Brunte gone mad!

hopp16
hopp15
hopp14
hopp13
hopp12
hopp11
hopp10
hopp9
hopp8
hopp7
hopp6
hopp5
hopp4
hopp3
hopp2
hopp1

gamla minnen

idag har jag varit så mycket hästtjej som en hästtjej kan bli. jag har varit så mycket hästtjej så att jag nästan blä på det. det var nästan ett år sedan jag var så mycket hästtjej, det var ett år sedan jag var så mycket hästtjej. ack så fort man glömmer. jag förstår varför proffsen skaffar små kåta hästtjejer som gör skitgörat åt dem, för vem står ut med det, egentligen?

har varit och flängt runt i stallet med isabelle fan hela dan, började klockan halv nio i morse, eller vänta, allra först började jag klockan åtta i mitt eget stall. i alla fall så började vi nere vid lunda, halv nio, släppte ut hästar, mockade, fodrade, tog in hästar etc. sen åkte vi till asknäs, smällde i mig en pizza på vägen och gjorde sedan iordning åt berry, tog in henne och sen skulle jag åka häst. blev inte så mycket åka. mer; jag slet som ett jävla djur, jag har mest tramsat omkring på min unghäst i skogen de senaste året, men isabelle var imponerad, och jag också, men lite ringrostig var jag allt. det var kul. ska nog ändå blir lite kul att rida berry 2 gånger i veckan, vilket jag själv tilldela mig nu när isabelle ska jobba in lite kosing på annat håll. vi slängde ut berry i hagen igen och sen bar det av till lunda igen. där slängde vi in alla hästarna och sen fick jag gå hem. klockan pja, sissodär halv fyra. och hanna the horsegirl, är totaly slut. nu ska jag bara ta hand om min egen häst, och tack och lov för det.

det är INTE kul att ta hand om andra människors odrägliga hästar, som man inte vill lära känna. som det pjoskas med och som aaah! jag hatar hästar! men ja, 3000 kr behöver jag. det största problemet med att vara hästtjej är att man kan jobba för vilken skitlön som helst.

alla hästtjejer har en dröm, men det är få som får den till sin verklighet!

gåshud..!

jag och bella och också där... snart!

*fniss*

*fniss*

i know all right

medan en del fällde träd och var macho, kände jag hur 30 årskrisen och celulit ångesten smög sig på, jag tog saken i min ben och begav mig ut i skogen. åh, denna beslutsångest. (hör säkert 30 årskrisen till) skulle jag ta höger eller vänster. "vänster" tänkte jag, "och så springer jag en timma", jag spang, och sprang och ... sprang, slängde då och då ett getöga på ipoden för att kolla tiden. det kändes som om mina ben sprang långsammare och långsammare. jag fick gång på gång svänga in på snåriga, klaffsiga skogsstigar för att förlänga rutten, en timma var det sagt. väl hemma, slängde jag mig ner på vårat gruskammade golv och började stretcha, i'm too nyttig.

så, nu så här efteråt när man känner sig 45 år äldre och känner att en eldriven rullstol skulle sitta fint, så frågar man sig;
ÄR det verkligen så bra att motionera?
image70

nä, okej, man får liten snopp av att motionera. better stop!

triologin under 15 sekunder


TÄNK så många värdefulla timmar av liv vi hade sparat in!don't go main street

i helgen som var kom det där på tal igen. det där som jag så ogärna vill tala om. trots att det var så fruktansvärt länge sedan, snart 11 år sedan. men det ligger fortfarande och skaver. jag försöker att förtränga det. men nu och då kommer någon på det och då villl jag bara försvinna, bara gömma mig. jag har skrattats ut för det där, av hela min familj, och när de man känner för mest skrattar åt en så tar det alltid lite extra hårt, antar jag. jag förmodar väl även att bästa sättet att inte ha en sådan dålig relation till det hela är att bara berätta, säga som det är och erfara att det kanske inte är farligt som jag fått det att framstå.

så, det som jag sprungit ifrån, den skam jag haft sedan 9 års ålder, är: hör och häpna, att när jag var 9 år gammal, så låg jag i badkaret hemma och tänkte att jag skulle exprimentera lite granna, med mitt utseende, och det beslut jag tog då, ångrar jag bittert allt sedan jag satte rakhyveln mot min arm... nä, så var det inte. jag tyckte bara att jag skulle fixa mina ögonbryn lite, med pappas rakhyvel, 9 år gammal, och ja, 5 minuter senare var det bara 2 st 0,5 cm tuffsar hår kvar av mina ögonbryn, "oj, jag tar lite till då". inte en bra effekt. jag såg ju att det inte riktigt blev som jag tänkt mig och i skam smög jag in i mitt rum och la mig, i hopp om att det skulle försvinna under natten. men redan morgonen där efter såg elin vad jag hade gjort, med ett flin på läpparna försökte hon fixa till det hela med maskara. oh,boy, vilka blickar jag fick i klassrummet samma dag. det kanske inte låter så alarmerande, men det har satt många djupa sår i mig, och så jag har förnekat det. men nu är det sagt, och nu vet alla som läser det här om det.

pust.

just nu velar jag mellan att trycka på "spara & publicera" eller ctrl+A+Delete. men, ärligt talat är jag trött på att springa från det där. så, here we go.


ute i i ett snårigt blåbärsris

så, det var ett tag sedan jag verkligen skrev något "vettigt" här. men, ja, även de mest pratglada pessimisterna kan ibland finna sig själva i en situation där de inte finner något att klaga på. eller för den delen prata om. lite så har det varit, min vardag har varit rätt så stillsam. hur som helst så hade jag matteprov idag, alltid lika roligt när panikångesten kommer som en kalldusch och man lika bistert som en höstvind inser att man som vanligt satt sig försent med matteböckerna. det gick inte bra, det kanske ni kan räkna ut vid det här laget. jag ska väl vara tacksam om jag får G antar jag. och jag som hade bra på förra provet. suck.

så, ledsen och nedstämd begav jag mig på skojackt efter det ödesdirga provet. lite shopping kan väl pigga upp. och, mjo, mycket riktigt. 2 par skor senare och 1100 kr fattigare kunde jag med ett leende inom mig åka hem.

lite dösnack, vackert väder, solen skiner, bla, bla, bla, nu ska jag ut och rida, i solnedgången. kanske finner något insiktsfullt att skriva här under min tur.

tills då,
En pessimist har alltid rätt men har inget nöje av det.
Edward Teller (1908-)
image69

häng ut där!

image68

this is me

image66
JAG är dagens hunk!

därför ATT jag är häftig med eldflammor och shit!

why?

det du gjorde har förstört så mycket mer en av mitt inlägg någonsin skulle kunna göra. men visst. jag kan ta bort det, om det nu skulle göra allt mycket bättre, om det nu betyder så mycket för dig. men det komma alltid att finnas där, det försvinner inte bara för att jag tar bort det. kan du inte stå för vad du gjort, för vem du är? gör det ogjort och ändra på dig själv. för det är vad jag tyckte/ vad jag tycker. det funkar bra att ge mig dåligt samvete, det har det alltid gjort, fortsätt så!

fan

när ska du inse att det är inte ramen som är det viktiga?


don't do the crime, if you can't make the time.

image63

alltså, alltså, alltså, dessa japaner...


...tar det aldrig slut?

what is that?

It's taffan a.k.a jigglypuff

pokémon

 image62jag har fått pokémon på hjärnan. nanna har satt pokémon på min hjärna. om du undrar vad det är du tittar på så  kan jag berätta det för dig nu om du vill. (om du vill?!). det är en pokémon, (say what?!), men inte vilken pokémon som helst, det är en väääldigt, väääääldigt speciel pokémon, det är den pokémonen som liknar staffan mest (enligt den enhälliga juryn). taffan var namnen. (skriv pokémon en gång till), pokémon. 

dagisnivå? kan vara den fråga du ställer dig? må så vara, men finns det inte forskningsresultat på att alkohol bör göra dig en smula mer osofistikerad och lite mer grottman? vad vet en flickspoling som jag? men jag måste ju ha något att försvara mig med.

när slutade dom sända pokémon på 4an? det var ju värsta grejen. team rocket. minns att jag lite lagom lobotomerad, med mitt IQ på 45 satt och tittade på det, när det gick. känns som om en del av mig fattas nu när jag tänker på det, att det liksom inte är där för mig längre.


Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end

*garv*

nanna frågade igår, "är detta din pojkvän?" hon hade hittat bilden på den lilla hemsidan (som ÄR under konstruktion) som finns länkad på danidangers blogg. och hon skrattade glatt, liksom jag. JA, det är min pojkvän. men vad är det som är så mycket pokémon över honom? äh, jag vet inte, men han är iaf väldigt fin, kanske inte just där, men annars så...

image61

duscha kanske?

