GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

hepatit C

jag skulle vilja utbringa en skål, till mig själv.
jag har varit flitig en morgon som denna, jojomensan, här har mjölkats kor, och mer ska det bli. en god själ som jag är, har jag erbjudit mig att mjölka hela dan, för att avlasta min kära mor. dessutom har jag tagit hand om hästarna och tömkört zavannah, trots att det känns som ett lönlöst projekt då sofie bara förstör allt jag byggt upp så fort hon tar över.
sen har jag duschat, och DET är en bedrift. nu ska jag till skolan och räkna matte, hoppas jag inte somnar, för det gjorde jag igår på kemin. efter skolan blir det med mocka, och mjölka.
sist men inte minst, som grädde på skitmockarmoset, ska jag städa när jag är klar i ladugården.

det exploderade två paket yoggi i köket i natt, jag smetade ut det lite extra med mina strumpor.
action, action.

bella och sessan frodas, tro mig, speciellt sessan. bella har dessutom börjat tappa lite mindre päls efter 50 flaskor regaine. eller, så var det en skrubb med hedliga gamla grönsåpa.

här längst ner, vill jag gratta
farliga daniel som fyller år idag, tror jag, GRATTIS! hur gammal blir du? 37?

mj?lka p?

spice up your life"u still alive baby?"
 "come on hunny, come to daddy!"
"who's your daddy now?"


men jag är gud allsmäktig, din fader!

nä vet du va

bj?rnkram

run for your life!
(and hide your cigarettes)

det luktar spya i min säng

så ska man försöka sumera gårdagen. det vankades studensskiva. friida, a.k.a. irir, klotiris (klitoris), hade kommti upp med den briljanta idén att några, jag, frida, klådan, odd, och odds kompis, skulle mötas upp och "förfesta"/göra oss iordning hemma hos henne. jag och iris stannade för att köpa oss en pizza medan de andra girrlsen begavs sig för att inhandla något att spä ut vuxendrickat med.
vi fick en extra pizza med oss hem, utan extra kostnad. men hur nice är inte det? väl hemma hos iris, ute på värmdö, så långt du kan tänkas komma, typ, så gluffsade jag och iris i oss våra pizzor.
därefter skulle jag fixa håret, eller, divig som jag är, satte jag frida på det arbetet. och två timmar, och en halvbränd skalle senare gick det rykten om att jag såg ut som christina aguilera med mina söta korkskuvlockar.

image109

men riktigt lika kort som tre äpplen höga christina är jag ju trots allt inte, så det kändes bra att jag inte skulle blir tagen för att vara henne. party glad som jag kände mig, sminkade jag mig och inmundiga staffans och min kosken, och, när det blir vinter igen, ska vi dela på en ny (annan) flaska, för denna fick inte den upprättelsen den förtjänade. 

"jag förstår att killar är helt tokiga över bröst, nu, när jag inte har någon bh kan jag inte låta bli att klämma, de är så sköna!". - odd-

klockan blev plötligt 22, och vi klämde in oss i en liten bil och blev körda till bussen. och på bussen, blev jag kissnödig, som alltid, sa, att om vi inte stannade var jag tvungen att sätta mig på sätet framför och kissa. hela min buk vred sig i smärtor. men som tur var, hade det hänt en seriekrock olycka på motorvägen så bussen var tvungen att stanna, det var som om gud hade hört mina böner, jag och klotiris tog tillfället i akt och fick gå av och kissa, där vi genast blev tillrättadevisade av en kvinnlig polis att gå in i bussen igen, varpå jag skriker att jag faktiskt bara måste kissa först. 10 minuter senare var vi på rull igen och påväg in i stan. väl framme var jag kissnödig igen, så jag och odd sätter oss bakom ett hörn och kissar, hur man nu kan sätta sig bakom ett hörn, odds kissflod vann, först ner över trottoar kanten. 

nu böjade festandet. väl inne på patricias, som förövrigt var en båt, blev det ett väldigt kramandes och pussandes, och sentimental och emo som jag är, bröt jag ut i tårar, gamla minnen svallade över mig. men jag lugnade mig snart. 

