Mammaledig

Monstret läker. Sakta, vet inte hur säkert. Vi har införskaffat oss en överrullningsgjord som hon får bära dygnet runt (eftersom hon står inne dygnet runt just nu) för att inte rulla runt och rulla fast, igen.  Hon har utvecklat något av ett stereotypt beteende under sin husarrest. Nämligen att rulla? Idiot. Såret ser fint ut, så när som på ett litet hål som läcker sårvätska och inte riktigt riktigt vill gå ihop. Håller tummarna på att det gör det snart så vi kan börja aktivera henne mer och släppa ut henne i hagen. Hon har tagit det hela rätt bra men ser förtäskig ut. 
 
Bebban växer och utvecklas, snabbt, och säkert. Det är en sak som är säker. Från en dag till en annan fann hon sina fötter och nu ligger hon förnöjt och snuttar på dem på skötbordet.  Varför använda tummen när man har fötter? Bra fråga tycker jag. På länken nedan kan ni själva bevittna det jag lyckats fånga på film
 
https://youtu.be/OnRxs0TLMGI
 
Älskade unge.
 
Till helgen är det tävling i Sandviken. Lätt A1 att sparka igång tävlingsåret med. Sedan skall vi försöka komma igång med MSV C1.