Förutom att det regnar ..

.. mest hela tiden och alldeles för mycket som det är just nu så skiner solen i mitt hjärta och sinne. Till helgen är det tävling för Sessan och Bella igen. Jag startar Sessan och Camilla Bella. Järfälla står på tur. Klippet är från förrförra helgen på hölö då jag och Sessan debuterade 95 cm med ett nedslag. Tycker inte att jag kan klaga när jag dessutom endast hoppat henne 1½ gång sedan september förra året. Faktum är att jag är barnsligt stolt! 
Igår var en sjukt kul dag! De var här och filmade från kanal 5 inför programmet "Mitt liv är ett skämt" som skall sändas i höst. Richard Olsson larvade sig i röda snickarbyxor och knallblå gymnastikskor. Jag guidade runt honom i ladugården och visade honom hur man mockar skit, matar kalvar och ropar på korna. Mycket underhållande, så även jag kommer få mina femton minuter av kändisskap. Fuck yeah! Måste säga att Kristoffer Appelquist är en riktig lustigkurre.
 
Och till dig, till alla er som följt mig genom åren. Jag trodde aldrig jag skulle kunna få säga detta, men det sista av honom, av dig har äntligen och låt mig få säga det en gång till Ä N T L I G E N runnit ur mig. Känslan var enorm. Nu har jag livet framför mig igen.


Igår fick moderskeppet tvillingar. Jag stå...

mms_img-10518022 (MMS)

Igår fick moderskeppet tvillingar. Jag står som den lyckliga fadern!


Död mus

I lördags ösregnade det och var runt fem grader utomhus. Det hade passat bra att ligga nerbäddad under tjocka täcken i en säng, med raggsockor på fötterna och en kopp varm choklad i handen framför en bra rulle. Men nej. I lördags var det konsert. Deadmau5 var i stan och jag hade i något svagt ögonblick köpt mig biljetter någon gång i januari? Kan det ha varit så länge sedan? Herregud. I alla fall. Det ösregnade och var kallt, men när herr död mus började spela och alla stod som pressade mot varandra som laxar i laxaskar och studsade i takt till musiken kände jag varken av kylan eller regnet. Fan va bra det var.
Sista låten som jag aldrig hört tidigare har nog redan blivit min theme song för sommaren.
Så njut gott folk, det gjorde jag, jag grät för ja, det väckte de känslorna inom mig.
p.s. bör tilläggas att jag på hemvägen kände exakt hur blöt och kall jag var, så det var en ganska otrevlig resa från globen ut till lovö.


Jourhem

Praktiken på kattstallet i Åkeshov är över och med den det första läsåret på djursjukskötareprogrammet i Skara. Tro på fan om jag blev med jourkatt - bara för att jag varit på ett kattstall - och inte vilken jourkatt som helst, utan den människorhatande attackerande lilla Grimma med fem ungar. Jodå. Av någon anledning fick de på kattstallet för sig att hon skulle fungera perfekt med mig, så jag lät mig övertalas. Hela sommaren, tills de att ungarna är tillräckligt stora för att säljas, ska de stanna hos mig. Grimma trivs mycket bättre här! Från att ha legat halvt apatisk på katthemmet och fräst åt allt som rört sig varvar hon i skrivande stund flugjakt med att kolla in utsikten. Hon vågar sig alltså fram trots att jag sitter vid datorn och grejar, vilket är väldigt stora framsteg :) Så de kanske inte hade så fel ändå.

Här nedan är en liten film på de små liven :)