sanningen är...

hur man än vrider och vänder på allt elände i världen. så kommer det alltid vara elände. men en sak jag kan säga säkert är att det finns inte många saker som på riktigt är bra för att vara sanna. du tex. du behöver inte göra dig bättre än vad du är för du är redan för bra. för bra för mig. man mår som man förtjänar. jag mår bra och förtjänar väl det, men jag vet inte. jag fötjänar inte dig. ärligt talat. det är inte varje dag man får springa in i livet när det skulle kunna vara som bäst. hur fann vi varandra? jag undrar. säg mig. varför måste du behvöa känna så som du säger? att du vill vara bra, när du redan är bäst? säg mig, varför är det inte jag som känner så. jag gör det. men det är bara jag som borde känna så. inte du. jag vet inte varför du är som du är. inte så länge du inte berättar. låt mig förklara för dig någongång varför jag är som jag är, om du vill höra?

perfektion

är det trots allt inte så att vi alla vill vara bra. perfekta, så gott som iaf? är det inte så? är det inte extra viktigt inför dom vi håller av, inför dom vi håller kära. för de andra spelar ingen roll. människor som ändå inte vet något om mitt liv?! det svider alltid extra mycket när någon man håller kär säger att man gjort något fel. det svider alltid extra mycket när just denna hånskrattar. inte fan vill man verka svag och oduglig. jag vill inteverka svag och oduglig. så jag gömmer mig.
så. hur vet man egentligen att man älskar någon? är det när den där lilla rösten, som inte vågar, men vill säga det? det ska betyda något att säga det. men hur vet man när det gör det egentligen? hur? så många frågor alltid. frågor utan svar. (tydliga svar)
 jag säger inte att jag är i det där mörka rummet utan dörrar och fönster. för det är jag inte. jag är mer i ett ljust rum med glasväggar. jag ser, men jag är inte riktigt säker. jag har en väg ut, men jag vet inte hur man tar sig ut. för jag vet inte om det är på riktigt eller inte.
hur vet man? verkligeheten. det kanske bara är rösterna igen. inbillning. jag är inte säker på något. men jag ska inte gömma mig bakom det. jag ska vara rädd, jag ska inte veta, jag ska inte gömma mig. så som jag alltid gjort. gömt mig bakom, "men jag vet inte vem jag är" "jag vet ingenting" "jag måste hitta mig själv" "ge mig tid". ge mig inte tid för det är då jag inte vet. låt mig bli pressad.
jag saknar mig smålänska vän. hon kan ta mig ner på jorden ibland när jag vart uppe och svävat för länge. uppe. livet är inte lätt. men så är det bara, och kommer alltid vara. fyll inte livet med tid, fyll tiden med liv. vad hare jag åstakommit? vad har jag varit med om? ingenting. jag måste börja leva. allt för länga har jag glömt mig bakom min fasad av tvivel och rädsla. men det är slut med det nu. för jag vill inte ha det så!

vill inte alla leva? 

vi gör alla misstag, dumma saker som vi inte borde, men man lär sig av sina misstag, så länge man inte låter det går för långt. jag låter det inte gå för långt. jag vet jag gjorde fel. förlåt. jag förlåter mig själv för det där. och dig. den bästa ut av vänner.


