig i sitt val av nära och kära. jag har funnit någon som har ett "gott inflytande" på mig. alltså, jag blir till det bättre. det måste vara så. någon som får mig att känna mig bättre, och vilja bli bättre. vi sätter denna person till att helt enkelt vara bra. det var nog bara det jag ville säga. just nu.

för alla er, som undrar. det känns ganska toppen att leva just nu.


sannigen om teletubbies

så här står det till, enligt lite diskuterande nu på morgonen.
kaninerna i teletubbies, ni måste säga att ni noterat dom, för det är just deras existerande jag diskuterat mer eller mindre med mig själv denna morgon. bästa sättet att väcka trötta människor, jag lovar.
any way, jag jämförde denna morgon med en annan morgon, nämligen den morgonen jag vaknade upp bakfull som ett as i en säng utan sängkläder och började sjunga teletubbies till allas förfäran. vilket oundvikligen fick mig att börja tänka på kaninerna i teletubbies.

dessa kaniner, ÄR gjorda av ett sladdrigt material, lite som om dom typ vägt 150 kr en gång i tiden och sedan bantat så det blivit en massa överflödig hud, där efter har dom trängt sig in i en mycket smal horisontell glipa, vilket är orsaken till deras platta utformning. än så länge är allt detta ganska pegripligt, men nu kommer twisten, teletubbies kaninerna liksom muteras efter programmets slut, till, hör och häpna, duracellkaniner. orsak? det radioaktiva plastgräset som dom betar i sig. utan teletubbies, inga duracellkaniner, och utna duracellkaniner, inga duracellbatterier. 

sanningen är, jag tjänar mer på ica än i min rappkarriär...


Just så här...
glamorös
...Glamorös, ser jag ut kl 03.30 på natten efter att ha dansat till mig diskbråck och klumpfot!

detta får mig att le

detta får mig att le

jag ÄR glad!

jag upplever att saker och ting bara blir bättre och bättre. jag har lust att spotta superlativ omkring mig, och tro mig, alla skulle inte vara positiva. helvetet har urartat. jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
i'm speechless. i morse tog jag beslutet, jag hoppar av fysik kursen. men tack vare det, får jag inte mina 1050 kr i månaden. jag får helt enkelt studera mina 300 poäng och inte få ett korvöre.

planering, jag vill lägga planering och allt som har med det att göra på en spegel, skita på det hela, skita i att onanera och skita lite mer. alla dessa förhoppningar som går i stöpet. så, angående ikväll. inget, släcka dina sorger i sprit, för nej, jag har inga pengar. 27 kr på mitt konto. jag får helt enkelt tycka synd om mig själv. eller så kan jag skita i det och ha kul utan sprit, som jag alltid brukar få ha. nåväl, livet tycks jävlas, får väl stå här, titta på och småle. ragga drinkar funkar inte i sverige, svensken är på tok för blyg och snål. skulle man mot all förmodan bli bjuden på en drink, förväntar sig killen att det är knulla som gäller.

okej, jag är lite bitter, men bara lite. inträdet är ju iaf gratis, och det är ju 23 års åldersgräns, så jag borde, vara tacksam för att jag kommer in. (ska dock inte hoppas på för mycket här heller!) 

i morgon är det iaf lördag, what a relief.

mjek

idag blir stan osäker. frida anländer till dessa övre delar av landet runt 18.00. tanken var karaoke, men mina drömmar går som tidigare alltid i krasch. varför gav jag dem ens en chans. men, göta källare är iaf bokat. och eftersom ingen mindre än håkan bråkan är dj, kan vårt lilla gäng önska låtar hela kvällen. ska man ut och dansa, måste det vara rätt musik, och man får inte glömma bort att det finns vissa moves som man bara måste utföra under kvällen. vi har dom traditionella movsen, så som, bre mackan och plocka äpplen. men, ska man imponera på folk, måste man vara lite mer vågad, här ska tjernobylbarnet fram, men handen i nacken och mjölka tjuren. jag pratar så klart om vår alldeles egna leroy. hans dansskola är suverän för alla er nybörjare där ute i landet. men har man tröttnat på leroy, och verkligen vill sticka ut har vi det djärvaste movset av dom alla, och vi pratar inte om tjuren ferdinand nu, ni vet när han sätter sig på humlan, för ja, det var en humla. nåväl, det djärvaste movset av dem alla, är så klart, pimpla. det är inte många som är grymma nog för att ens prova på detta, det ska borras, borrens ska slängas bort och sen är det bara att slänga sig ner på magen och börja, pimpla. 

