Jump jump

Jag har en så otroligt fin häst.

Då och då när jag sitter och rattar i någon av alla de bilar som inte är mina drabbas jag av men-jag-har-ju-inget-körkort-syndromet. Ganska obahagligt, men inte minst absurt med tanke på att jag i augusti haft mitt kökort i sex år. Sex ÅR. Jag börjar bli gammal. I alla fall. Anledningen till att jag drar upp det här till ytan - trots att förmodligen alla jag känner redan hört mig tjata om detta fenomen inte bara en gång utan säkert tre eller fyra - är för att det börjat drabba mig i fler vardagssituationer. Nu senast var det när jag var ute och reda på Sessan en kväll - men-jag-kan-ju-inte-rida - vems-häst-är-det-här?
Det är precis som att jag åstakommit och gjort massa fantastiska och roliga och bra grejer i mitt liv och plötsligt har någon rånat dem från min erfarenhetsbank.

Men det är ju i och för sig ganska overkligt att jag rider omkring på Sessan. Hon som bara för några år sedan låg i magen på Bella. Hon som jag slet ut med mina bara händer. Är det verkligen jag som ridit in henne? Är det verkligen jag som har format henne till den fantastiska häst som hon är idag? Alltså, på riktigt, hon är så otfattbart fin. Jag är bringad ur fattning. Och i fredags hoppade jag uppsuttet på henne för första gången. Och det var som om hon inte gjort något annat. Hon reagerade inte det minsta negativt, hon bara hoppade. Eufori.Älskar min reaktion efter att Sessan sparkat bakut: "Jag satt kvar". Lite epsikt.

I lördags var jag helt ledig. HELT LEDIG. Och inget mer på schemat än att jag skulle tar en tur på Sessan tillsammans med Frida som skulle få låna Runa. Gick upp kvart i nio. Och jag kan inte minnas sist jag sova så länge. Vi åt mannagrynsgröt, jag och fruga, medan vi slöglodde på Moulin Rouge. Jag och Frida var båda eniga om att Ewan McGregor inte är en man som missgynnas av sin stjärthaka. Har han en lucka i sitt perfekta liv kan han få komma hem till mig, bara sitta om det är det han vill göra, eller massera mig, eller sjunga en sång. På vägen till Lovö svängde vi förbi kyrkans second hand som typ är mälaröarnas helghändelse numera. Alla är där. Och dagens fynd var ett par riktigt snygga - nya - jeans för 35 kr. De passade perfekt. Sådant jääävla kap.

Det var perfekt väder för en ridtur. Det enda som fattades var solen. Och tro på fan om den faktiskt kom fram och log mot mig och Frida under får underbara ridtur. Vi galopperade en massa i snön. Och fåglarna sjöng och ingen av oss ville att ridturen skulle ta slut. Men det gjorde den. Medan jag mockade la Frida ut lunch till korna eftersom hon tydligen inte kunde stå still och bara titta på med jag försökte göra rent jordsvinet Runas box. Jag förstår inte vad hon gör under nätterna för man hittar liksom inga högar av skit i hennes box utan allt är utspritt till femmiljarder skitbitar och väl omkringfördelat i hela boxen så man får antingen ta allt eller inget. Suck.

När vi blivit klara gick vi in och tog varsin macka men det tog inte lång tid förrän Karel ringde och behövde hjälp med Delicia som inte kom upp. Så jag fick instruktioner av mamma om att lägga en hel flaska kalk under huden på Delicia som väl tyckte att det kändes sådär. Sedan Fick jag och Frida hjälpa Karel av avhorna kalvarna medan Kalken fick verka på Delicia. Vi gjorde även rent uppe i ungdjursladugården. I alla boxar och till Tjuris. Tjuris är vår snälla tjur.

