det här me jul va

jul, jag kan bara säga en sak. det suger. tyvärr. mesta värsta ANTIKLIMAX. satt och deppade ett tag på mitt rum efter GEORG hade åkt hem. blä. ville att allt skulle vara över. juldeppet. förödelsen. längtade på att få komma ut och jobba arslet, bokstavligen av mig i el ladugård. åt lite mat och stirrade halvslött på kalle anka och han små homo vänner. ohh. ja tjuren ferdinan är gay, han har såååååååååå hääääääääär stort rövhål. jo vi vet, som han tv4 kocken också. anders kanske han hette,.inte min bror by the way. slavade i ladugården och stressade korna till vansinne, förlåt. glömt och jaaa.. fick lite paket. ohh. tack. jen fick sin klapp också. hon tycktes bli glad även om hon hade lite svårt att visa. vad vet jag. saknar henne. :'(. 
jag är inte stålmannen, för nej jag sätter inte på småpojkar och en mindre kan jag stoppa atombomber med näthinnan. hur som helst, det jag menar är att jag blev lite skakig i ladugården. min kära mor vidtog nödåtgärder och kom ner med julskinke mackor och papelsin.. mmmaaaa... .mumma. jag klarar helt enkelt inte hur mycket som helst även om det vorde skönt, för då skulle jag verkligen kunna sluta tänka på riktigt. jag och mitt schizofrena jag.
nu slavar jag, eller ja, inte riktigt. mer driver runt och hjälper georg (för mor vill ha det så), med hans pärons ladugård. vi får väl se hur detta nypr blir. förra sög. SANNA VARFÖR TOG DU INTE BILLOW, BOKSTAVLIGEN. så mycket enklare allt hade vart. men nu pratar vi inte mer om det. tycker jag.
jag har inga förväntlningar, det blir nog bäst så. :)

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback