Telehora

Detta samtalet hade jag för ett par veckor sedan. Men kom att tänka på et tdigare idag när jag kom ut i trappen och hörde grannarna ha sex. (Observera att det inte va grannarna som ringde, eller egentligen vad vet jag om det Blink)

Jag: Hallå!

Kund: Hej!

Jag: Vad hittar du på? Runkar du?

Kund: Ja det gör jag, jag står i trappuppgången och smeker mig.

Jag är rädd att han talar sanning för man hör klart och tydligt att det ekar när han pratar. 

Jag: Brukar du göra det?

Kund: Det händer att jag gör det.

Jag:
Okej, sätt dig på trappan så ska jag sära på dina lår och stoppa din hårda kuk i min mun.

Kund: Åhh Åhhh jag dööör så härligt.

Jag: Spänner läpparna runt kuken och smeker dig med mina långa härliga naglar över pungen.

Kund: Åhh Åhh nu kommer jag. Jag sprutar det över grannens dörr.

*Klick*

Okej undra om han är kåt på sin granne eller om han bara är riktigt riktigt förebannad. Tur det inte kom ut en gammal tant i trappen under tiden. Hon hade ju garanterat fått hjärtinfakt.

Underbar sida. Helt klart ett måste en uttråkad kväll.

Sentimentalt tjafs.

Jag tänker en del på framtiden, på det som varit, men kanske framförallt på det som är precis just nu. Och det enda vettiga jag egentligen lyckas komma fram till är att ingenting tycks vara för evigt. Jag blir rädd, för jag funderar över hur länge du komma vara, vi, kommer vara. Ibland känns du så avlägsen, precis som att du bara vill rymma, bort, bort från mig, bort från oss. Även om jag just nu är det abolut bäst du vet (till trots att jag inmundigats lite för mycket den senaste tiden), så kan jag inte låta bli att undra; hur länge till?
Det är klart jag tänker så, när jag vet, vet precis hur skört allting är.

Någon sa till mig att man ska tänka positivt.
Jag är en pessimistisk människa, och kanske är det dags att ändra sig. Jag försöker. Men precis som att det är jobbig för den nyfödde att gå, så är det jobbigt för mig att förstå, förstå hur jag ska göra, aggera, vara.
Jag tänker oftast först efter att jag talat.
Jag tänker på fel saker helt enkelt, eftersom att jag tänker väldigt mycket, men som sagt, inte på vad som bör sägas. Och det kan vara rätt jobbigt att behöva ta konsekvenserna hela tiden. 

 Om sanningen skall fram, så har jag inte riktigt, levt så väl, som jag borde gjort den senaste tiden. Och vad jag menar med det vet jag bäst själv.
Men vad jag försöker säga är att; jag inte vill förlora dig. För, jag älskar dig. Önskade att du kunde se det, så att du åtminstone visste.

Sexuella tjänster.

Hanna har blivit med jobb, i enlighet med profetian. Egentligen, så är det än så länge bara en utbildning i säljteknik och en provanställning på två veckor, i enlighet med profetian.
Jag, Hanna (Ja, Hanna), ska bli telefonförsäljare, i enlighet med profetian.
Har undvikit dessa jobb in i det sista, bara för att jag verkligen inte kan föreställa mig själv sitta och pracka på okänt människokött svårsålda produkter med en påklistrat telefonsmile och en tryckande huvudvärk, i enlighet med profetian. Men någon gång måste väl vara den första, det kan vara en sjukt bra erfarenhet, med största säkerhet, i enlighet med profetian.

försäljaren

Annars då? (i enlighet med profetian), Jo, tackar som frågar, så lär tant Chrisse mig att spela piano, en länge ouppfylld dröm (i enlighet med profetian), I morgon ska jag få låna en synth (i enlighet med profetian).
Men, det tynger mitt hjärta av sten, att jag aldrig kommer bli lika bra som den här liraren, i enlighet med profetian, så klart.Whose Piano Is It, Anyway?

Som vanligt.

Vem är jag?
Vem är Hanna Amanda Elisabeth Rydström?
Just nu, så vet jag inte.
Du som tror dig känna mig kan ju uttrycka din åsikt, och kommentera om vem du tycker att jag är.
Hur skulle du beskriva mig?


Jag har inte insett att jag är fånge än

Om sanningen skall fram så är det faktiskt så illa att när jag klagar på andra, så är det för att jag antingen är precis lika illa däran på det planet, eller, om inte ännu värre, för att peppa mig själv. (I klar text, trycka ner andra).
Inte så bra, jag vet.
Min enda tröst är att många andra fungerar precis likadant.

runbitchrun

Bättre fly än illa fäkta

Ångest.

Av vilken anledning måste jag vara outröttat kär i dig?För min del, kan jag inte hålla någonting inne när jag hör denna låtan.
All ångest, allt självhat, allt, slipper ut, salta tårar ner för min kind.
Tack för att du delade med dig av den till mig en gång för länge sedan.

För mycket.

För mycket av det goda har inte gjort någon gott. Aldrig, och det kommer aldrig bli så. Vi kan dra en del paralleller så att precis alla ska kunna förstå var jag är.
Har du aldrig varit sjuk, hur kan du då vara säker på att du är frisk? Har du aldrig varit ledsen, hur kan du då vara säker på att du är glad? Har du aldrig sett svart, hur är du då säker på att det är vitt du ser?
Skulle inte allt ha två sidor så, hur skulle vi då vara säkra på att det var på ett visst sätt? Hur är vi medvetna om verkligheten om vi inte har något att jämföra med? Att jag finns vet jag bara för att jag kan röra mig i tid och rum. Om man raderar dessa, vart är då din verklighet? 
Hur kan man vara säker på att det inte var du själv som skrev Chris Browns senaste hit om du har tappat verklighetsuppfattningen? 
Man tappar den ibland, alla gör det. Alla glömmer att ta en reality check allt för ofta. Så även jag. Det är i sådana lägen det är en bra idé att bara stanna upp, fråga sig vart  man har sig själv, vart man är påväg och vad meningen med allt är.

Så, jag är för ledig, jag kanske är med dig för mycket, och livet kanske suger lite för mycket just nu pga situationen, men i min verklighet så vill jag inte flytta.

Men nu, nu släpper bomben.
Jag vet att både mamma och storasyster och så även ibland min far är inne och läser min blogg. Och enda gången ni faktiskt tycks ta åt er av vad jag har att säga är när ni läser det här.
Här om dagen ringde storasyster mig. Hon ville kalla till möte, familjemöte, och visst är det något bra med det. Men seriöst? Är det verkligen hon som ska behöva göra det? Å vems vägnar? Vad är det med storasystrar att lösa alla problem? Vad är det med mig att bli klämd i mitten?  Jag vet hur det är, från min sida, men jag flyttade för jag orkade inte med all jävla skit där hemma. Skrikandet på nätterna, och de sura minerna på dagarna. Tårarna och förtvivlan. Jag stog inte ut, jag kunde inte göra något, för det var inte mitt problem.
Så, nu står vi här igen, det var snart två år sedan jag flyttade, och ingenting tycks att förbättrats. Nu är det tydligen upp till barnen att fixa päronens problem?
Men storasyster, ärligt, så länge du hatar pappa, hur ska du någonsin kuna föra en vettig konversation? Pappa och jag har alltid kommit bättre överrens än vad du och han har, och det är tråkigt att han ska behöva se det som en fördel på sin sida i en diskussion.