Kvällen avslutades hemma i stugan. Medan Frida lagade wook och ris bakade jag bröd. Och till efterrätt blev det marränsviss. Idén om marrängsviss kom från när jag och Frida satt och väntade på bussen. Vi surfade runt lite planlöst på intranätet när en bild på hemmagjord marrängsviss plötsligt satt klistrade på våra näthinnor. Vi blev båda först väldigt tysta, varpå jag utbrast: "Jag kom just i min mun - vi MÅSTE göra marränsviss - MÅSTE!". Indeed we did. En underbar heldag helt enkelt.
Nu sitter jag på jobbet. Jobbar 10-20.

Lite andra nyheter är att mor kommit hem från sjukhuset och är på bättringsvägen. Fina mamma.

Ha det gott!

Marrängsviss. Nam nam nam!

20110226167 (MMS)

Marrängsviss. Nam nam nam!


True

Look! What have i become .. ?

Sick.

Nu åker mamma till sjukhuset.
Typiskt pappa att komma och stressa upp hela situationen ännu mer när något
"sådanthär" inträffar. Jag blir så trött. Nu ska jag försöka få i mig lite näring så jag orkar med
12-21 på samtrans också.

Gissa vem som ringde igår?

Jag tror bestämt jag tappade andan.

Krya på dig mamma.

Något autonomt system i min kropp måste gått igång efter lunchen som jag just skyfflat i mig. Mina ögonlock känns tunga, hela jag känns tung och däven.
I morse när jag kom till lovön för att släppa ut hästarna och mocka möttes jag av en snart ur tiden fallen kvinna. Halvdöd med andra ord. Mamma har fått någon gosig ögonfektion, eller inflammation? Infektion? Inflammation? Struntsaksamma. Röd och pluffsig -det-känns-som-att-du-har-grus-i-ögonen-snygg. I morse var det dock det som besvärade henne minst. Mamma verkade ha problem att gå upprätt och hade enligt termometern feber. När hon väl tagit sig till ladugården såg hon så jävla anskrämlig ut (rosslade och fnös och klagade över värkande rygg/bröstkorg och problem att andas - lunginflammation?). Min stackars mamma såg ut som något som katten släpat in. Stackars mamma. Det gjorde ont att se henne. Så jag sparkade in henne i huset igen och anmälde mig sen till jobbet och tog mjölkningen. Karel skötte allt annat så jag blev bara en och en halv timma sen och får i stället jobbat en och en halv timma längre så att jag inte förlorar några timmar. Tackar för det!

Så det kan bli. Kanske blir mjölkning i morgon bitti också, får ta och fråga herrskapet där hemma när jag kommer efter jobbet och ska rida. Ska ju ändå dit och rida på morgonen eftersom jag börjar klockan tolv, eller var det ett? Det går ju som en dans på rosor om Karel hjälper till och jag uppskattar kornas sällskap.

Nu har fenomenet
bokrean startat. Jag som aldrig läser böcker har aldrig fattat det där med bokrean men förra året sprang jag över två ordböcker (en ordbok och en synonymordbok = kärlek) för rena vrakpriset. Kanske borde spana in bokrean i år i alla fall. Jag gillar ju böcker. Att titta på. Och läsa egentligen men det känns inte som att jag har någon tid. Jag behöver tid för att läsa böcker och svepas in i en annan värld. Jag blir bara irriterad när jag inte får fortsätta läsa. Ska jag läsa ska det vara i ett svep och den tiden har jag ju oftast inte. Punkt.

Sova på jobbet och annat kul

Blandningen mosig och stel är inte så vidare värst behaglig. Föreställer mig att det är precis så man känner sig när man är död. Om man över huvud taget känner något när man är död. Död känner man sig när man sovit ihopknöglad som ett stycke papper i den hiskligt osköna men o så moderna soffan - iskall, stenhård, i svart läder som är ungefär lika bekväm som en vinkelhake - som finns ute i foajén.
Men är man trött finner man sig själv sovandes på de mest otrivsamma platser och possitioner. Helst är man täppt. Och helst sover man med vidöppet gap, så när man vaknar är det öken där inne eftersom det saliv man producerat under tuppluren runnit ut på tröjan och soffan och helst på kinden också. Helst.

Eftersom det mesta jag gör nu för tiden är att prata i telefonen med rullstolsburna eller sjukhuspersonal eller personliga assistenter eller dylikt så kan jag inte låta bli att tänka på hur vissa människor är funtade. Det ringer alltså människor hit som inte verkar ha förberett ett skvatt innan de lyft luren och knappat in numret. Jag frågar om kundnummer: "Jaha, ja då måste jag gå och hämta det, vänta lite .. *prasselprassel - skraaaap* två-minuter-senare - Ja, då var det .. "
Jag frågar vart kunderna ska: "Ääh, du vet inte vilken adress det här ligger på .. eller jag vet inte, vänta jag ska kolla. Jag ska till skatteverket." (Jahaaaa - skatteverket (?))
Jag frågar vilken tid kunderna ska bli upphämtade:"Ja, alltså, vi ska vara framme klockan 12.00 ... *tystnad*". Som om jag 1. skulle veta vart de skulle åka ifrån och vart de skulle åka och 2. veta alla adresser i hela Stockholm och hur lång tid det tar att åka mellan dessa.  
Jag kanske bara missuppfattar min roll som telefonist. Eller så är jag bara väldigt kass. Men jag vill tro att det är kunden som är kass, i alla fall ibland. Jag gör verkligen mitt bästa och lite till för att vara kunderna till lags. Det värsta som finns är att få en utskällning i luren. Speciellt när det inte är mitt fel och jag inte kan göra något ... Då är det bara att öppna locket till den sopptunna som jag är. Slänga, stänga, glömma.


Som från ingenstans.

Snö snö snö. Det snöar så att man inte ens kan se ut genom fönstret. Se ut kan man, men man ser ingenting annat än snö. Inga höghus, inga bilar. Bara snö.
När jag var ute och red var det strålande solsken. Tur det. Kul det. Solen sken även den när jag cyklade ner till vägen. Så som det gamla ordspråket säger: ibland skiner även solen på mig - bokstavligt talat :)

Nu nu nu. Jobb jobb jobb.

SNÖ

Long day.

Idag är det en lång dag igen. Med först ladugårdsarbete och stall och sedan samtrans på det.
Kommer sova gott i natt :)

Fjortisfylla.

När det hände var det absolut ingenting roligt med det hela. Och såhär i efterhand ska jag nog vara åtminstone lite glad att jag kom hem helskinnad. 
Så nu tänkte jag berätta en liten anekdot. 

Vi var på krogen. Jag min fru och en del annat löst folk. Det kan ha varit Katja, Johanna, Kassandra, Caroline (?) - av någon anledning glömmer jag hennes namn eftersom hon blivit presenterad som Kassandras syster och då blir man bara Kassandras syster i resten av sitt liv, Robin och eh .. Ja det var nog alla. Vi hade först mött upp i frugans och min stuga, ätit lite (mest chips och mest jag) och dryckit lite. Inga mängder, jag tror jag fick i mig tre drinkar. Så tog vi oss in på något dansställa. Jag kan för allt i världen inte minnas vad stället hette. Jag hade helt fått för mig att vi var på Café opera men det var vi alltså inte. Det började på A, om det nu hjälper någon. Vi dansade satan. Alltså vi dansade bokstavligt talat skiten ur stället och jag hade hur kul som helst. Tills energin tog slut och jag tappat bort mitt sällskap bland folkmassan. Försökte leta upp garderoben som jag också tappat bort men tog mig ut ur stället efter säkert trettio minuter. Ut på gatan. VART FAN ÄR JAG?!
Stod och stirrade, bländad av nionlampor från en biograf och lokaliserade mig där efter. 
Sedan hände något. 
Besynnerligt att tyckas?
Jag som tyckte jag var smart som skulle bege mig hem tidigare eftersom jag trots allt skulle jobba dagen där på fick äta upp allt vad det skulle innebära bara ett kort tag efter att jag klivit ut på gatan. 
Kombinationen alkohol-ihållande sjukdom-arbeta hela tiden-flytta-rida tog ut sin rätt där på gatan, påväg till tunnelbanan. Jag köpte min obligatoriska fyllekorv och vad som hände där efter är för mig en suddig massa. Enstaka fragment av vad som skulle kunna lika pusselbitar. 
Jag måste satt mig på tunnelbanan. Och somnat. Jora, jag somnade. Både en och två gånger. Vilket slutade i ett pendlande fram och tillbaka på gröna linjen. Alltid någon station för långt. Och någonstans mitt i allt det började jag spy. Spy spy spy. Spy precis överallt. Jag satt och spydde på golvet i tunnelbanan. Jag stod och spydde, jag spydde säkert på folk och definitivt på mig själv. Spykavalkaden måste upphört någongång när maginnehållet tagit slut. Och när klockan var runt kvart över fyra vaknar jag ur min medvetslöshet - i HAGSÄTRA?!
Får för mig att jag är i Hässelby och rusar ur tunnelbanan. Tänker att jag kan ta en taxi til Brommaplan. Springer omkring ett tag i Hagsätra innan jag inser att jag inte alls är i Hässelby. Funderar länge och väl vart fan jag har hamnat. Hagsätra? Är det inte dit Gröna linjen går ÅT ANDRA HÅLLET? Alltså, så långt bort från Hässelby och Brommplan man i princip kan komma på gröna linjen, typ Huddinge?