det här me jul va

jul, jag kan bara säga en sak. det suger. tyvärr. mesta värsta ANTIKLIMAX. satt och deppade ett tag på mitt rum efter GEORG hade åkt hem. blä. ville att allt skulle vara över. juldeppet. förödelsen. längtade på att få komma ut och jobba arslet, bokstavligen av mig i el ladugård. åt lite mat och stirrade halvslött på kalle anka och han små homo vänner. ohh. ja tjuren ferdinan är gay, han har såååååååååå hääääääääär stort rövhål. jo vi vet, som han tv4 kocken också. anders kanske han hette,.inte min bror by the way. slavade i ladugården och stressade korna till vansinne, förlåt. glömt och jaaa.. fick lite paket. ohh. tack. jen fick sin klapp också. hon tycktes bli glad även om hon hade lite svårt att visa. vad vet jag. saknar henne. :'(. 
jag är inte stålmannen, för nej jag sätter inte på småpojkar och en mindre kan jag stoppa atombomber med näthinnan. hur som helst, det jag menar är att jag blev lite skakig i ladugården. min kära mor vidtog nödåtgärder och kom ner med julskinke mackor och papelsin.. mmmaaaa... .mumma. jag klarar helt enkelt inte hur mycket som helst även om det vorde skönt, för då skulle jag verkligen kunna sluta tänka på riktigt. jag och mitt schizofrena jag.
nu slavar jag, eller ja, inte riktigt. mer driver runt och hjälper georg (för mor vill ha det så), med hans pärons ladugård. vi får väl se hur detta nypr blir. förra sög. SANNA VARFÖR TOG DU INTE BILLOW, BOKSTAVLIGEN. så mycket enklare allt hade vart. men nu pratar vi inte mer om det. tycker jag.
jag har inga förväntlningar, det blir nog bäst så. :)

super happy, (och mamma me)

avslutningen i fysiken idag var lite skum, jag kom dit lite lagom för sent, som vanligt, och väntade ivrigt på att få tillbaka provet, men virrgubben stig stog som vanligt och snackade om något totalt obegripligt när jag stövlade in. efter kanske 10 min ointressant dravvel fick jag äntligen mitt prov. wiii.. VG och det faktiskt bästa poängen hittills, på kursprovet, kändes bra, slutbetuget VG. ringde slutligen min mor för att skvallra om den goda nyheten och även hon, DRA MIG BAKLÄNGES, lät glad och tyckte att det var jätte bra. MEN, allt är då fan inte guld som glimmar, fick även den fasansfulla nyheten att vi skulle ha hjärndöda fysik stig i matte D kursen. och jag som trodde att jag skulle bli av med honom genom att välja fysik B på distans. men inte då. känns ju verkligen hoppfullt inför matte D nu ... NOT! i'm not VERY EXCIIITE. men men, vad är en bal på slottet, om inte alldeles förjävlig så... snart är det redovisning i webbdesignen, hoppas min amatör sida går igenom, budjet, jo jag vet.
fullt ös med julstäd, jag driver mig själv til vansinne med fönsterputs och en skrumpen svamp. men fint blir det, så fint det kan bli i ett musätet hus med turkosa dörrkarmar. jag är en fattig (hundarna har börjat kissa på mig) student, vilket innebär att jag blir tvungen att slava i ladugården hemma över jul, plus att ta hand om hästarna. hej och hå. känner som vanligt ingen julkänsla. det hela har blivit ett stort antiklimax, ingenting är lika bra som när man var en liten snorunge. tjoooohooo...
nu vet jag inte riktigt vad som händer, men, ja... längat efter min stalledräng. hoppas han inte fick allt för mycket prygel när han kom hem efter att han kidnappat SIG SJÄLV, till  mig. ingenting är mitt fel. you are the best.
som grädde på detta mos vill jag bara säga, JAG HARAR DEN DÄR JÄVLA TRANSPORTEN MED KÖRFÖRBUD PÅ! tack för ett jätte fint blåmärke på ovansidan av min hand.

Veckans fråga:

HUR MÅNGA HAR DU HAFT SEX MED?

Look back and watch me smack that!