man ska inte vara rädd för att skämma ut sig lite lagom då och då. det bästa sättet att bli av med jobbiga anhängare på dansgolvet är trots allt att börja beté sig som en riktigt psykadel, i riktig psykadelisk anda, nämligen retardera loss. man ska dock undvika att kissa på sig, för det är vanligare än man tror att folk tänder på, kiss. 

jag är några knapptryckningar iväg från att avsluta min fysikkurs. jag pratade med mamma igår, och hon förstod hur jag kände, och beslutet blev att jag skulle lägga ner den, denna termin, och göra den separat nästa. fysikkursen förpestar inte bara mig, utan alla mina andra kurser.  så, see you sen den, fysik b. tar itu med dig i höst.

nu ska hästarna få mat och se dagens ljus.


guess what

familjen rydström har efter åratal av tjat, och krongel äntligen införskaffat sig, dator och numera, från och med idag, fått internet. jag sitter i detta nu framför, vår dator, med vårt internet. heeelt sjukt. okej, vi blev highttech, två decenier senare, men ni får ha lite överseende, det är trots allt familjen rydström vi pratar om. här ska allt diskuteras, vändas upp och ner på, och så klart, genomföras, det är just genomförnings delen som är kruxet. saker och ting har en tendens att stanna på det stadiet. men nu, efter MITT listiga tjat, finns det som sagt dator, med internet även i detta hushåll. så svårt var det.

datorer gör dock folk asocoial. min lillebror är ett praktexemplar. allt sedan den dagen vi packade upp datorn, har han kommit hem i tid, inte bara i tid, han är hemma, han åker knappt någonstans. och så fort datorn är ledig, sitter han här och spelar något urboooring strategispel. vä och fasa. han har slutat umgås med sina vänner helt enkelt. för en dator. och jag kan medge, att jag känner hur datorn försöker suga in mig med sina tentakler, be mig att ge upp plugg, vänner, hästar för just det underbara sällskapet från denne i fråga. 

morgondagen kan bli bra. jag och frida försöker ragga ihop lite folk för en karaokekväll. jag måste påstå att ragga upp folk är inte helt lätt. jag har dock lyckats med dem jag skulle ringa. jen hänger på :)  mika kommer senare. I AM THE FUCKING SHIT. det ska supas och sjungas så det står härliga till. men som jag brukar säga till mig själv. inga höga förväntningar, då blir det bara pannkaka av allt. 

nu ska jag njuta av internet ett tag till och sen blir det mammas lasange 

vart är vi?

I guess
That this is where we've come to
If you don't want to
Then you don't have to believe me
But I won't be there when you go down
Just so you know now
You're on your own now believe me

I don't want to be the one to blame


det är bara en fråga om inställning

jag har suttit och funderat lite och kom och tänka på att om man tänker efter tillräckligt mycket så kan man må hur jävla dåligt som helst. för det finns trots allt oändligt mycket man kan beklaga sig över. så, vad leder detta oss?! jo, att man faktiskt själv bestämmer hur dåligt man mår. tänker man inte efter så mycket känner man ju inte av så mycket heller.
detta har fått mig till följande slutsats, jag mår, som jag vill. jag medger att jag varit lite nere den senaste tiden, men om jag istället slutar tänka på allt elände, och istället tänker på allt, även om det kanske inte är så mycket, som är bra, så måste jag ju i teorin, och praktiken, börja må bra, om inte bäst.

så, fuck of, allt som nu än vill få mig att må dåligt, för remember, i'm in charge.
idag kanske kan bli en bra dag. tänk positiv, och tänk på att inte tappa trosorna på olämpliga ställen;
folk kan börja prata...

fuck of

inte för att jag vet

framtiden går i krasch...