Så jag sätter mig på tunnelbanan som bara tänker gå till Alvik. Då ringer min fru, och undrar var jag tagit vägen. Ja, vart har jag tagit vägen? Jag måste ha låtit ganska desperat vid det laget för jag hade då och där åkt runt mellan tunnelbanestationer i över två timmar. Frida gick in på sl.se och tittade att om jag åkte till Alvik kunde jag där byta till ett tåg som skulle gå kl. 05.07 till brommaplan och på så vis hinna med nattbussen (eller vid detta laget morgonbussen) som skulle avgå 05.20. GREAT. Jag lyckas hålla mig vaken till Alvik och ställer mig för att vänta på tunnelbanan. Vad händer då? Jo det ska jag få tala om för er go'vänner. Jag somnade, S T Å E N D E. Förträffligt. Måste ju bara vara jag. Vaknar av att folk från tunnelbanan jag skulle med springer förbi mig i trappen. Rusar upp och slår förtvivlat på tunnelbanan som precis stängt dörrarna och åker iväg. FAN FAN FAN. 
Näste buss skulle gå om en timma. Rusar ut från tunnelbanestationen och ner för att hitta en taxi. Slänger mig in i en som tar mig till Brommaplan. Och av någon anledning, någon måste fan ha vakat över mig den natten trots allt, går kortköpet igenom och jag hinner precis med bussen. 

Kliver av bussen vid Törnby, ilar illa kvickt genom skogen. -22 grader. Behagligt. 
Kommer fram till huset där någon LÅST dörren. Vid det laget var jag lagom galen ska ni veta. Jag sparkade så hårt jag bara kunde och skrek för full hals: "VEM FAN LÅSER DÖRREN?!?!". 
Robin kom och öppnade. Han undrade vart jag varit. Det undrade jag med. 

Slet av mig mina minst sagt vidriga kläder och hoppade genomfrusen in i duschen. 
Det var ett asplöv som kröp ner bredvid Frida som snällt delade med sig lite av sin kroppsvärme. 

Morgonen därpå var det sjukt otrevligt att stiga upp. Men jag var så illa tvungen eftersom jag skulle jobba. Och sjukanmäla sig stod inte på schemat. Så jag släpade mig upp, gick till ICA, köpte ett bröd, en liten liten yoghurt och en liter LOKA. Och spydde upp mandarinen som jag ätit precis innan jag gick.
Tur att det var släckt på jobbet i princip hela dagen. 
Fram mot klockan 19.00 kom pizzorna som jag och Jessica beställt. Och det var ungefär då som jag vaknade till liv igen. 

Vilket jävla skit. 
Men skratta kan man åt eländet så här i efterhand. 
Inte sant?

