Full rulle. Fullrulle?!

Flytten är avklarad. Mycket av den i alla fall. Det tar ju en halv oändlighet att flytta alla sina ägodelar och en del annat skrot från olika tillhåll i landet till det nya bohaget. En säng har vi alla fall att sova i, och gott sover man om nätterna om man jobbar heltid och ska ta hand om hästar och försöka flytta och komma i ordning om dagarna. Min kropp tillika snorfabrik valde väldigt lägligt att dra på sig en mildare form av influensa lagom till det att första lasset skulle tvingas in i pappas finbil från Almunge. På torsdagen led jag av värsta tänkbara form av reumatism och med största sannolikhet även feber under arbetstimmarna vilket resulterade i att det för mig inte blev något jobb på fredagen utan två panodilzap och färd till nordligare delarna.

Ja herre gud.
Och som mamma sa igår; Måste någonting fungera så gör det ju bara det. Eller något i den stilen.

Igår var jag, Frida och Japanen på IKEA. Vi bjöd henne på semla också. Ja, Japanen. Sachi som jobbade på skolan/slash/gården jag var på i Japan är på besök hemma hos oss, så jag tänkte att hon ville se IKEA och det ville hon faktiskt. Får väl ta och dra med henne till stan någon dag också. Om jag skulle vara ledig någon dag.

Efter IKEA var det destination Lovö, släppa av Sachi, ta in hästarna, göra arbetsschema för februari och sedan destination Stenhamra. Frida hade raggat upp någon tv-bänk för 250 kr ute i den Stenhamrska skogen. Många höga skratt från mig och ett jävla bökande i bilen senare drog vårat zigenarlass hem till stugan. 

Jag försökte mig på att installera lite utav det vi köpt men eftersom klockan nu nästan var tolv på natten så beslöt jag mig för att gömma huvudet i min kudde och lägga ner mina misslyckade försök. 

Ja så nu är det en ny dag. Halvtid på jobbet. Snart ska jag till Lovön och rida sen ska jag hem till min fru och möblera om! 


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Anne hade följande att tillägga:

Ni kan väl lägga upp nån bild på hemmet när ni är klara?

Kram

2011-02-09 @ 15:17:01
cecilia Birgersson hade följande att tillägga:

Låter som det är fullt upp, men det är ju så det ska vara! Hoppas att ni kommer att trivas i stugan! Har du tid över så är du alltid välkommen hos oss, skulle verkligen vara kul att se vad du tycker om min lilla fröken! Kram kram

2011-02-09 @ 15:30:37
Annika hade följande att tillägga:

Ville bara skicka en kram! (en cyberkram alltså;)


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback