full(tl) frisk

jag är bara en smula full, oxh ska jag vara ärlig har jag inte en aning om var staffan är.. men kul har jag : )

Maximial otrevlighet

I dagarna som stundar vankas ett jubileum som endast inträffar en enda gång i en persons liv. Notera att det kan tyckas vara överdrivet med all hets kring det jämna talet, men att fylla tjugo är sumthin' speshul. Tonåren tar slut och vuxenlivet tar vid. Man förväntas ta ansvar och vara texten som fyller i vuxenformuläret.

Men först av allt så förväntas de flesta bli rejält jävla redlösa med kompizarna. Det är just i den här biten som många intressanta företeelser kan inträffa. Sunt folkvett manar mer eller mindre också vänners närvaro vid denna viktiga festivitet. Det kan till och med kännetecknas som beviset på tillgivenhet över huvud taget!

Att sedan banga på grund av att ens penis önskar ett varmt och fuktigt hål att tränga in i, betraktas inte ens i vissa arabländer som en godtagbar ursäkt för utebliven uppvaktning.

Nej nej.. Ja' ä inte
bittär.

KALAS!

30 juni, dvs på lördag var datumet!
barnkalas på vallbygård

alla jag håller kära är hjärtligt välkomna

mvh Hanna


titta vilken fin körhäst!

och den är min bara min...

image123

image120
image124


kockbäng

var hemma en vända i veckan. trist bara att det skulle bli så stormigt innan hemfärden igår. men jag har lagt det bakom mig nu, och blickar framåt. jag och jiggly hjälpte till under den första delen av ensilageskörden hemma och lite annat för att fördriva tiden så gott det gick innan vi kom igång.

staffan var väl inte helt nöjd och det framgick igår att han hade ringt och beklagat sig över situationen som föreföll sig. tydligen även över det faktum att jag låg och snusade bort halva dan. men men. som sagt. lagt det bakom mig var det. jag var en smula matt efter tredjevärldskriget. så efter ladugården däckade, faktiskt, både jag och staffan i sängen i ett PAR timmar. det var skönt. sen tvättade jag håret för första gången på en veckan. det hade gjort sig så pass fint att lyfte man ett hårstår hängde resten av håret med i en enda härlig liten kaka, eller tova?! det var NAJS!

idag, åkte jag vagn efter bella, SÅ HIMLA ROLIGT. jag har varit alldeles speedad efter detta framsteg och alla har säkert fått höra det en gång för mycket vilken underbar häst bella är och hur J*vla glad jag är! hurra hurra hurra. nu är det värsta äver. snart är hon en fullfjädrad körhäst min lilla pingla.

nej nu ska jag fortsätta höra på medan christian och taffsan spelar ytterst roliga spel och samtidigt försöka bedriva någon slags egen skola för hur man seminerar kor.

fortsatt trevlig sommar

se upp tomas erikssonigår satte vi skacklar på bella. hon var såååå duktig. och idag drar jag och jigglypuffsan till tierp, sen gävle, till hööks där jag ska köpa en bröstsele till bella, och sen tillbaka förbi tierp någonstans där vi ska köpa en begagnad rockard. för här ska köras in häst. framgången igår har gått migg upp över öronen, så såfort rockarden anländer hem i morgon sak här hängas på. :D

jag fortsätter att br'änna mig i solen. that's me all right.

nanna, jag var inne på msn igår, men inte du?! nucka. :P

nåväl. nu drar vi till tierp. det blir fina fisken det.

ny adress

oj oj oj.. det har varit mycket den senaste tiden, blivit mycket. eller.. ja som det kanske märks har jag helt enkelt inte fått tiden att räcka till. i alla fall inte till att räcka till för bloggande.

men nu sitter "familjandet" där ute i solen och äter fettbildande substanser. och, anledningen till att inte jag sitter där är för att jag upplever att platsen inte räckte till för mig och den andra hustomten taffsan. jaja, finns det hjärterum så finns det. ni vet hur ordspråket lyder. men, min stjärt sitter hällre här och lyssnar på p3. nåväl.

mycket har hänt, söndagen den, hmmm, 27 maj packade vi pickpucken och slängde in mina två pärlor i transporten, som  jag fejat på hela veckan och drog till min nya adress, typ, allmunge. vallby, faringe? solvalla? jag vet inte.

jag har med andra ord tagit med mig mina hästar och en del av mina ägodelar och flyttat till vallby gård med staffans familjen jansson, iaf över sommaren.

jag har bränt mig i solen och knäat staffan, fler gånger. han gjorde mig detsamma.

jag är en liten hustomte, mjölkar kor och änglar fram kaffePULVER?!

i helgen blir det skörd så det står härliga till, jag ska stå med mina najsa hotpants i solen och glänsa. het som jag är.

nanna panna, du får inte göra mig orolig sådär. åka in på sjukan :(

alla, boka in partaj i början av juli. anledning: okänd!