Look back and watch me smack that!
"DU OCH JAG SKA ÅKA TILL IKEA!". mamma protesterade inte. inte ens det minsta lilla. så of we go. till ikea barkarby för att köpa lite grejjer som jag så fint bestämt. dock hade dom varken julgardiner eller adventsjukstakar, vilket var prioritet ett (IKEA suger). så när vi fått tag i det andra som vi skulle ha drog vi vidare till gammla trotjänaren B&W, nu mera kännt som coop forum, eller något liknande. vi inhandlade förutom gardiner och en adevtsljusstake, en ny vattenkokare på B&W, den gamla uppfyllde inte sina krav längre och var tyvärr inte vit längre utan pissgul med flugskit på. mumma. (den ryker till el. sopostation)
jag och mamma pratade lite "seriöst" under dinerandet på ikea. hon hade, hör och häpna, rivit ut en liten annons ur Metro åt mig. Det var en liten annons om psykolog hjälp. hon, liksom jag, mest jag har insett att jag nog faktiskt skulle behöva uppsöka en hjärnskrynklare. så mycket skit jag skulle behöva vräka ur mig, ändra på. skulle behöva en oberoende part inblandad helt enkelt. alla man känner har ju en sådan bestämd bild om vem man är. det gör det liksom lite svårt. jag kanske inte ska säga ändra, för det är liksom fel, mer, bli bättre.
släpade mig till skolan alldeles i onödan. fuck it. vi skulle inte redovisa webbdesignen idag, utan på torsdag. röv. julstäd hemma. jag ska nog åka en liten tur med hästsläpet till el. sopostation idag. mje. jag gillar att slänga saker. moahaha. det är svinkallt i vårt hus. mamma tänder dock ljus för att få upp värmen???!!! pappa är ju på sjukhuset och opererar vissa privata delar så vi får dras med minusgrader i våra sängar tills det att han kommer hem och höjer temperaturen. 800 grader, du kan lite på mig! om vi inte orkar vänta kan vi alltid elda upp golvet uppe i eriks rum. eller den där sjabbiga p-rullen.
Nehe. ingen webbdesign, då kan man lika gärna dra hem igen då.
måste dock bara säga, jag är FET stolt, jag fick VG i matte C, hurray!!!
JULLOV PÅ FREDAG.

totalt hjärnsläpp

totalt hjärnsläpp

Har blivit lite väl mycket i mitt stackars huvud nu på sistone. först vill jag diskutera det här med visdomständer. dessa kvarlevor sedan stenåldern. de va säkert jätte praktiska när man åt rått kött och rötter, men nu när all mat är så gott som färdigtuggad innan man stoppar det i käften så är dem inget mer en rent och kärt överflöd. irriterade, så in ut av bara helvete. och det där om att man skulle bli visare måste vara en myt, man känner sig snarare som en femåring när man är tvungen att på busshållplatsen stå och gräva ut matrester med pekfingret som fastnat BAKOM de förbaskade tänderna. nej. fy och blä. och inte vill tändläkarna hjälpa till att dra ut fanskapen. "de sitter sååå fint", jojo, dom har inte kännt det jag kännt, dom är bara snåla och ute efter att plåga mig livet ut. för i helvete, ge mig lite lustgas och slit ut iaf en, för det är egentligen bara det jag begär.

i lördags var det transfest hos min kära staffan. jag hade bjudit med min bundsförvant frida, som för övrigt aldrig hade träffat staffan. hon blev tämligen chockad när hon fick syn på honom (jag med). killen kommer ut i en vit syntetpäls jacka, latexbrallor och röd bh, sminkad och flätor i håret. han slänger sig om mig och skriker. jag vet inte riktigt vad jag ska säga, varpå frida utbrister, "du vet väl att det här är mitt första intryck av honom?" kvällen flippade ur för min del, som vanligt. minnesluckor. såå härligt. det man inte vet det mår man inte dåligt av! 
jag däckade ett par gånger under kvällen och där emellan var jag medvetslös. rev sönder min arm med flit på en "härlig" krok inne på toaletten 2 gånger. what the fuck???!!! sen rev jag sönder nyllet under en av mina förföljelsemanistrapatser. hade tydligen skyllt allt på ellen och sagt att hon bowlat mig. inget jävla indian i kanoten!! jag minns inte att jag varit uppe hos anne och bett henne om lepsyl till mina sår, eller rättare sagt mitt ansikte. alltså vad försigår i mitt huvud? sen hade jag försökt gå och lägga mig under diskbänken bland soporna, bra där, verkligen. och när jag inte fick det hade jag ställt mig och släckt och tänt lampan utanför toaletten varpå jag säger "släpp in mig, släpp in mig", frida undrar vart jag ville bli insläppt och då hade jag svarat. "till soporna".  alltså. jag vet inte vad jag ska säga om mig själv?! synd att jag missade alla gäster.
har just haft kursprov i fysik. haha. jag e så jävla bra. matte c kursen har gått åt stöpet. G. bra verkligen. ingenting är som en bal på slottet.
p.s drack 10 år gammal slånbärslikör (hemmgjord) i lördags. hur bra mår jag? jag har en kista av stål. det är hemligheten

rabies

vad kan jag göra. det här driver mig till vansinne. jag känner mig oförmögen att göra något. står där med händerna utsträckta men ändå bakbundna. jag tittar, men ser bara det man kan se i ett mörkt rum, ingenting. jag svamlar, runt, runt i ett mörker. jag vill komma ut men slår bara i väggarna, hittar ingen utväg. ingen alls. snälla, en vänlig hand. jag ber. hjälp mig. jag har satt mig i den här smöjran själv. jag bli galen. tugga sig själv i handlederna.
jag önskar så innerligt att han skulle sluta sparka och slå där nere. jag orkar inte mer. börjar tänka på hur skönt det skulle vara att se blod rinna, rinna från mig. jag har ju predikat mot det i hela mitt liv. och nu vill jag inte annat än att göra mig själv riktigt illa. straffa mig. nu.
jag måste reda ut allt själv. men jag vet inte hur man gör. oförmögen var ordet. jag är en feg jävel. besatt. hur kan man känna sig så ensam trots denna närhet jag har. jag känner mig egentligen inte ensam det är bara det att jag inte vet vad jag ska göra. vad gör man när man inte vet vad man ska säga, vad gör man när man vill ångra något man önskar aldrig skett? vad gör man när man inte vet hur man ska säga förlåt, för att man vet att det inte duger? vad gör man när man helt eneklet vet att man är otillräckligt men att det inte duger att säga det? vad gör man? oförmögen. min sand rinner iväg. har jag förstört något? jag hoppas verkligen inte det. jag orkar inte. orkar inte höra mer. orkar inte vara arg. jag är allt bra larvig. men snälla. du är för bra. för mig. jag förtjänar ingen. jag är trasig och dålig, för det mesta, så vad gör jag för att förtjäna dig. jag vet ingenting om dig. egentligen, men trots det tar jag för givet att du är en bättre människa än mig och inte gjort några fel. inte sårat någon, inte gjort saker bara för ditt eget syfte, din njutnings skull. ångar du det i så fall, på riktigt? undrar, mycket. vill veta men den där rösten som jag nämnde tidigare ber mig att ge fan. jag undra hur har du blivit som du blivit, hur blev du så bra? jag du vet säkert vad jag pratar om. träning ger färdighet antar jag. är det inte så?
samma visa för min del, varje gång antar jag, svartsjukan, helt ogrundad, helt obefogad, men dess närvaro så nära, påminnande om något som aldrig funnits. jag är för nyfiken för mitt eget bästa. musiken är det som lugnar ner mig. jag skulle behöva den mer. mycket mer..


And it hurts my soul
'Cause I can't let go
All these walls are caving in
I can't stop my suffering
I hate to show that I've lost control
'Cause I, I keep going right back
To the one thing that I need to walk away from

I'm about to break
I can’t stop this ache
I'm addicted to your allure
And I'm fiendin' for a cure
Every step I take
Leads to one mistake
I keep going right back
To the one thing that I need, oh

What do you do
When you know something's bad for you
And you still can't let go?

jag är experten...