Men jag hatar bråken, jag hatar det som är, och jag vill inte vara en del av det. Sorry? Vad fan ska jag säga?
Pappa, snälla, sluta vara otrogen eller skilj dig med mamma?
Mamma, sluta acceptera det pappa gör och skilj dig, eller gilla läget?
Hallå, åtta år, jag förstår inte vad fan ni håller på med? Pappa kommer krypandes till med i bilen om att han inte tycker att jag skulle varit tillsammans med David, och att jag inte ska sörja det eftersom första kärleken (?) oftast inte är den sista.
Vilken är din kärlek pappa?
Mamma, jag kan inte tala med dig om känslor, har aldrig kunnat, och kommer nog aldrig kunna, kanske för att du aldrig kunnat detsamma tillbaka till mig, för tänk så många gånger jag faktiskt frågat och du inte sagt något.
Jag vet att du inte svarat för att inte behöva betynga mig med dina problem, men ibland är det enklare att bära dem än att inte veta.
Jag vet att ni gjort erat bästa som föräldrar, men när ska ni inse, att en av anledningarna till att lillebror hamnade där han hamnade var för att ni inte var närvarande åtta år av hans liv?
Vet ni någonsin vad jag gjorde?
Jag vet varför jag var hemma mamma och pappa. Vet ni?
Jo, för jag höll på att skrämma livet ur mig själv med tanke på allt dumt jag faktiskt kunde göra när ni inte stoppade mig.
Hade det inte varit för att jag trots allt var så rädd, men samtidigt förnuftig (?), som jag trots allt var, så hade jag nog inte suttit långt ifrån lillebror.
En sista handling, ett sista val står alltid på dig i slutet, då kan du inte skylla på någon annan, även om vägen dit kan han varit full av snår som någon annan planterat. Så länge det är du som håller i vapnet, så är det du som trycker av.

Jag vet inte vad det är som gör vad man gör.
Jag vet inte vad jag ska göra åt alla problem, åt allt knark, åt all bortskämdhet, åt allt hat, åt någonting.
Jag blir bara ledsen. Och jag vill inte vara ledsen.

Ingen är perfekt, inte du storasyster, inte jag, inte mor, inte far.
Men det är inte förrän vi verkligen insett det, som vi faktiskt kan ändra på saker och ting.


Hej då facebook.

Jag har tänkt om. Angående internet, angående mig själv. Hur vidrigt det faktistk är, inte minst beroendeframkallande. Så nu får det vara ett slut. Jag kan inte längre sitta och söka upp folk jag inte känner eller känner på facebook, och stalka dem i hemlighet. Jag skäms över det.
Bara det faktum att internet försöker tala om för mig att MINA (?) vänner kommer sakna mig när jag avaktiverar mitt konto är ju helt jävla absurt.
Tack och hej facebook, god dag min värdighet.

facebook


I like to move it.

Vill du gå ner i fettmassa? Bli starkare? Snyggare?
Då har jag metoden som passar dig, ja, jag skulle nästan vilja påstå alla!  Rör på dig!(?)
Jag började strax efter jul, och guess what? Det fungerar!
Bättre än alla dyra träningsapparater och tråkiga dieter. Jag har blivit dubbelt så stark på bara tre veckor.
Skämt åsido.

Nu ska jag ta en dusch, och tycka bra om mig själv.


Provet.

Så till den välvårdade mäklaren som flitigt sitter nersjunken i arbete på väderkvarnsgatan 26, jag har anmält mig till höskoleprovet nu. Deadline är 28 mars. Jag är dock inte helt säker på hur detta löfte (?) skall fullföljas.
Jag ska börja läsa ordlistan och göra de små test som finns på internet tänkte jag, sen får du komma med lite feedback? Eller?

Nåväl, jag ska hur som helst försöka slopa inställningen; "Högskoleprov är inte min grej!", det kanske faktiskt är det första, OCH bästa att göra.
Inställning är vinning, eller förlust, allt beroende på vad den just är.
Vrid frekvensen. ah-banet (antihögskoleprov) skall genast ställas som till fh-bandet (för högskoleprov).
Det är det första prov jag måste klara av.

Månta

 Eva Nazemson tar sig för ryggen och spyr ut mensvärken över hela golvet i tv studion, rätt i dirketsändning. Jag tror alla vet vad jag talar om. Vem har inte youtube'at  klippet och fått sig ett gott skratt?
Nu är det jag som är den där tjejen, med vissa undantag; Jag sitter inte i direktsändning och jag har inte spytt (ännu).
Men smärtan är påtagande, liksom illamåendet. Jag har hormonrubbningar så att det står härliga till.
Jag ska förklara:

Ena sekunden sitter jag och vill kramas, kramas för att jag känner mig kärleksfull och gosig, för att i nästa sekund vilja kramas för att jag vill gråta, gråta för att jag är ledsen. Som om inte detta vore nog vill jag skratta, skratta utan anledning, för att vilja gråta igen, gråta utan anledning. Jag känner mig sårbar och spröd. Det svallar över mig som rödflaggade vågor i Portugal.
Klimakteriet tänker du? Inte helt orimligt säger jag. Nu vore det ju rätt tragisk att bli infertil innan man knappt har hunnit vara det. 