...på typ en eftermiddag eller så. jag är uttorkad, har ont i skallen och är svullen och röd i ansiktet. känns inte som någon underdrift heller. jag har med en ångest övarsvall nätt och jämt plågat mig igenom ett avsnitt i fysikboken. har i seriösa banor börjat fundera på om jag kanske borde lägga ner kursen. om jag klagat tidigare ber jag om ursäkt, för dessa gånger är varken mätbara eller ens värdiga att mäta sig med denna gång.

jag har gråtit, halva förmiddagen, och halva eftermiddagen. jag har suttit med 10 fysik uppgifter i sex och en halv timma. har inte blivit klokare heller. så jag kan medge att det känns rätt så tröstlöst. jag har gråtit, skrikit och klagat i staffans öra. stackars människa. jag pratar nu om min bror om det någon som känner sig förvirrad. han har typ gjort alla uppgifter och jag har med gråten i halsgropen, eller för den delen rinnandes ner för mina kinder och droppandes över mina papper tittat på. en flaska 80% skulle inte sitta fel nu.

bara 2 avsnitt och en lab kvar att göra denna vecka. jag vet inte om det är till någon tröst att detta egentligen, är en kurs man läser på 1½ år och med lärare. det känns ännu med hopplöst, tror jag. jag ska läsa dessa 150 poäng av ren och kär skit på 15 veckor utan lärare. hopplöst. känns som om det är ordet jag söker. men om jag inte läser denna kurs nu, när ska jag då göra det? jag behöver lite uppmuntran. en kram, skulle inte sitta fel.

saknar närhet i veckorna. uppmärksammade detta faktum då jag låg med huvudet i min goda mors knä och stirrade tomt in i mediabombandet från tv'n igår. hon lät förnöjsamt och började klappa mitt hår. det var så mysigt. kände hur känslosam jag plötsligt blev, satte mig upp, gick in på mitt rum och fälde en tår. bah. hur blev jag så?!

får supa skallen av mig med frida på fredag. bokstavligt talat. gamla goda tider.

jag har haft samma strumpor i över en  vecka och dom luktar kattpiss

tänk om...

... tänk om du inte hade satt upp den där lappen? vad hade jag varit då? vem hade jag varit? vad hade du gjort? lite omtumlande hur livet kan förändras på en handvändning. vad får oss att göra de handlingar vi gör?

tänker man efter lämnas man i, att livet trots allt är en lång rad av tillfälligheter. om man börjar spekulera i; tänk om, blir man nästan lite vimmelkantig. tänk om...


... jag inte hade slutat på kulturama, då hade jag aldrig börjat på berga...

...hade jag aldrig börjat på berga, hade jag aldrig träffat henke...

...hade jag aldrig träffat henke, hade jag aldrig gjort slut med henke...

...då kanske jag aldrig hade blivit tillsammans med david...

...hade jag aldrig blivit tillsammans med david...

...hade jag sluppit ganska mycket lidande...

...men jag hade aldrig lärt mig allt det där om mig själv...

...hade jag aldrig börjat på berga...

...hade jag aldrig haft praktik i trean på gymnasiet...

...vore det inte för att vi fick reda på vår sista praktik så sent...

...hade jag aldrig vänt mig till pappa...

...som tipsade mig om anne och lars janssons gård...

...dom som hade fleckvieh...

...hade jag aldrig börjat på berga...

...hade jag aldrig haft praktik på vallby gård...

...hade jag aldrig haft det, hade jag aldrig vart med på den där fmailjemiddagen...

...och då hade staffan aldrig sett mig...

...hade jag inte ställt ut kor på elmia...

...hade jag inte sett den där ballongen...

..hade jag kanske inte sett deras monter...

...och då kanske anne inte hade övertalat mig om att komma och hälsa på...

...om jag inte hade kommit och hälsat på hade jag inte träffat dig...

...då kunde jag inte ha skickat det där meddelandet till frida och berättat om hur het jag tyckte att du var...

...tänk om...

...jag inte suttit uppe med dig halva natten och tittat på tämligen tråkiga filmer...

...då hade du kanske inte satt upp lappen...

...då hade vi aldrig tagit in på hotell med din galna kusin...

...och då skulle jag aldrig få legat och beundrat dig så sent som i morse...