Gulp.

Jag fick just en enrom klump i magen.
Fast en bättre beskrivning är att det känns som att någon försöker dra och slita ut den muskel som pulserar liv i min kropp ut ur mitt bröst.
Och jag blir förvirrad. För jag förstår inte hur det fortfarande kan bli såhär.
After all these years.

På besök.

Av någon anledning känns det som om någonting fattas. 
Undrar om den känslan någonsin kommer avta?
Undra kan man ju alltid. 

Idag har vi inflyttningsfest light.
Känns som att det redan är en mycket trevlig stämning. Dock får vi se om vi tar oss ut senare med tanke på att det inte är särskilt behagliga grader utanför dörren. 
Nu ska jag byta låt och sedan gå ner och glädja alla med mitt glada anlete. 

Jag önskar er alla en fantastisk lördag.

Före respektive efter

Och så, som utlovat. 
Före och efter bilder på soffan:

och sexig

En mästare i arbete (skön arbetsställning, jag vet):

i arbete

fantastiskt resultat

Utan mönster och första gången - rätt så nöjd faktiskt :)

nöjd!

Nöjd, nöjd, nöjd!

Typiskt makabra bilder.

När vi (jag) ändå är inne på bilder passar jag på att lägga upp lite bilder som världen kan få njuta av. Tuppslakt är ämnet och det är ett enligt ordboken praktexempel på typiskt makabra bilder. 

Det kallblodiga mördaren?
Glaghumor?

Så var detta livet slut för dessa krakar.

varför ser jag så jävla glad ut för?

Sjuk bild. Varför ser jag så jävla glad ut? 

Och så till det bästa ... 

Humor

Hanna: "Kolla, en testikel är större än vad hjärtat är!"
Mamma: "Ja, men det är väl som på de flesta karlar"

Eller varför inte den här .. !


Appropå gamla bilder ...


O saliga fredag.

Nu faller snön igen, liksom jag faller längre och längre ner i förkylningens avgrund. Mina förkylningar brukar inte hänga kvar så här länge. Börjar kännas som något illaluktande lite kletigt man klivit i och inte riktigt kan bli av med, trots att man drar klacken mot alla nittiograders vinklade kanter man kan hitta. Det värker i mina bihålor, och även om jag inte snyter ut VAR längre så är det något ruttet över det hela.
Och jag blev så sötsugen efter lunchen att jag var tvungen att ta hissen ner till pressbyrån och släcka min sockertörst trots att jag inte kan ut och springa eftersom sagd sjukdom fortfarande håller mig i sitt järngrepp. Vädret idag är rått. Ni vet när det inte är så jätte kallt men när det blåser isande lite fuktiga vindar som tränger sig in genom kläderna och kyler ner märg och ben och DNA och man känner sig frusen hela dagen hur mycket kläder man än klär på sig? Och nu har det som sagt börjat snöa. Jag längtar till våren och varje solberikad dag när man kan höra tappra vårfåglar sjunga på ovana stämband så lyser jag upp. Det är ju mindre än två veckor kvar av denna - kanske-inte-den-bästa-månaden-på-året och innan någon vet ordet av är det april och påskkärringar och majbrasor och vitsippor och vad kallar man björdens första löv? Musöron? Obehagligt ord. Och sen är det sommar. Sommar.

Jag är ett sommarens barn. Det kan inte nämnas för många gånger vilket osökt leder mig in på det här larviga om att planeterna eller stjärnorna eller vad det nu är man tittar på när man tilldelas ett stjärntecken hela tiden stått fel och att någon flumkille försöker tränga in ett nytt stjärntecken? Jag fattar ingenting och jag tänker inte acceptera att byta från cancer till tvilling? Tvilling. Humpf. Kom inte här och ryck min självuppfattning från mig. Jag har ju hela mitt liv levt enligt uppfattningen att jag skulle vara känslig och hemkär och tar allting personligt. Det är ju som att någon försöker byta hela min personlighet. (Host).
Det finns ju bättre nyheter i världen än detta men det har surrats en hel del om det på jobbet. I omgångar. Så som den irriterande blomfluga jag är surrar jag vidare till er som missat detta.