"är detta din pojkvän?"

igår bjöds det till fest, eller fest och fest, mer, två tjejer super satan i en tvåa i VH, alltså, det var inget sporadiskt infall, utan helt och fullt ut planerat, det var en, vi super mitt i veckan utan någon anledning, det heter ju ändå lilllördag fest. jag och nanna. vi hade ganska snart svept, ja vad var det nu? (minnet sviket mig lite), 70 cl, 17 % med multivitamindryck. och högg då in på fisherman's friend. Ja eller, den flytande varianten. i de exklusiva 400 kr/st IKEA kaffemuggarna drog vi i oss shot efter shot. och vipps, så var 70 cl, 30 % flytande fishermans's friend borta. jag sneglade bort mot smirnoff raspberryn som stog borta på bänken och gav en menande blick till nanna som snabb på foten serverade oss båda en drink groggad med cocacolas svar på redbull. men, det blev lite väl mycket för kära nanna, som hällde ut en drink över sin lamborgini laptop. tangentbordet gav upp. så, ingen musik, inga karlar och man trodde nästan inte att det kunde bli bättre när jag hör nanna börja väsa; "nej nu är det nog dags att börja spy för min del". off she went. och hon åt tydligen baklänges hela natten. jag tvärslocknade i soffan och vaknade med ett ryck klockan 06.35. lite skakig på benen kanske. nåväl. det var trots allt en lyckad kväll, och exit hade ju i alla fall väldigt fina läppar. och nu mera, efter hundviskaren hannas snabbkurs kan han kommandot ligg. i am too good

just nu mår jag lite halvpiss. var lite för mycket röra på sig ute i stallet, men jag repar mig snart.   

titta taffan e pokemon!

Taffan som Pokemon
kolla vilkem söt

"he likes appeljuice"

varför bor han inte ute i stallet med de andar hästarna för?


åh! MÅNS!

någon har givit mig en förbannelse. det kan inte vara på något annat sätt. vad annat skulle kunna förklara det att jag fastnar vid trötta schlager låtar och halvtaskiga snart sönderspelade radiohits? kan inte någon ge mig lite ny och fräsch musik. lite nyskapande. eller, vad *harkel* som helst. jag vågar knappt stå för att jag står med högsta volym på i mina SONYlurar inne på toaletten och mimar till Måns Zelmerlöw. vad skulle omvärlden tycka om det? jag skulle bli lika utskrattad som Brittan på VH1 galan då hon visat muttan. nu kanske jag gick till överdrift, men är detta beteende accepterat?Men lite charmig är han allt, men, vem är Cara mia?

han finns inom oss alla


image59

frågan återstår...


image57
...hur upplevs jag av andra människor?

nå?

Är det nu det passar att sig att säga, missförstå mig rätt?!


gör det ordentligt

Att ha åsikter och yttra dem kan uppröra en del människor. kanske inte så konstigt. detta inlägg skulle kunna uppröra en del. kanske för att det är ett känsligt ämne. vad vet jag. ska man tycka synd om alla som skär sig i armarna? alla som tar tabletter och alla som bryter armarna av sig själv för att det har så stora sår i själen? det är deras sätt att hantera det hela? vad ska man säga? GÖR DET ORDENTLIGT!
hittade en fin sida. "How to kill yourself like a man". där fanns utförliga instruktioner. så kör på det istället för det där tjejiga tramset med slöa rakblad och utgångna sömntabletter. min favorit var helt klart denna.


Lick a hooker's ass:

What you need: a hooker, $0.75.

How to do it: find a hooker and inquire about her "ass buffet." If she doesn't know what you're talking about, punch her. If she does know what you're talking about, she shouldn't charge you more than 75 cents to lick her ass. You may even get away with not having to pay her since technically it's not sex (unless you're gay, but I'm not sure if it counts if it's a woman). Fair warning: not paying a hooker is considered shoplifting. Once you've done the (mis)deed, you may want to have some alcohol nearby. Make sure it's something strong like turpentine, because you'll be tasting a mouth full of funk and hookers don't always shit properly depending on their clientele. The tingling feeling in your mouth means the disease is working. Just sit back and relax while your penis falls off and you break out in hives. Then just wait a few months and if the other diseases don't get to you first, the AIDS will. Talk about a cheap suicide! At 75 cents, you can't afford not to kill yourself!

That's it for now. Just remember: it's your suicide, have fun with it.


andra förslag fanns att tillgå om inte den skulle duga. 

