Motivation vadå?
Jag känner inte riktigt mig själv.

Det händer då och då att jag springer över en låt som får håren på mina armar att resa sig. 
Det här är en. Den senaste.
Jag skäms nästan för det är egentligen ingen vidare musik. Men något i mig gillar den tydligen. 
Det är skönt att lyssna på för jag blir dum i huvudet av att lyssna på det. Och känslan av att stänga av hjärnverksamheten kan vara otroligt befriande. Bara låta musiken fylla upp precis allt utrymme mellan öronen. 

En ägnad tanke

 
För lite drygt en vecka sedan gick Agneta Sjögren-Fredriksson bort. Inte utan att göra mig känslomässigt påverkad. Hon var på sätt och vis en förebild. Fantastiskt duktig med hästar. Men sedan tog sjukdomen mer och mer över henne och det var ledsamt att se denna starka kvinna försvinna. Så jag ägnar henne en tanke med den här låten. Och så driver jag en del av hennes arv vidare. Bella och Trebbe och numera Monstret är alla något väldigt fint från henne. Jag har lärt mig mycket av Agneta, och tackar för den tid jag fick med henne på jorden. 
 

Hoppträning

 
Glöm inte ändra upplösningen.

Mellan plugg

 
Sitter jag och är nästan uttråkad. Har övat på att lägga eyeliner -Catstyle-, "with that feline look". Känner mig som fjorton. Vad gör man inte för att slippa försöka skriva klart den där hemtentan i vårdhygien? Ikväll är det träning på grevagården igen. Hoppas Frugan kan filma lite bättre än gubben, i så fall kommer det nog en liten film senare.

Det går åt rätt håll

Idag löshoppade vi Monstret igen. Det går åt rätt håll, men hon är en ganska knepig dam att jobba med på det aveendet att hon är väldigt känslig, och väldigt ivrig och ibland en smula stressad. Du vill ha framåtdriv i din unghäst men samtidigt kan de ju inte springa huvudstupa in i allt. Så kruxen med lilla Monstret, som växer på mig dag för dag, är att få henne att varva ner, att bromsa henne utan att ta ut drivet i henne. Hon är så otroligt vaken och rolig och det ska bli kul att se vad det blir av henne. Jag tror väldigt gott om henne. Hon har, som jag sa från det att jag såg henne första gången, en väldigt fin själ, och det kommer man långt på. 
Löshoppningen idag gick ändå bra. Men hon måste lära sig att varva ner, men dit kommer vi, jag minns en liten fux som för något år sedan också hoppade studs in i kombinationen till oxern och det har jag blivit häst av honom också. 
I morgon ska vi rida ut igen! Spännande :D
 
Här nedan följer en film från idag. Glöm inte att ändra till så bra upplösning du kan.