vakterna var heta på gröten denna kväll. stackars iris blev utslängd efter knappa 5 minuter och fick åka hem igen. jag dansade, gömde mig för alexander hofer, dansade, drack vatten, hälsada på folk, slingrade mig ur sliskiga killar som nödvöndigtvis var tvugna att jucka på mig och så drack jag lite vatten till. även jag höll på att få min del av att bli utslängd, då jag trött och svettig som ett as hade stått framåtlutad över ett bord och pustat ut lite. jag var påväg upp för att ta lite frisk luft då en vakt började gå efter mig och högg tag i min axel och frågade hur det var med "nykterheten", jag sa att nykterheten var som den skulle vara och att jag faktiskt inte druckit med än en halv drink sedan jag kommit dit, och att jag mådde illa för att det var så varmt där nere. han köpte min faktiskt väldigt sanningsenliga historia och jag fick stanna kvar i lokalen om jag gick och tog lite frisk luft (som om jag inte var påväg att göra det innan han störde!). resten av kvällen väntade jag bara på att tiestolåten skulle spelas så jag, max och mika kunde dra oss hem. klockan 02.00 spelades den och vi dansade som vildar och sen drog vi hem. jag sov i en mycket
ergonomisk sovställning i bilen hem. 

så otroligt söt man kan vara klockan 02.30, mitt i natten. 
 
slitet

så, när man vaknar, tror man att man har spytt ner hela sängen, men ju närmare man faktiskt närmar sig ett medvetet tillstånd inser man att det är man själv som luktar gammal parkbänksalkis, och inser att  det är dags att göra något åt den sjukligt oinställsamma bakfyllemagen som infunnit sig.

dagens visdom, sup inte på en måndag. och shorts är så grymt underskattat då man ska ut och dansa.

tänk efter

jag vet att jag inte alla gånger är den som ser det mest självklara. jag är utomordentligt bra på att förblinda mig själv. gräva ner mig i sådant som anses ganska orelevant i sammanhanget. jag är tacksam för att du får mig att tänka till en extra gång. bättre ses senare, än inte alls. jag ska tänka så, hädanefter. det gör mig nog gott. för jag har drivit mig till meningslöshetens djupa brant.  

blind

en obekväm känsla


titta bort nästa gång

idag har jag varit på magdansen igen. min stackar svank är helt slut. man börjar få några år på nacken. vilket för övrigt, som staffan sa, är ett väldigt underbart uttryck, som om man burit ett ok av tunga år på sin nacke ett bra tag nu. i alla fall, så kunde jag inte låta bli att uppmärksamma en av de andra kvinnorna i gruppen, eller ska jag säga, jag kunde inte låta bli att uppmärksamma hennes cameltoe, det gick liksom inte att undvika. jag skakade på huvudet och tänkte, nästan högt, "snälla dra ner byxorna en bit, jag kan se din livmoder!". men jag fick finna mig i att se hennes blygdläppar svaja omkring under de ljusa linnetyget.

nåväl. det är ganska underhållande att se, de tämligen stela kvinnorna försöka röra sig sensuellt, jag ska väl inte säga något om mig själv, men det är kul i alla fall. min alldeles egna lilla  söndagsunderhållning. tur att det inte finns några speglar i lokalen. 

för er som trots allt är lite in for det här med kameltår, så kan ni ju klicka på bilden. 
 
cameltoe

time flies

jag har äntligen förstått innebörden av celebert besök. det är verkligen celebert, tänk dig typ kungen, som skulle cykla förbi, och så blir det snack på bygden att kungen varit på besök, jojomensan, vi har haft celebert besök.

det jag försöker komma fram till är att när man får celebert besök är det egentligen inte besök man får.

jag hade celebert besök idag. jen, min BÄSTA vän från berga, tittade förbi. hon hade hela 5 minuter att tilldela mig. konstigt hur fort man växer ifrån varandra. jag tänkte först säga att hon förändrats så. men, det är nog i själva verket jag som förändrats, vuxit ifrån berga.

kändes skumt. det var lite samma känsla som när jag skulle sälja charlie, inte ledsen alls, snarare en känsla av lättnad. att det skulle bli skönt att skiljas. att vi inte hade något mer att ge varandra. konstigt att känna så. men berga var en konstig tid, kanske passar vi inte ihop utanför.

jag vill inte säga att jag ångrar min vistelse på berga, eller min vänskap med jenny. men det är en tid som är passerad. en tid jag kan tänka tillbaka på och kanske le åt. men, ingenting jag skulle vilja återuppleva.

image104


ett år, går alldeles för fort

scaryvarför spolade dom inte ner den här i toaletten?

Philinthecircle

phil in the cirlcle är en kille som verkligen inte har något bättre för sig. jag måste medge att måla i blod, var även en smula magstarkt för min del!

 

 


surt pris

jag gillar överraskningar, speciellt klockan 05.00 på morgonen. glad i hågen, struttar jag upp 04.50 för att gå ner till ladugården, mumsar i mig en halv melon på vägen och kommer in i ladugården.

och vilken överraskning där var, eller ska jag säga, där inte var? för det var precis det, att det inte fanns något, ensilage alltså. nej då, karel hade inte lagt ut något ensilage åt mig.
så, nu fanns det två allternativ;
1. ringa till karel, gnälla, och vänta på att han hasar sig ur sängen, kommer hit, och titta på medan han skamset lägger ut ensilaget. E L L E R.
2. så skiter jag i det där med att ringa och vara en slö jävla slashas som inte kan göra något själv och så lägger jag ut ensilaget själv.

det blev alternativ nummer 2. och ett tag senare, kanske 20 min stog kossorna fridfult och smaskade. började bara mjölka 45 min senare än planerat.

men som sagt, jag gillar överraskningar, onej, jag är inte bitter! skulle jag? nää
så, ett litet tips, överraska någon i din närhet, med att kanske punktera grannens bildäck, eller varför inte slänga en sten genom svärmors köksfönster, eller bajsa stopp i polarens toa?
är säkert mycket uppskattat.


surt pris

sad of happieness

kommer på mig själv att hamna här framför datorn igen innan läggdags (timman är ännu inte så sen, men jag ÄR trött, och jag SKA mjölka i morgonbitti). det vara bara det att jag har en sak jag måste framföra nu innan john blund knackar mig på axeln.

jag blev en smula sentimental uppe i stallet, nu alldeles nyss. jag hade precis givit Z och Bella mat, då jag stannar upp för att klappa underbara sessan. hon står där, en sån skönhet hon är, vickar uppmärksamt öronen fram och tillbaka. alldeles stilla. att hon äntligen kommit ut, att det varit hon som varit där inne i bellas stora mage hela tiden. jag kände hur en varm känsla började bubbla i mig, och jag känner fortfarande de salta tårarna bränna längs mina kinder. hon är så fin. bella har världens sötaste unge. HELT SJUKT! och dom är mina! (med undantaget att även min mor står som ägare, och henne får jag slå ut tänderna på och elda upp (var det inte min pappa som sa att han ville att vi skulle göra det med honom?))

hur som helt, titta och njut, det är inte var dag solen verkar blek.

sessan2

p.s hon glömde raka sig innan fotografering d.s

addicted

fruktansvärd låt, inte en låt man vill tilldela någon.
men den dagen kommer väl förr eller senare kan jag tänka. jag kan dock dumt nog känna att den skulle passa en jag känner.


my sweet

sessan1

idag har det lilla underverket fått vara ute i flera timmar. jag sydde ett litet täcke åt den lilla kraken så att hon inte skulle frysa i april blåsten. idag har hon även fått uppleva sin första elstöt, kittlade dödsskönt i kistan.
jag vill nu inte att någon ser ner på mig och mina syfärdigheter.
tack för det.

horrorskåp

en torsdag som denna ska icke försummas. jag måste tänka över mina handlingar väl. inte rusa in i något jag skulle kunna känna som ånger senare.

igår gjorde jag inget av det jag sa jag skulle göra, jo, det skulle vara stallet. men mitt övriga schema sprack. vi får väl se hur det blir idag. jag har ingen aning. just nu sitter jag med en såndär klump i magen son jag hade varje gång jag åkte till ridskolan när jag var liten fast tio kg värre.


inga kommentarer


och hon som försökte dölja sin oskuld?!


jag hade (nästan) glömt bort hur sexig hon var


Surprise, it's time, to feel what's realjag är en smula musikofil

something stupid

jag är just påväg att göra något fruktansvärt dumt. just för att jag inte har något bättre för mig och för att jag gillar att tycka synd om mig själv... mmmmkey?!

och vet ni, jag ska göra det, för det känns nästan mer fel att säga att man ska göra en sak och sen inte infria det löftet. det är fel. inte att jag gör det.
 