Det finns mer saker som människor kan ha missat. Att det idag är sista vardagen i veckan - fredag - och jag i morgon faktiskt är L E D I G. Ja, jag skrev rätt och ni fick rätt budskap förmedlat via näthinnan. Och besök får vi i morgon. Trevligt värre. Så idag ska jag efter jobbet städa och sy, och jag kommer hinna det eftersom min fru tar hand om Sessan idag.

Jag önskade att jag hade något mer intressant att skriva om men det mest intressanta som händer mig under dagarna är morgonpasset i p3 som jag lyssnar på ca 50 minuter varje morgon på mobilen på bussen till jobbet. Jobbigt lång mening. Kanske har jag något intressant att förmedla efter helgen. Vi får la se.

Nu är det två och en halv timma kvar på jobbet.obs. Bilden har ingenting med någonting att göra. Men jag fann den bland gamla publicerade bilder här på bloggen och det är en av de första bilderna jag la upp.
Svunnen tid.

Jag på den lurviga jättehunden.

Överlånga dagar som dessa gör ögonen trötta. Det gör nästan ont att titta. Ska jag summera min dag? Som är långt från över? Är någon intresserad? Den är så lång och tråkig att jag knappt står ut själv, så varför skulle någon annan intressera sig?
Ni får stå ut:
Gick upp tjugo över fyra. Ja, tjugo-över-okristlig-tid-fyra-på-morgonen/mitt i natten. Lyckades ta mig ner till köket och tillgaga gröt utan att bränna sönder en katrull. Pulsade ut i snön genom skogen och tog bussen till kanton. Försökte att inte somna på bussen eftersom det skulle bli så jobbigt om jag missade att kliva av vid rätt hållplats. När jag tagit mig av bussen låste jag upp cykeln och cyklade hem till gården. Bytte om och gick ut tll djuren. Fodrade hästarna, skottade ensilage, mjölkade, ströade, red sessan, tog ut hästarna, mockade, duschade, fick lift ut till vägen och åkte till samtrans för att jobba 11-20.

Ja ni ser.
Nerver ending story.
Jag sitter alltså på tantsams och har drygt två timmar kvar. Ganska exakt två oändliga timmar. Två lugna timmar. Vad var det jag tänkte på?
Vad tänker jag på?
Vem är jag?
Jo just, 20.50 kommer jag hem. Då vill jag försöka sy klart den där förbannade soffklädseln. Förbannad i den mening att det blir förbannat snyggt. Fridas nuvarande kräkbruna klädsel á la 70-tal får vem som helst att rysa av obehag. Men den är ju konstaterad skön så det enda den behöver är ett ansiktslyft. Och vilket lyft ska jag säga er. Jag ska ta en före och efter bild så ska ni få se vad jag kan göra med en symaskin från tidigt 1800-tal. Och utan mönster skall påpekas.

Glad nyhet - Jag kan sätta upp mitt hår i små små toffsar! Lycka! Me so cute.

Nej men om man skulle svara på lite mer samtal.
Ha det gott folket. Mellan samtalen skall jag kvällsdrömma om en sommaräng, där en sval bris sveper in. Jordgubbar med grädde och ett glas med iskall mjölk. Snart är den drömmen verklighet. För snart är det sommar igen. Om man tänker på hur fantastiskt fort tiden har gått så är det ju faktiskt snart.


Dumma unge!

Inte nu igen!

Man var ju inte dåligt snygg en gång i tiden!

20110212156 (MMS)

Man var ju inte dåligt snygg en gång i tiden!


Full rulle. Fullrulle?!

