Magiskt

Jag kände precis fölet i Monstrets mage sparka ^^

Hästlyx

Igår tog Linus och jag slag i saken.och byggde en foderhäck av spillvirke och några stolpar. sedan for till stan och köpte ett hö nät. Resultatet blev som såhär! :-)Hovdjuren först något skeptiska när vi kom in snubblandes med den något otympliga kreationen. Men när de insåg att den serverade mat övergick uppspelta fnysningar i fridfullt tuggande.
Bosses hemgjorde värmebalja levererade trots sköna -19, så nu har de vatten i hagen också.

Dopparedan

Här i månkarbo har vi lite julstämning med -10, frost och. litesnö <3


nä..

så, energin jag fyllt på med under den helg som gått rann ut liksom vattnet i en överfylld vattenballong i vilken man sticker hål i när jag öppnade dörren i morse. Regn och två plusgrader. Mörkt. Det var tydligen för mycket begärt. Likväl man hänger sig eftersom yr.no säger att det ska bli plus sex och regn på självaste julafton. Kan väl vara vitt och mysigt i alla fall då?

stanna

-3, sol och lite snö.. Är det för mycket begärt att få ha det kvar ett tag?Jul

Linus och jag upplever vår första jul här i Postboda :-)God Lucia

Jag har inte fått se något luciatåg idag, men vi var upp till Gävle, nu när vi är månkarbobor är det inte så långt dit, och fick se Gävlebocken! (den stod än!) Så inte fy skam. Lite julstämning ändå. Lite snö har vi till.och med hemma.Lättnad

Så var BE-kortet fixat. Var så nervös igår, dels för Linus (som också grejade det), men mest för backmomentet. Gick ju sådär när jag skulle köra upp för B96. Jag klarade ju i och för sig den uppkörningen också, men på nåder att åka hem och träna på art backa. Nu är inte jag såå jävla usel på att backa med släp, utan problemet är att jag får sådan sjuk prestationsångest att benen börjar skaka och hjärnan blir helt paralyserad. Typiskt dålig egenskap. Men jag lyckades. Långt från min bästa prestation, men jag lyckades. Vi åkte där ifrån med två godkända uppkörningar. Bör tilläggas att vi inte hunnit träna, alls, och att vi aldrig kört bilen tidigare.
Så bra jobbat till oss!
Nu får vi äntligen dra släp med navaran och min Volvo får vila sig lite :-)

önska oss..

.. lycka till.