...jag vet inte riktigt vem man ska tacka. tacka fan för att jag började på berga, tacka fan för att planeringen på berga aldrig fungerade, men mest av allt, vill jag tacka dig, för att du var dum nog att sätta upp den där lappen, hade det inte varit för dig. hade jag aldrig varit så glad, som du gör mig.

vissa tillfälligheter är värda mer än andra. hoppas denna tillfällighet aldrig tar slut. hoppas du inte är någon tillfällighet.


embarrassing

jag är pinsam.


någon vet vad jag pratar om.


dove, det får man lent hår av. men jag tycker redan att ditt hår är fint som det är.


mitt hår är tydligen som en liten olydig skolpojkes, som är redo för att få smisk för sina synder.


mitt hår alltså.


jag minns när vi körde i din bil.


så mycket dumheter jag sa. skrämde dig säkert. jag är bra på att skrämmas.


knulla mig i skitan bög---


det som var pinsamt.


vet varken du, eller jag, att jag vet.


det är min lilla hemlighet.


dove.


är man inte vacker, kanske man fixa det i photoshop. ingen behöver få veta.


du är vacker. precis som du är. jag blir mer och mer händförd. för varje dag.


kan komma på mig själv med att rodna.


den vackraste stunden i livet var den dagen du kom, då allt var förbjudet...


jag är numera en 7:a på skalan. ta det.


du måste gilla att bajsa på dig själv i en badkar med ett bowlingklot i munnen, samtidigt som en get kissar på dig.
(för att slå mig)


det är inte lätt att balansera på linan.


en liten elefant balanserade...


blötsligt går spindeltråden av och då blir man en tia.

jag är inte gay, bara för dig...


plocka inte svamp i skogen


har du sett en sönderknullad säng någon gång? på riktigt alltså? inte bara en sån där man pratar om
att man sett...

jag har sett en.

snart är det fredag. det är grejjer.


nu ska jag ut och galoppa i snön tror jag.


fiiiin fina grejer.


nej nu är jag trött på den här skiten, ge hit crackpipan förfan!


Tänker på dig...

There is no easy love, the one I'm thinking of, I miss you every day
Please just stay around, you are my beat, my sound my light, my destiny

You rang the door one of a Sunday morning, said that I was always on your mind, smiled and said it's meaningless without me girl, you're really one of a kind

There was never anyone until you just came around, so afraid to be abandoned, can't afford to lose again
 
There is no easy love, the one I'm thinking of, I miss you night and day
 Please just stay around, you are my beat, my sound my light, my destiny
 
All I want to do is to be with you, have some fun with you, yeah, Tired of the past it was not a blast, I don't want to do the same mistake again
 
I called you up to say, that I am sorry for all the things I said and I had done, you told me to relax and not to worry, you said to me that I was the one

I had been working day and night, try to forget your smile so bright, didn't know what I should do, so afraid to choose again
 
The foolish things we do, we wish for something new, like me when I had you It doesn't matter to me whatever you choose to be my great velocity
 
Would you talk to me? come along with me curiosity, yeah, Would you talk to me? come along with me leave the past, and now this time you'll see (won't you see?)

Annie - No easy love

http://tsdoesds.blogspot.com

varför göra saker lätt för sig?

krångla

varför inte krångla till saker och ting lite extra? that's the spirit. det ska vara sträckta lårmuskler, låsta korsryggar och nackspärr efter kvällens gymnastik. det är så vi vill ha det. chefen på jobbat ska fråga vad som har hänt när man kommer med blåmärken och stödkrage till jobbet. "nej, jag är inte med i fight club, nej jag ramlade inte när jag sprang till bussen, nej det var inte en bilolycka heller. jag och min partner har bara haft sex." Det är precis så det ska vara. eller...?! jag förstår att folk kan känna sig lite vilsna i sin sexuallitet med tanke på alla egendomliga bilder och filmer som dumpas på internet. internet börjar lika en enda stor sophög för sjuka människors begär. jag påstår inte att jag är frisk, men, jag känner mig ganska normal i jämförelse med det jag sett. för all del, som mor min sa: "visst att folk gör sjuka saker, men att dom filmar det, och inte minst lägger ut det på internet är väl om inte ännu mer vrickat. fast, du är väl sjukast av dom alla, du som tittar på det."
har inte tänkt på det från det perspektivet. så det är alltså jag som är sjukast av alla?! jag som råkar hitta ett litet filmklipp, där två ASIAT tjejer har sex med varandra, medan den ena spyr över den andra. jag vet inte ja.

som sagt, olyckan kan beskrivas på lika många sätt som det finns människor på jorden. men, jag vill poängtera att jag varken idkar samlag med döda, stoppar stearinljus i rumpan på mulhanar, eller har sex med spädbarn, , jag kan inte vara så vrickad?

fuck her gently

"I’m gonna ball you discreetly"