... av experter på att få saker och ting att gå åt helvete. jo jag looovar. inge ljug. inge alls. det är mitt fel, att han tränar som ett as där nere, för andra gången. en annan slår sönder sina knogar när saker och ting känns piss. elementet får ta smällen. jag orkar inte vara arg länge. orkar inte. inte nu. iaf. vad har jag att vara arg för anyway? åhh.. jag är såååå, patetisk. inge fel på någon annan. man ska inte tala illa om andra, å nej.
borde jag göra något? eller ska jag bara sitta här och lyssna. det gör mig vansinnig. vad är det för fel på mig? psykolog, ja tack. eller vad vet dom om sånna som mig? vad vet någon om mig? vad vet jag? 

i en annans verklighet skulle man kanske förstå. den förvrängda bilden. jag antar att man ser och hör det man vill se och höra. förvrängt. inte sant? 

åh... neeeeeeeeej...!!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH,
jag vísste det, jag visste att det skulle komma. som på beställning. alltid. jag hatar det. svartsjukan. jag kan inte tro på något jag hör. jag hatar det förslutna. HATAR. HATAR. fans, jävla skit piss och fan och hans förbannade moster. jag hatar mig själv. vissa saker ska man bara inte göra. det är sådana ögonblick som man ska lyssna på den där lilla rösten som viskar till en att GE FAN!
låt inte detta förstöra något. snälla. alla har vi vart någon annan. alla. jag tror jag svimmar.

jag... vet inte...

just smile and wave

jag antar att jag inte kan göra mycket annat. du gör mig glad i hela kroppen. men du gör mig ledsen också. jag blir ledsen om du blir det. så enkelt är det. enkelt. ibland krånglar man till saker mer än vad man borde, mer än vad som är nördvändigt. synd det där. livet skulle bli så mycket enklare om man inte tänkte så mycket hela tiden. man blockerar sig själv. gör sig mindre. jag gillar dig sjukt mycket. nämner inga namn. nu vet vem du är :) och JA, jag vill mer än gärna komma på självaste lördagen den 16:e. och om jag får, och om HON kan tar jag gänra med frida. hon behöver det. klart jag tar med max (han är en lugn kille, sprit tilltalar inte honom så mycket) OCKSÅ, om jag skulle få.
nu sitter jag här ensam, och borde plugga, men jag tänker på dig som vanligt.


Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head (I miss you, miss you)
Don't waste your time on me you're already
The voice inside my head (I miss you, miss you
)


kanske låter lite, hmm.. men du är the voice in my head. and ya, where is my mind?
inte mycket kvar av skolan nu, INTE mycket. inte alls. bara en termin kvar. nu måste jag plugga. verkligen. men jag kan inte låta bli att undra. skulle du följa med mig och min lillebror (and all of his getto friends) till dalarna om jag frågade? jag kan ju inte veta så länge jag inte frågar...hektiskt