Nåväl, vad jag försöker säga är att jag har världens jävla mensvärk! 
Om det nu var någon som var intresserad?
 

Opel goes bye bye

En vinröd bil står parkerad i verkstaden. Lagad för sista gången av mina händer. Det dryga året jag stått som ägare har varit ett ras ner till skroten. Men i morgon, så kommer en man från Östersund och tar över olyckan.
Jag satte ut bilen på blocket, och två minuter senare kunde inte telenor koppla fram samtal eftersom linjen var så jävla nerringd.
Jag och min snöman ska bli lyckliga föräldrar till en moped. Jag känner mig nästan lite kaxig. Jag hade liksom aldrig någon moped när mustaschen började växa. Jag kan få känna mig som 15 år för första gången i mitt liv.


Kallt.

Låt mig få presentera Bella, the stallion!

the stallion

Jag vet inte om jag missförstått könet, eller tillståndet på min häst.
Om inte jag misstar mig helt och hållet är hon för det första ett sto, för det andra 6 månader dräktig. Hon kanske själv inte riktigt är så säker på vad det är hon är. Detta kortet togs i lördags morse, och vad det föreställer är en spritt språngande galen häst. Stegrar, bocker, med världens största mage.
Jag red ut en sväng igår och då hade hon glömt bort att hon faktiskt kunde tre gångarter. Skritt, var är det för något?
Så vi skumpade omkring i snålblosten medan nästipp och öronkanter frös bort.

Något annat som frös under natten var vattnet här. 
Vart kom kylan ifrån? Från att ha varit 10 grader varmt och lera slog det om till 20 minus grader och snart har allt frusit sönder.

Människor, vi är aldrig nöjda.

Så.

Instängd.

Om det ändå vore så väl.Minnen, framtid, bilder?
Förövrigt en jävligt bra låt. Du går Lily Allen!

Gytt nott rå.

Ingan kan väl ha gått miste om att vi alla är ett år närmare vår död. År 2009, vad kommer detta år bära i sitt sköte?
2008, vad var det för ett år? Jag vet inte om jag kan eller ens vill summera det.
Det hända en massa saker och absolut ingenting. Det var inte det bästa av år. Jag tänkter speciefikt på en händelse. Men på många sätt var det ett mycket bra år. Jag tycker egentligen inte att jag behöver säga vad som var bra och dåligt för det som har varit värt att nämna för er som inte står mig närmast, har funnits tillgängligt här, om än något kryptiskt.
Hade du verkligen velat veta hade det bara varit att fråga. 

Igår tog vi det lugnt. Vi, som i Jag, me, myself and I, Taffsan, Oskuldsdräparen, och Tant Chrisse. Vi, som i jag,årets COCK, hade gjort två smörgåstårtor, med knapphändig garnering. Till det serverades pissäcklig öl och vin med cider.
Jag valde det senare alternativet, varpå en fruktansvärt huvudvärk infann sig.
Den försvann dock någonstans mellan att dräparen hällde öl i mitt öga och jag somnade.

Jag hatar nyår, av en enkel anledning. ÖVERSKATTAT.
Det är årets sista dag och det är precis som om alla kommer på att hur lite de har fått gjort, och hur för lite de har festat och att de måste ta igen allt det de gått miste om under årets sista dag. Det slutar alltid i katastrof. Ingen har roligt, man gör saker man ångrar och det blev precis lika misslyckat som året innan. Inget magiskt hände på tolvslaget och hade du legat och sovit hade det varit som vilken annan dag som helst.
Jag gillar att se det så, pessimistiskt.

Lev gott, och försök håll era nyårslöften i åtminstone en vecka.

Jag glömde säga att jag bastade. Det var skönt.