Blodgivare ger mer hjärtat!

Fleecefilten jag plockade med mig sist jag lämnade blod håller mig varm nu när inte Linus är här.

Överambitiös

Jag tror aldrig jag har suttit på en häst som Trebbe. 
Jag vet inte om jag någonsin kommer sitta på en häst som Trebbe. 
Han är överambitiös D E L U X E !
Igår red jag på Trebbe efter att han fått stå en vecka och tänka över förra veckans övningar. Tidigare problem har varit att han inte förstått skänkelns verkan och inte förstått att han inte får svänga i hörnen innan mig. Han har även haft lite svårt för det där med galoppfattningar eftersom det är så mycket som händer där under magen, Så efter lite överläggningar med moster Gilla kom vi fram till att fattningar från skritt kanske skulle fungera finare. Det gjorde det. Efter två dagar fattade han exakt vad han skulle göra och tyckte han kunde fatta galopp hela tiden. Så han fick en vecka på sig att tänka över det som hänt. 
Han var verkligen jättefin igår, så vi ställde upp ett litet hinder på långsidan. Fattade galopp på kortsidan och lät han rulla på hindret. Trebbe tänder igång värre än en formel-1-bil. Det är bara att sitta och hålla i sig. Han fick till några riktigt fina fattningar när han väntade på mig. En vänster galopp tror jag fanimej att bakbenen kom in under framför frambenen. 
 
Jag har fortfarande ett dilemma, och det är att jag inte vet hur jag ska få honom att förstå hur förbannat duktig han är, men att han måste vänta lite på mig. Jag försöker mest sitta och vara lugn, men ibland känns det som att jag förstör denna underbara individ. 
 
Fan, ju mer man vet, ju svårare är det, och desto mer vill jag bara ge upp och lämna över ansvaret till någon annan. 

Nu har jag.

God jävla lust att ge upp och hoppa av.

where is your mind?

Come back to us!

Jag ska hålla dig i min tankes trygga famn. Vagga dig till ro. Hålla dina händer och säga att allt kommer bli okej.

Jag bryr mig om dig.

Kom hem och bli som förr.
Kom hem och låt mig få omfamna dig inte bara i tanken.

P-värde vad?

Idag har jag vaknat på rätt sida. Gårdagens bitterhet är som bortblåst, trots det faktum att jag sedan insomnadet igår kväll försökt komma fram till vad mitt p-värde egentligen betyder?

Om någon vet vad jag ska urtyda av det p-Värde jag fått ut från mitt chi2-test, tveka inte att kontakta mig så att jag kan reda ut det innan min redovisning i morgon.

Tack på förhand.

För er information.

Så är jag på extremt dåligt humör denna afton. Jag snedtänder på allt. Och då menar jag verkligen ALLT. Om någon skulle fråga så skulle det vara fel på A L L T. Och om någon skulle fråga varför skulle jag snäsa av med ett: "Håll käften, annars våldtar jag dig". Eller något annat oförskämt otrevligt och anstötande. 
Jag är inte på humör helt enkelt, och jag har inte heller någon god förklaring, det är helt och hållet utan grund och totalt oberättigat. 
 
Återkom i morgon. Idag stänger butiken tidigare pga spårfel. 

Studentmat eller husmorskok?

Igår var jag en god hemmafru. Jag kokade ihop pepparotskött och gjorde mig en egen variant av gulaschgryta av det hästytterlår Max så givmilt skänkt oss. Pepparotsköttet som vi smakade igår blev oförskämt gott, så vi strandade i soffan efteråt, oförmögna till rörelse till följd av överexpanderade magsäckar. Idag skall min rotfruktsgulasch förtäras till lunchmålet. Jag har förhoppningar på den.

Förutom matkonsumtion skall jag idag färdigställa mitt projektarbete. Får svidande hemorrojder bara av tanken.

Jag önskar er alla en riktigt härlig januarisöndag.

inomhusaktiviteter

På tisdag ska jag redovisa mitt projektarbete i praktisk försöksdesign och databearbetning. Är ungefär lika upphetsande som det låter. Jag överarbetar min powerpoint i vanlig ordning och har suttit och räknat ut allt för hand FÖRST för att förstå vad programet gör, trots att vi bara behöver använda oss av datamängdbearbetningsprogramet ?! Anyhow. 
Idag var det snö och is och kallt och T R I S T i skara, så vi släpade in kusarna i ridhuset för lite löshoppning. 
Trebbe tyckte det var löjligt roligt, och man såg på hela honom att: "DET HÄR VET JAG HUR MAN GÖR!!"
Skönt för honom, eftersom jag mest bråkat med honom den senaste tiden för att försöka få honom att inte svänga 2 km innan hörnet. Trebbe har lite för mycket "jag kan, jag kan, jag kan, jag vet, jag vet, jag vet" i sig. Fördelen är att han lär sig snabb, han måste bara förstå att han ÄR jätteduktig, men han MÅSTE vänta på mig. 
Bella har aldrig löshoppat så bra som idag skulle jag tro. Hon tog det lite lugnt och hoppade mer på kraft än på fart. 
 
Enjoy. 
 

När sista ordet är sagt.

Nu är tiden kommen. 
Nu har klockan slagit sitt sista slag. 
Nu är gamla minnen inte annat än gamla och förlegna. 
Nu står framtidens dörr vidöppen och skriker. 
Nu är du ett kliv från evigheten. 
Nu stängs dörren till minnen som sårat. 
Nu skriver vi nya kaptiel. 
Nu är sista ordet sagt om det som varit. 
Nu är första kortet lagt.
Nu är det du och jag.