kan hända att jag försov mig en sisådär  två timmar i morse. ojdå. var inte riktigt meningen, så tokigt det kan bli. så jag missade fysiken idag också. får helt enkelt ta och styra upp det där på egen hand, är ju trots allt kursprov om endast 7 dagar (mindre om man ska vara petnoga och räkna med timmar och sånt tjafs). igår var jag ledig, men det blev inte så mycket vila för min del. verkligen inte. började ute i stallen, mocka, smörja och så, möttes av en minst sagt rolig syn då jag var på väg till mjölkrummet. slaktbilen stog parkerad utanför så jag var tvungen att gå förbi den, och när jag rundar framändan ser jag att slaktbilskillen står och pissar där (ojdå), haha, vi hälsade på varandra och började skratta båda två. våra två fjälltjurar skulle få åka till evigt gröna ängars land, eller långsamt tuggas och så småningom skitas ut, beror på hur man ser det. vi skulle ta tillbaka ena halvan av den ena tjuren, jag blev dock lite besviken när mor sa vilken av de två tjurarna vi skulle ha på julbordet, för jag tyckte att den andra såg godare ut. jo, jag vet, jag är störd. men jag antar att man blir det efter tillräckligt lång tid. efter stallet tog jag mig friheten att äta lite och sedan började det riktiga slitet. jag kopplade transporten, backade in den till huset och jag och anders lassade inte alla (typ 12), sopsäckarna fulla med alla skitkläder jag lassat i dem. kläderna har enligt sanningen legat nere i vår källare i x antal år och bara, ja, vad ska man säga, ruttnat (en av mina kära bröder beskrev vår källare som ett bombattentat mot öb's centallager, antar att bilden stämmer). var verkligen skönt att slänga dem sen när vi väl var framme vid sopstationen. bye, bye, jag behövde aldrig mer se eländet. sen åkte vi till färingsöträ, där anders fan köpte upp en hel skog, och jag fick backa en massa med transporten, ett riktigt pro. träffade jenny mamma där, jag blev dock en aningens chockad över hennes beteende, "men stumpan", falsett, (hjäääälp), man var ju tvungen att kramas och allt. mmm.. mumsigt. efter säkert en timma på FÄRINGSÖTRÄ, bar det av hem. kände mig lite stressad. lite. bara. gasen i botten (in my mind), och så var vi hemma. lastade hastigt och lustigt av skogen som vi just lastat in och sen sprang jag ner i källaren där jag gick lös med dammsugare och skurborste. IKEA here we go. men jag möts av köer, köer, köer. en färd som vanligtvis skulle ta ca. 30 min, tog i stället 60. hurra, och jag som hade så mycket tid. väl framme på ikea vet jag inte riktigt vad jag var ute efter. irrar omkring som en påtänd höna, lyckas köra in vagnen på en gubbjävels hälsena, men herre gud, han behövde inte ha gnällt så jävligt, det händer faktiskt, FAKTISKT, värre saker i världen än att din hälsena blir lite öm... när jag fått tag i det jag trodde jag behövde ställde jag mig i kön, MEN, när jag slösat bort 10 min av mitt dyrbara liv i den kön ser jag till min stora förvåning att det står ENDAST KORT framme vid kassan. vad fan är det för påhitt? hastar över till en kö där man är tilllåten att betala med lappar. som tröst beslöt jag mig för att köpa ett helrör med twix. ställer min vagn i kön och går bara bort i ca. 2 sek för att kolla på en grej. så, när jag går tillbaka ser jag en jävla överklass hora (äldre dam) tränga sig i kön och ställa sig framför min vagn, vad fan är det för stil, så låtsas hon som om jag inte sett henne. jävla stil. hemvägen gick till en början fort och jag tänkte att jag nog kunde komma hem i en bra tid, men inte. köerna hopade sig pga vägarbete. fan. väl hemma lite lagom stressad, KUTAR jag ut i stallet och sliter in hästarna. snabbt ska det gå. kl.19.00 kommer jag och mamma äntligen iväg, fast det var då vi egentligen skulle vart hos max. vi var bjudna på middag och skulle där efter ta hem min lilla my. kl. 22.30 kom vi hem och då började jag fejja nere i källaren igen. när jag var nöjd där nere gav jag mig på mitt rum och jag kom inte i säng förrän kl.01.19. typ. så nu sitter man i skolan, veckans sista lektion och jag luktar möggliga kläder, ko, häst, svett och tjurpung. men då slipper man iaf tråkiga människor som ska envisas att prata med än. snart får jag träffa min "stalledräng". hurra, hurra, hurra.

angående kägelbanan...

Kvällen började sansat
kvällen började sansat...