Flytten är avklarad. Mycket av den i alla fall. Det tar ju en halv oändlighet att flytta alla sina ägodelar och en del annat skrot från olika tillhåll i landet till det nya bohaget. En säng har vi alla fall att sova i, och gott sover man om nätterna om man jobbar heltid och ska ta hand om hästar och försöka flytta och komma i ordning om dagarna. Min kropp tillika snorfabrik valde väldigt lägligt att dra på sig en mildare form av influensa lagom till det att första lasset skulle tvingas in i pappas finbil från Almunge. På torsdagen led jag av värsta tänkbara form av reumatism och med största sannolikhet även feber under arbetstimmarna vilket resulterade i att det för mig inte blev något jobb på fredagen utan två panodilzap och färd till nordligare delarna.

Ja herre gud.
Och som mamma sa igår; Måste någonting fungera så gör det ju bara det. Eller något i den stilen.

Igår var jag, Frida och Japanen på IKEA. Vi bjöd henne på semla också. Ja, Japanen. Sachi som jobbade på skolan/slash/gården jag var på i Japan är på besök hemma hos oss, så jag tänkte att hon ville se IKEA och det ville hon faktiskt. Får väl ta och dra med henne till stan någon dag också. Om jag skulle vara ledig någon dag.

Efter IKEA var det destination Lovö, släppa av Sachi, ta in hästarna, göra arbetsschema för februari och sedan destination Stenhamra. Frida hade raggat upp någon tv-bänk för 250 kr ute i den Stenhamrska skogen. Många höga skratt från mig och ett jävla bökande i bilen senare drog vårat zigenarlass hem till stugan. 

Jag försökte mig på att installera lite utav det vi köpt men eftersom klockan nu nästan var tolv på natten så beslöt jag mig för att gömma huvudet i min kudde och lägga ner mina misslyckade försök. 

Ja så nu är det en ny dag. Halvtid på jobbet. Snart ska jag till Lovön och rida sen ska jag hem till min fru och möblera om! 


K Ö T T

Det har fastnat ett ord i mitt huvud - Kött.
Jag vill avsluta varje mening med kött.
Jag vill svara med kött när någon ställer en fråga. KÖTT.
Jag är sugen på kött.
Jag vill äta kött.
Jag tänker på kött.
KÖTT?!


Hur var det nu igen?

20110207151 (MMS)

Skulle rita en vägbeskrivning till en tjej på jobbet. Och omedveten ritar jag formen av en ...


Sköter det snyggt.

Mina trehundradelar-of-fame.
3.13 (typ) in.

Wrap it up.

Just nu är mitt liv i lådor. I morgon flyttar jag här ifrån, igen. 
Det är ångest att flytta. Det är inte det att jag inte tror att det kommer bli hur bra som helst i stugan med Frida, det är bara det att det ÄR jobbigt att flytta. Packa ihop, packa upp, komma till rätta. 
Att jag redan flyttat här ifrån en gång gör inte det hela enklare. Minnen som gör sig påminda. Men det går. Det går bra. Jag har lite fjärilar i magen och förväntningar inför det hela.

Det var lustigt när Frida här om dagen uttryckte sig som följer: "Du ska jobba hela veckan va? Då kommer jag vara helt ensam hemma som en hemmafru".
Damn right you are bitch!
Och jag förväntar mig kulinarisk middag var dag framdukad till det att jag anländer hem från jobbet. Vi ska ju dessutom dela säng nu "den första tiden". Till det att Frida fått ner sin egen säng. Jag förväntar mig som sagt inget annat än att hon agerar min fru och allt vad det innebär om vi nu ska dela säng. 

Och ett klargörande. Nej, jag och Frida är inte tillsammans och alla påståenden om att jag skulle vara lesbisk dementerar jag. 

Det mesta har jag packat ihop och en del har jag burit ut i bilen. 
Så i morgon ska jag bara bära ut det sista och städa. Ja, sen bär det av. Men det är inte utan att sakna detta. Igen. 

Nej nu blir det lite musik för att lätta upp stämningen jag åsamkar mig själv.
.. youtube är mongo så ni får röra muspilen till länken och trycka på vänsterknappen för att få upp den musik jag vill att ni ska lyssna på.  >>TRYCK ÄR<<