jag vet att jag kommer må skit sen, men so what, just nu känns allt ändå som en stor påse hundskit, ungefär som den påsen jag slängde på sofie bolinder, på klassresan i lågstadiet på drottningholmsskolan, så hennes jacka blev full och förstörd av den kletiga substansen. sorry for that!

klart man ska dränka sina sorger, jag är dramatisk.

riktigt ännu har det inte gått så här långt.skit händer britta

are you willing to trylåt orden få säga sig själv

ute för första gången med mamsen i hagen

sessan

tick tack

för att få tiden att gå lite snabbare  har jag kommit på den briljanta idén att göra ett litet schema att gå efter.
bara att bocka av allt eftersom.

onsdag (idag)
morgon: ta hand om hästarna
mitt på dan: mattelektion
resten av dan: städa

torsdag
morgon: ta hand om mina egna hästar plus lundastallet
mitt på dan: ta en liten tur med bilen
resten av dan: det håller jag nog för mig själv

fredag
morgon: ta hand om hästarna
mitt på dan: kemilektion
resten av dan: jenny kommer och hälsar på (trevligt att ha fått ett anledning till henne att hälsa på mig)

lördag
morgon: ta hand om hästarna
mitt på dan: inte den blankaste jävla aning (skära mig i armarna?)
resten av dan: vänta på att söndag ska träda in

söndag
morgon: ta hand om hästarna plus magdans
mitt på dan: duscha efter magdansen
resten av dan: frida kanske kommer?

måndag
morgon: ta hand om hästarna
mitt på dan: mattelektion plus jag och frida åker till friida och gör oss redo för ett stycke studentskiva
resten av dan: supa

tisdag
morgon: bakfull, ta hand om hästarna
mitt på dan: kemilektion
resten av dan: vänta

onsdag
morgon: ta hand om hästarna, vänta
mitt på dan: mattelektion, vänta
resten av dan: vänta

jag finner det mest troligt att väntan är den sysselsättning jag kommer bedriva mina dagar mest med...

that's it

Belle sensation

julafton är över

igår, vilket drama, vilken dramatik, men nu är det värsta över som man brukar säga.

gick upp igår för att kvällsfodra som vanligt och titta till bella, jag var dock en smula orolig, eftersom hon hade börjat skvätta ur sig en otäck substans efter den lilla ridturen som vi haft tidigare på dagen. så när jag kom upp till stallet uppmärksammade jag att denna substans blivit mer och runnit ner längs med bellas bakben.
lite lagom orolig sprang jag ner till huset och bad mor min ta en titt på vad det nu än var som hände, hon kom tillbaka efter ca 15 min, hon grät, hon sa att hon inte visste vad det var och att något var fel.

jag fick henne att ta sitt förnuft till fånga och vi gick upp med handskar och slem för att gå in och kolla vad det var som kunde vara fel. mamma konstaterade snart att det var fostervatten och att fölet låg i possition för att födas, men något var ju trots allt fel eftersom bella inte hade några värkar trots att vattnet gått. mamma lät helt desperat, vi gav henne livmodersammandragande, men ingenting hände. vi ställde ut henne på gången och mamma började dra ut fölungen, som för den delen låg upp och ner. mamma lät allt med desperat och jag började gråta. 

jag sprang efter hjälp, sprang upp till anders, slet upp dörren och sa "anders kan du komma, bella!", han låg och sov men var snabbt upp ur sängen och ner i stallet där han hjälpte mor att lägga fölet rätt.

vi tog in bella i boxen och började dra, vi slet, jag grät och mamma skrek. bella stog med huvudet nerböjt under krubban och  var verkligen världens duktigaste tjej, snart infann sig även far min och vi alla fyra stog och slet, den var tvungen att komma ut fort. efter tårar skik och blod kom underverket ut. mamma var dock kvick med att klämma åt navelsträngen eftersom den gått av, nu började jackten efter snöre, vi var tvungna att knyta åt navelsträngen så att fölet inte skulle förblöda. efter mycket om och men lyckades vi. och i allt detta släppte min chock, eller vad man ska säga, jag tittade på mina händer, dom skakade, nu var det bara att vänta och se och dem lilla rackaren skulle klara sig.

det blev ett sto, så otroligt vacker. det var många tårar igår. många känslor. jag satt uppe till 04.00 och vaktade, då hade den varit uppe och druckit mjölk flera gånger.

vi var ute och gick i morse, så mycket liv det är i henne, hon är en perfekt skapalse. kunde inte bli bättre. fux och sto.

image99

välkommen till världen

tankar av insikt

en tanke slog mig, lite utav en insikt, ofta upplever man att tråkigt tar tid, och roligt och lustfyllt går för fort och tycks vara över innan det påbörjats. men varför är det så, ifall man vill att det roliga ska vara längre och det tråkiga ska vara över?

tänk, om man nu skulle få sin önskan uppfylld, skulle det inte då bli så att det som var roligt blev tråkigt och tvärtom?

man kan ju undra.

varför är det så att man alltid vill ha det man inte har?, hur kommer det sig att man inte inser hur mycket man faktiskt uppskattar vissa saker förrän man förlorat dem?

vad gör oss så blinda?

många försöker leva i en verklighet de inte har, och till vilken nytta?

det slog mig här om dagen hur otroligt tacksam jag är för det jag har, när folk ändå är inne på det där med lyx, så anser jag att jag lever i en lyx inte många har nu för tiden, att bara kunna gå utanför dörren och bemötas av en blomstrande vår, betongen slår aldrig ut i blom, that's a fact.


And it will live eternally


some time

alltså? när är det okej att säga ifrån? jag undrar, vart kan man sätta gränsen? går man med på allt, sätter man inga gränser, så kan man bli driven till vad som helst. så, jag skiter i att svara, jag låtsas att jag inte finns, för jag orkar inte ta hand om hennes problem, hon får 46 laxar för två månaders bilförande, och då ska jag? ta hand om hennes jobb här hemma, det har redan börjat, tar du tisdag också?, så ringer hon nu, på morgonen och undrar om jag kan ta lunch?

nej! där sätter jag gränsen, jag har INTE tid! jag sa det till henne, och hon förtsätter ringa. jag har satt gränsen, LITE framförhållning tack.

nu ska jag sluta gnälla om det.

NU, har nedräkningen börjat även för min del, eller ska jag säga bellas? eller varför inte elins?

3 dagar för elins del, och en vecka för bella. ingen mjölk ännu, kanske ikväll?

bla, bla, bla, nu ska jag till skolan, ligger efter i matten som vanligt, men det där löser sig. längtar till nästa vecka, någon gång, jag längtar i alla fall.

you've got eyes comparable to sunrise

händförd av en skönhet så ogripbar, jag finner mig i trans, stirrar stint i de skönaste av ögon.

likt ett solglittrande hav och mer levande än en nyutsprungen ros. han trollbinder mig med sin tindrande blick. jag är fast, som om ett manligt skogsrå skulle han lockat mig in i den mörka snåriga skogen. 

bara det, att här finns ingen snårig mörk skog, och här finns ingen ihålig rygg, men mitt inre väsen har han tagit. 

varför gör det så ont när han åker?

jag är lite rädd, för ingen vet, inte ens jag själv, vart verkligheten tar vid. jag vet inte när asplövet kommer sitta säkert den där blåsiga höstdagen. 

hur kan jag se så djupt in och fortfarande inte känna att det inte finns något som jag inte skulle kunna se?

lite gråtmild kanske? 


"And when i start to build my future he's the main component
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it"

ta det hur du vill


förebilder

det måste verkligen vara jobbigt att vara förälder, alltid tänka på vad och hur man gör. för är det inte så att barn gör inte vad du säger, de gör som du gör?

det måste ligga en viss sanning i det, ett gott exempel är leo, han har sett mor och far svara och prata i telefon, så han gör likadant, ingen som lärt honom det, ingen som sagt hur han ska göra, han har bara tittat på sina föräldrar.

så, det måste verkligen vara jobbigt att få saker och ting att gå ihop, för barn bli säkert mycket förvirrade om mamma säger "du får inte dricka vin", och så gör hon det själv sen?

stämmer det inte till viss del att synintryck ger större intryck än ljudintryck. fast det är klart, en film förmedlar inte direkt någon känsla utan ljud, tänk dig narnia inställt på mute? narnia skulle bli rätt så blek om man skippade endast den pampiga musiken också.

vad kan man då dra för slutsattser av detta?
jo, gör en sak och säg densamma, så blir kanske uppväxten lite lättare. lite färre komflikter och lite mindre tjat.

fast... det är klart, det kan bli lite fel ibland när vissa barn kanske inte har de bäste förebilder att se upp till..
(Vem ska man då skylla på när barnet växer upp till något mindre bra?)


Det blev lite konstigt detta inlägget...

urdjur

zavannah

den andra hästen i vårt lilla stall får inte gå utan täcke annat än om det är 10 + eller mer OCH sol. detta tyder på en enda sak, människan ifråga är lite frussen av sig. som någon
vis man sa, "jo det är päls dom har där på sidan". jag har haft den här diskussionen med henne flera gånger. men ja, som sagt, vissa människor, förmänskligar sina djur, lite väl mycket. men om det nu vore så att dom frös om det var 5 + och mulet, varför klär dom inte på de små stackars nakenråttorna, fluffiga tofflor, eller varför inte moonboots, benvärmare, halsduk och mössa? järnskor är det ju fruktansvärt kallt att gå med...

the love of my life

bellen

det var nu nästan 4 år sedan jag såg henne för första gången. jag liksom tappade hakan i golvet, eller ska jag säga gräsmattan. blott nån månad gammal stod hon där, glänsade röd, alldeles vild i blicken, några månader senare var hon min. man trodde väl aldrig att man skulle springa på sin drömhäst och sedan få henne.

idag fyller Bella hela 4 år!
Grattis till dig min pärla!

men nu vill jag att bebben ska komma ut, det känns som dagarna innan julafton när man var liten...

ett nöjt barn, är ett bra barn

leo

är det inte precis så här ett barn ska se ut, är det inte precis så här ett sunt och välmående barn ska se ut? är det inte så här ALLA barn borde få ha det?

barn ska få vara skitiga, kommas på med att äta oboy pulver direkt ur paketet, eller för den delen kakao, le nöjt och avsluta det hela med ett högljutt "mmmmm".

barn ska få ha blåmärken över hela kroppen, helst i ansiktet, och springa omkring halvnakna och kissa på golvet.

barn ska få sno med sig kattmatsskålen in i vardagsrummet för att smyga upp i en fotölj och inmundiga de krispiga läckra kattmatsbitarna framför någon frexig dokumentär.
"plockmat" that's the shit!

by the way, MILK BUILT  THAT BODY...

e han inte för söt?

som sagt april...

så tittar man ut genom fönstret ett par timmar senare, och ALL snö är borta?
det MÅSTE vara detta som man kallar för aprilväder.
jag blir helt förvirrad...

april?

får man fråga en enkel fråga?

VAD FAN ÄR DET HÄR?
senast i LÖRDAGS vad det för fan sommar?
så kommer det här?
APRIL hates you!

sn?

vilken KALLdusch alltså!

avundet kring påsk

såhär omkring påsk skulle man kunna tänka sig att de djur som inte uppmärksammas, kanske skulle kunna bli lite avundsjuka på den uppmärksamhet som ges till kycklingarna och hararna. vem vet? vi vet ju alla att avund kan driva folk till vansinne, till och med till ett eller annat självmord, så varför skulle inte detta kunna ske in the kingdom of animales?

jag fann ett sådant självmordsoffer nu i morse, jag kan väl inte påstå att sättet den hade beslutat att ta sitt liv på inte var en av de trevligaste, men vem har sagt att självmord ska vara trevligt?

det var en liten skata, förmodligen hade avundet och insikten i dess egen situation blivit för mycket, medan kycklingarna avbildas på fina kort och hyllas, skadeskjuts dessa små varelser av hormonstinna tonåringar med luftgevär. smärtan var allt för stor, och i brist på rakblad, fanns det ingen annan utväg. den lilla fågelstackaren hade dränkt sig i hästarnas vattenbalja ute i hagen.

may he ore her R.I.P.

jag hade (mycket) hellre sett att våran tupp låg i den baljan. jag hatar vår tupp. jag hatar honom. jag är livrädd. idag var han på mig två gånger. andra gången slängde jag en stor hink rätt på honom för att få honom att flytta på sig. han är rena rama rambo den där tuppen. helt galen, anfaller han hinken. "better the hink then me", tänkte jag. men han gick inte undan så jag fick spruta ner han med vatten och då la han benen på ryggen och sprang.

tar ingen saken i sina händer och bryter nacken av det lilla aset har jag ändå snart slagit ihjäl honom på ett eller annat sätt. VEM vill fira påsk, när man ser hur jävliga dess djur KAN vara. fan ta honom...

det börjar dra ihop sig.

image91

men bella verkar tämligen oberörd, hon har förmodligen ingen aning om vad som försigår där inne i henne. hon är nog lyckligt ovetande om att snart, alldeles snart så kommer det ut något ur henne.

man undrar ju hur den kommer se ut, hur den kommer vara. men mest av allt undrar man hur bella kommer reagera. det måste vara lite läskigt även för henne, mest för henne.

mamma berättade om ett ungsto som dom hade, i tidernas begynnelse, Coquimba, när hon fölade första gången. hur hon precis efter att ha krystat ut fölet la sig platt på sidan och pustade, helt slut och tyckte födmodligen att det var jätte skönt att vad det nu än var som hade hänt var slut. så låg hon bara så. efter att tag knuffade mamma och min morfar upp henne på sidan, då fick hon syn på det dyblöta nyfödda fölet som låg bakom henne i halmen. han strök öronen bakåt (betyder att dom är arga/missnöjda), tittade så ett tag på fölet och undrade vad i helvete det var som var där, och hur det hade kommit dit. hon lugnade emellertid ner sig och tog sedan mycket bra hand om sitt föl. 

hoppas bella blir en god mor.

"ASS TO ASS"

igår såg jag requiem for a dream, det slutade med att jag grät. trodde aldrig att den skulle flippa ur så som den gjorde. det är en film som jag skulle vilja beskriva med två ord: underbart hemsk. det är en sådan film som alla borde se, en sådan film man borde visa för 15 åringar på engelskan istället för breakfast club.

så börjar man så klart fundera, kan det verkligen gå så här långt, är det verkligen så här förfärligt? eller är det bara en förvrängd och förhemskad verklighet?

nåväl, en visdomens ord; ungar, uppsök en läkare innan det ser så här nasty ut.

image90


why lie?det är underbart med folk som helt ogenerat erkänner att ljulet snurrar men hamstern är död. angående sillisar så är det ju alltid lika uppmuntrande!

strunta i trailer, det är musiken... gåshiud..


ursäkta mig

efter att ha blivit påhoppad och kallduschad för att inte ha utgivit korrekt information och inte tilldelat med mig av hela sanningen så, var det så att igår, innan "bion" och efter epic movie, så, stängslande jag och jiggypuff lite granna va, och mitt i allt skar jag upp min tumme på galvtråden, och skuätt, så pja, det började sig blöda sig lite, och jag blev blodig på min näsa, och jag skuätte kanske, men bara lite, blot, i jigglypuffs ansikte, *fniss*, jag är äcklik, men bara lite.

image89

vä för äva

Var inne på P3:s hemsida, för att finna ett stycke Sara Young, hon är med på programmet deluxe, och spelar bland annat personligheten ÄVA torstensson, ja ni vet hon, med den irriterande skånska rösten, ja, precis hon, som är tillsammans med Johan Glans, jo, men hon som skryter om att hon varit tillsammans med timbuktu?! Hon va, var min engensla lärare 1 termin, nämligen SISTA teminen i engelska B, TACK vare (man kan finna en syndabock till allt, tro mig), henne så förlorade jag mitt MVG i just engelska B, man bugar och bockar. detta är min hyllningsbild till min f.d engelska B lärare.

image88

Jag är inte bitter, inte nu längre, inte alls, men, jag vore evigt tacksam, om du åtminstone kunde fortsätta med det du håller på med nu och inte förstöra fler betyg för faktiskt duktiga elever.

Detta var för övrigt ett väldigt underhållande
spel, eller?

barbossa is hungry

nu är det verkligen på tiden att jag skriver något här, jag har haft bättre saker för mig den senaste tiden än att just skriva här. men nu, är jag "lämnad" igen. typ fram tills nästa helg, så det lär bli en del blogginlägg fram tills dess, då jag återigen får bättre saker för mig.

så, vad har då hänt den senaste tiden? alltså, först och främst måste jag nämna igår, det var väl faktiskt en riktigt lovande dag, till en början, men sen, gick allt bara utför. jag och taffsan vaknade utvilade klockan 04.00, och var utsvultna så runt klockan 06.00 gick vi upp och fodrade frukost, sen när vi ändå var uppe gick vi ut i stallet och gjorde det, sen, pja, runt klockan 08.00 däckade vi i min säng, och sov som fetaste vårtsvinen du kan tänkta dig fram till klockan *pinsam tystnad*, 13.00.

MEN, till vårt försvar tyckte vi båda att det var bra för då skulle vi vara utvilade till biobesöket (vi SKULLE se 300) senare denna dag (ja, igår alltså), så lite lagom tröttmosiga klev vi slutligen upp, åt majs (kolvar) och chokladpudding till lunch och drog sedan i oss en dos av epic movie, åh, vilka lusätna, inte minst sagt, BILLIGA skämt. men, ja, det enda man kan säga är, vilken TUR, att vi inte såg den på bio, och det gjorde abolut ingenting att det var en text mitt i bilden under hela filmen. 

nåväl, efter lite annat, skuätt, så, bättre sent än aldrig tog vi oss till kista, och *återigen pinsam tystnad*, är jag en trött individ som inte vet hur man bokar biljetter över internet, så det blev ingen bio, fy fuck, och vad gör vi då? vi körde under tystnad hem, mest p.g.a. mig eftersom jag skämdes som en slagen hund. taffsan föreslog då att vi skulle åka till stefan, som numera står på listan: personer vi skulle göra trasiga där bak så fort vi skulle springa på dem. öh, vart var jag, jo, vi skulle åka till stefan, för han hade tydligen tankat filmen, fine, for me, men, killen ville hellre sitta ensam och spela något, med betoning på något, och dricka öl (alltså, jag är inte bitter på något vis), det blev typ bokat  lördag, men, ja, då får taffsan mysa själv med stefan, buhu.

saker och ting kunde väl inte bli myckett värre tänkte jag, men joda, detta, var fan fredagn den 13 för min del, sur i burken åkte vi och handlade, och vem, om inte jag? BRYTER AV ica kortet i bilen när vi precis parkerat, staffan och erik skrattar, och lämnar mig i bilen eftersom jag i tystnad slog in skallen i ratten och bara satt där. för trött och för upprörd för att ens kunna gråta försökte jag ta mig samman, jag gick ner till strömmen och satt där ett tag, tyckte synd om mig och mina i-landsproblem och traskade sedan i skam tillbaka till bilen. väl hemma medan grabbarna fixade mat tog jag en uppfriskande dusch, försökte samla tankarna, försökte tänka positivt, men det var svårt när det värsta kapitlet under hela dagen återstod, staffans hemfärd, efter maten låg jag med huvudet på hans mage i säkert en timma, innan han reste sig och sa hejdå. lite ledsen i kanten gick jag in i mitt rum för att lägga mig, och till min stora förtjusning fann jag att staffan hade glömt en av sina tröjor, så jag smög i den och klängde mig upp i sängen, somnade som en stock...

ja, nu blev det inte så mycket om det andra, men super size me, är en film alla borde se, alla, dock finns det ett irritationsmoment i filmen, då en tjock ung tjej beklagar sig över alla vackra, smala tjejer i tidningarna, hon påstod att det var orealistiskt att se ut som dom, att det var den största anledningen till att man tröståt på mc donalds, jo men hej, så, det skulle vara orealistiskt att pja, se ut som mig, och realistiskt att vara tjock, tycka synd om sig själv och frossa i sig friterat och 7 liter läsk om dagen?! nej vet du va. jag känner mig ganska realistisk och sund, som jag är. jag vill dock säga, att det är orealistiskt med photoshopade bilder, men en genuint smal skönhet, är väl det inget fel på? SLUTA VARA AVUNDSJUK OCH SLUTA ÄTA SKITMAT OCH BÖRJA MOTIONERA. suck.

tired

jag antar att man inte alltid vet allt. speciellt när planer går i krasch, man står då liksom med tomma händer och vet inte riktigt vad man ska ta sig till. jag tror jag har nämnt det förut, att, planer inte är bra. att förväntningar suger och att man nog gör bäst i att inte bry sig. det är dock en av mina svaga sidor, tror jag. att inte ha förväntningar, att inte stöttta mig fullt ut på mina planer, allra minst att inte bry mig när det inte blir som jag tänkt mig. it's just not working. not for me.

pust.