men
...men slutade med... inga kommentarer

omtumlande

Allt började i går morse; den andra hästen i stallet står och sparkar i väggen. jag kliver in i boxen och ser att hon står intrasslad i sitt täcke. inte mer med det tänkte jag och klär av henne kvarlevorna. Men, när jag lagt in kraftfodret står hon bara kvar som ett fån i ena hörnet. jag puttar henne fram till krubban där hon ointresserat luktar på sina torra pellets. what the fuck? jag tar ut henne på gången och visiterar, inga synbara fel, mer än att hon ser lite obekväm ut. jag leder ut henne och bella men inser att hon nog inte mådde så bra iaf när jag väl släppt henne i hagen. så... jag får klafsa in i hagen igen och ta in kreaturet. jag inser ganska snart att hon nog lider av en släng kolik. ringer mor som kommer upp och konstaterar detsamma. Mor ger henne lite kramplösande och sen var det bara att promenera. runt, runt, tills det att hon avgödslat sig lite. jag släppte ut henne i hagen igen och sen gick jag och la mig, till ljudet av fight club, somnade visst igen 
jag hade bestämt mig för att stanna hemma och plugga eftersom Zavannah försenat min färd till skolan. runt halv 11 väcker mamma mig och säger att hästkraken har börjat vrida sig i buksmärtor ute i hagen så vi ringer ägaren och låter henne ta hand om det hela. man kan ju inte vara hur snäll som helst.
dagen fortskrider och jag försöker fundera ut när jag ska börja plugga inför matte provet, som skulle äga rum på torsdag, TRODDE JAG! (återkommer till det senare).
Min kära bror "idol anders" fyllde år dagen till ära, vilket jag helt missat. 24 år gammal och det bjöds på tårta, åt mig halv fördärvad på den sliskigt söta kakan. 
fortfarande inget matteplugg, så jag red ut på bella medan sofie gick med me Zavannah. Bella var lite trött med väldigt fin. Min pingla
när jag dyngsur kommer in i huset efter ridtur och ensilagesläp sätter jag mig framför datorn och laddar över de sista bilderna från kameran. fortfarande osugen på matteplugget. jag sliter mig i kragen och bestämmer mig för att ta upp böckerna, så, av en ren slump tittar jag på planeringen och inser att jag inte lärt mig läsa ord ordentligt i grundskolan, det står ju inte torsdag, det står TISDAG!!! "oh fuck. kl.är halv sju och jag ska ha nationellt prov i matte c i mogon bitti kl.8."  känder hur panikångesten kom smygande och sprang genast ner i källaren där jag shottade i mig 3 6cl bananlikör. sliskigt. där efter hävde jag i mig ett glad rövin. nu var det bara att be. satte mig ner, lite lagom full sjungandes till min mp3 och börade räkna. var ju bara det att jag typ inte ätit något annat än den där tårtan under dagen så spriten small till hårare än jag beräknat. Eftar några timmars räknande, en panpizza, några nervösa samanbrott och 5 kg ost så gick jag och och la mig. "Det får gå som det går" ...
morgonen efter. kl.04.30. vaknar och börjar räkna matte. lugn, det kommer gå bra. (eller inte).kl.05.00 tar en dusch, kan ju göra en lite piggare.  kl.06.00 släpar ut hästarna. kl. 07.00 mor kör mig till vägen. jag hade tagit med mig min nyfunna lyckogaff och hoppades på det bästa. 08.00- provet börjar. gahh... det här va ju inte så jävla lätt. men men. mor och far fick ju iaf en perfekt dotter, ARLA ELIN. får nog bli en slaktar karriär. men men. nu är det över och i morgon är jag LEDIG HELA DAGEN. HURRA!
nu har jag webbdesign. släng er i väggen....

