Av jord är vi komna.

Idag sätts morfar till jorden, likt en av alla de frön och blommor han satt genom de livet han levde. Jag tror det kommer växa en riktigt fin blomma där han sänks ner. Idag tänker jag lite extra på dig.

Egensinnig

Ingen behöver lägga sig i min självömkan. Så låt nu mig bara få tycka synd om mig själv själv. Tack för det.

Så blev vi med hundTyra. Född 18 maj. Lancashire Heeler.

Den fösta . . .

. . . är väl alltid värst.

Nästa anhalt.

Borås. Därefter väröbacka. Sen får vi se vart det bär med det. Men det ska faktiskt (!) bli lite kul och spännande ^^ Mer information kommer.

EN inre längtan.

Har jag sagt att jag också längtar efter ett eget hem. Ett hem där jag kan slå mig till ro och bilda en egen familj. Har jag sagt det? 
Just nu känner jag mig mest trasig på insidan. En skvätt på utsidan också. Jag skrapar sönder utsidan för att matcha min sargade insida. 
Det är dyrt att bli frisk. 13 000 riksdaler skulle såren på insidan kosta att plåstra om i runda slängar. Så jag lider hellre med de pengarna kvar i fickan. Hellre fattig och deprimerad än bankrutt och glad. (?). 
Idag ville jag slå sönder ett skåp i omklädningsrummet. Rösten som skar genom mina öron halva lunchrasten gjorde mig galen. Jag visualiserade hur jag slog upp ett stort hål i ansiktet på den där jävla kärringen så att jag kunde få ner knytnäven i svalget på'na och riva ur de där stämbanden som orsakat skavsåren i mina öron, de djupa såren i min hjärnbark. Jag F Ö R S T Å R inte hur man kan stå och skrikgnälla halva lunchrasten över att någon inte torkat ur en microvågsugn och kalla dem idioter och dumma i huvudet. DET ÄR MIN JÄVLA LUNCHRAST OCH DU HAR JUST FÖRPESTAT DEN SOM RESTEN AV MIN DAG. 
Det finns bara en idiot i det där rummet och det är DU. JÄVLA RAGATA. 
Nej vadå? Jag är inte alls irriterad på min arbetsplats, min praktikplats. Jag är vansinnig. Jag river mitt hår och jag bär sura miner och är hela tiden på gränsen att explodera som en atombomb. 
En paus ska bli skönt så att jag förhoppningsvis kan komma på varför jag skulle vilja jobba med detta i resten av mitt liv. Lär väl sluta med att jag öppnar min egen klinik så jag slipper ha någon psykopat över mitt huvud som ser till att döda mig på insidan lite dag för dag.
Nog om detta. 

Dålig inställning

Är det hösten? Är det jag? Är det en kombination av de två? Jag vet inte? Men just nu har jag en dålig, om inte extremt dålig, inställning till i princip allt. Jag ber om ursäkt till alla er som råkar vara i vägen och i närheten av mig, nu och i förebyggande syfte. Negativa ordbanken trycker pessimistiska sedlar i miljard-tal i min grådassiga gegg-hjärna. Jag vill be hålla käften och dra åt helvete. Mest av allt mig själv. Old me is back. Tack och lov. 'shut up when you're talking to me' är en bra mening i mitt sammanhang just nu. Blä
Jag låter mig bli missförstådd, jag missförstår och i missförhållandet förblir jag missanpassad. Jag är det rostiga besticket i lådan av silverskedar.
Återkommer när jag fyllt på med D-vitamin och lite motivation.

idag.

Idag är det kanelbullens dag, så inget annat tuggbart förtärs i dess ära. På jobbet (host, jag menar praktiken) tänkte jag uppmärksamma och fira att det är djurens dag genom att vara en extra snäll tf djursjukskötare. och ikväll glömmer vi veckan med en flaska vodka eftersom vi inte får glömma int.vodkadagen som är idag.

Hare gött