Flyttslapp
Flyttinferno

Det kan nästan kännas lite ogreppbart att jag nu ska ut på praktik. Alla teoretiska kurser för årkurs två är tillända. Jag har klarat alla tentor, inklusive de praktiska provet. BRAVO till mig.
You scared? HELL YEAH! Terrified. Mortified. Petrified. Stupefied... by ...
 
Nu ska jag ju gå ut och visa prov på all den kunskap jag tror mig ha från dessa år av teori. Trots den rädsla som bubblar inom mig så kan den inte mäta sig med hur spännande och framför allt roligt jag tycker att det ska bli!
Nu är det bara ett hinder kvar, flytten! Jag bor halvt i lådor, halvt i allt det damm som jag rivit upp och halvt inte alls. På måndag kommer flyttbilen och tar mina och Annikkis bohag och ska klämma in det i något förråd. Sedan klämmer vi in hästarna i varsin transport och åker norrut. 
 
Därefter väntar en vecka med påsk, hinna få ordning på sitt liv uppe i Stockholm innan praktiken kanske? Jag hoppas att det hinner bli i alla fall lite varmare innan skärtorsdagen, i annat fall har vi en påskkärring som måste dra på sig dubbla lager mamelucker för att inte behöva frysa ändalykten av sig. HURR! 
Jag minns aldrig hur vädret eller klimatet var från år till år vid samma datum. Men jag hoppas för allt i världen inte att det var så mycket varmare än vad det är nu, för då börjar jag bli orolig. Jag lever i hoppet om att det bara är jag som är ivrig på våren och att det den 19 mars brukar vara snålblåst, minusgrader och snöstorm.. Hoppas. 

Ingen tidsbrist


I broke my toe!

4-real! Mot sängbenet. Jag HATAR det där jävla sängbenet. För tre månader sedan slog jag upp ett HÅL på mitt smalben, det har fortfarande inte läkt.
Vad en flytt innebär

Att flytta innebär att rensa. Jag går igenom allt jag äger, allt jag sparat genom åren och funderar på om de verkligen pallar med en flytt till. Om jag verkligen kommer använda saken jag håller i min hand någonsin mer eller om det är bäst att det oskadliggörs? Jag rensar inte bara bland materiella ting utan även emotionella ting.
Jag slänger bort bit för bit av dig, av då, för att ge mer plats för mig!