o saliga fredag

jag och frida drog efter ett halvslött idoltittande in till stan, kom iväg lite lagom sent, så min kära moder fick köra oss enda till brommaplan, som jag märkt har tappat bort brommahoran. öh. tillbaka, vi skulle vara kvällens paparazzis. med kameran i högsta hugg förfärade vi dem flesta med obscena poser lite här och var. vi halsade i oss så mycket av körsbärsvinet vi bara kunde under tunnelbanefärden. sen hastade vi iväg till kägelbanan, bara en halvtimma sena. inträdet låg på hundra kronor, min kära mor hade varit en mycket givmild mor och givit mig hundra riksdaler till just det endamålet, att komma in. men så, PLÖTSLIGT HÄNDER DET, nej vi lyckades inte skrapa fram 50 kr på triss, utan vi får ett varsit rött band av damerna framför oss i kön och vipps så slapp vi betala. vi han precis in så vi hörde de 2½ sista låtarna. anders trivdes som fisken i vattnet på scenen, och folk svajade med till trummornas takt. jag hade egentligen inga förväntningar på kvällen, det kunde lika gärna bli hur tråkigt som helst och när anders och hans lilla band spelat klart tänkte jag att nu var det lilla roliga slut, men, MEN, då drog 3 dj's igång röjjet. omg. värsta tunga housmusiken. man kunde inte så still. jag och frida dansade oss snabbt svettiga. stämningen var underbar och frida var i extas. vi dansade, tog kort, drack gratis öl, vilade oss lite, tog frisk luft, tog ännu fler bilder, angående bilderna så lyckas jag inte få in dem på den här datorn från stenåldern, men jag jobbar på det och jag lovar att jag ska ladda upp den bästa bilden som togs under kvällen, nämligen då jag sitter på toaletten till synes naken och dricker öl.
kvällen slutade hemma i min säng tillsammans med en dragen frida runt halv fyra. kändes som på den gamla goda tiden.
betygsättninga av kvällen, MVG (mycket väl godkänt). kunde inte vart bättre. saknade dock någon, en "stalledräng". en "stalledrängs" ömma kramar. men allt kan man ju inte få, så det är bara at fortsätta drömma. lite på dagen, lite på natten.
i morgon är det globen horse show. kul.
saknaden äter upp mig. 
nej, nu måste jag försök a få ordning på den här fiiina datorn, såja, fin dator, sååå jaaa... bank bank.... 

en bild säger mer än tusen ord

en bild säger mer än tusen ord


Fråga inte, vi hade jävligt kul, det är allt. Gotland 2006. Jag längat till år 2007. då ska vi ,jag och min smålänske kamrat, springa ännu mer nakna, vara ännu fullare och göra ännu dummare saker. saker och ting är inte alltid vad de verkar, men det är bara att: "just smile ande wave, just smile and wave". du har inte sett nåååånting... jag frågar mig, vad gör du på en austrailiensares cykelstyre mitt i natten?

Ett nötskal

Min "stalledräng" låg vid min sida idag när jag vaknade. en så överväldigande känsla. men när han var tvungen att gå slog mitt hjärta hårt, ont, jag ville inte säga hej då. ville inte lämna den underbara känslan som just varat. ville inte gå runt och grubbla över när jag skulle få se honom igen. gömde mig under täcket och blundade. bort med den obehagliga känlslan. bort med hej då. Han är så vacker. Tillbaka till verkligenheten. kl. är 9.00 och jag har kursprov i kemi om två och en halv timma. snabbplugga in det sista. att jag aldrig lär mig. lagom stressad, lagom utvilad kommer man 5 min försent och har missat två kapitel, till kursprovet, bra hanna, verkligen. provet gick väl under förhållandena bra, faktiskt, jag kunde allt jag hade läst, hade läst ja. det var ju just det att jag hade missat två kapitel och som grädde på moset har läraren, den underbara (inte) läraren strukturerat provet på ett annat sätt än de tidigare. men men, nu är kemi a över. bara två labbar och betyg. urk. nästa termin kommer dock bli en smula jobbigare, en smula. Fysik b, över distans, 150 poäng 15 veckor, hej och hå, stålmannen kan nog bara hjälpa mig med detta, eller så får jag gå och blir religös. Kemi b, matte D och programhantering, eller något åt det hållet. kommer inte ihåg. 450 poäng. smack. rätt upp, trubbiga delan först, utan vaselin. men det kommer kännas skönt när det är över..     
ska kolla på idolfinalen snart, inte för att jag har följt det, men min åsikt är att det har varit minst sagt dåliga alternetiv i år. en tondöv schimpans i målbrotten skulle  faktiskt kunnat klämma fram renare och skönare toner än många av de som varit med (vi nämner inga namn). Hur som helst så är det min goda vän och kamrat som är här på en kort visit från smålansskogarna som vill titta på det. vi ska alltså först sitta i våran kloakstinkande knarkarkvart och titta på Idol och sen ska vi dra vidare till mosebacke till något hak och kolla/lyssna på min kära bror och hans band "twenty pretty girls" som är kvällens gäst spelande band. 
vi får se hur kvällen blir betygsatt...