Razor blade:

What you need: razor, neck.
How to do it: how many times have you tried to kill yourself with a razor blade by slashing up your wrists, only to be told "it's down the highway, not across the street"? Then you listen to this advice and cut up your arms like some amateur dipshit who doesn't know what she's doing. Your boyfriend dumped you. You can't go on because you're the only person who has ever been dumped and this is the most painful thing that has happened to anyone who has lived 14 consecutive years, so it's time for the solace only decapitation can bring you. Make sure to go all the way through the spinal column.


image54

Strangle yourself:

What you need: hands.
How to do it: strangling yourself with your own hands has long been thought impossible because when your body stops getting enough oxygen, you pass out and start breathing normally again. Passing out while you try to kill yourself is like failing at failing. You're the one who has to deal with the embarrassment of having the paramedics finding your dumb ass passed out on the floor in a puddle of your own drool, as they begrudgingly take you to the hospital where the doctors would be so disappointed that one of them might try to strangle you themselves. And if they don't, give me a call; I will. Even the late Vincent Price strangled himself to death. Either that or lung cancer, but I can't be bothered to look it up. Eat shit.

image55

Eat a tub full of beans:

What you need: a tub, enough beans to fill said tub.
How to do it: just dig in, you chunky son of a bitch! Keep eating until you can't possibly eat anymore, then eat some more. Your gut will rupture and you will shit yourself. The cool thing about this method is that it's not only disgusting to clean up, but you'll probably be so bloated from the beans (choose Van Camp's by the way, not Bush's baked beans unless you like the taste of beans pickled in ball sweat) that you probably won't fit in the casket without some serious reconstructive surgery. Guess who's footing the bill for that one? That's right: friends and family. Just kidding. You have no friends.

image56vad finns det att förstå?

Nu är det inte lång tid kvar gumman

om drygt en månad kommer jag inte ha en häst, jag kommer ha två. Bella har burit vår lilla dyrgrip i snart 10 månader. 1 månad kvar bara. undrar hur den kommer se ut, hur den kommer vara.
Det är spännande. för snart 10 månader sedan inseminerade vi dig. då var du bara en liten flicka. lyckligt ovetande om vad som komma skulle...image53

du är verkligen världens finaste

ps. jag är väl en hästtjej då, om det låter bättre.

tack för ingenting

har ni någon gång fått en present av någon som man tittar på med höjda ögonbryn, tackat för och lagt undan någonstans så man försäkrar sig om att man inte kommer stöta på det under det närmaste året?

det är just en sådan present jag vill uppmärksamma just nu, inte nog med att den är ful, så vet jag knappt vad det är. jajo, jag har väl mer eller mindre listat ut att det är ett halsband, helt bakom flötet är jag väl inte. inte tappad bakom vagnen för den delen heller, men ärligt talat. VAD är det egentligen?

jag fick den i studentpresent förra året av min granne och bästabarndomsvän Helena. jag tittade med uppspärrade ögon på "föremålet" log och tackade, man vill ju verkligen inte verka otacksam, men? ser jag ut som en sådan människa som brukar gå omkring med sådanahär företeelser. jag vet inte ja...! 

ni kan ju avgöra själva. jag fann den i mitt rum nu när jag städade. visade det för de familjemedlemmar som råkade vara i huset och alla skrattade och min lillebror försöte övertyga mig om att man hade det till hästen. som sagt, avgör själva.  

146487-52

ursäkta för den extremt osexiga bilden

I'm the queen of fire

jora. that's me all right. idag skulle det firas med bokbål. rev åt mig min samling av pollux böcker och spatserade ner till en av de plödja åkrarna och undrade om det verkligen skulle gå att få fyr på det hela med endast tändstickor. (jag menar staffan kan ju inte ens få fyr på hans lilla vedugn med endast tändstickor) och där skulle jag stå på en blåsig åker och få fyr på dessa böcker. efter 50 slocknade och 30 avbrutna tändstickor började det plötsligt ryka, och se på fan, vilken brasa det blev. jag rev sönder bok efter bok och slängde på dem och 1 timma senare var mina polluxböcker endast ett minne blott.

min, jag faller för grupptrycket, prenumererar också på pollux tid är nu över helt och hållet. känns skönt.

nu ska jag städa klart mitt rum och sen ska jag plugga, i morgon är det fredag, jag gillar fredagar, men bara när jag vet att jag ska få träffa staffan, annars känns dom ganska meningslösa.

vad fyller ditt liv, din fredag med mening?

image49

böcker brinner så fint...

image50

... allt som kvarstod.

vilket otroligt fint väder vi har här i sverige idag...!

korkad

image47

It's all about love...

... åh, jag har varit så dum. inte förrän igår slog det mig. när jag la mig ensam i min säng för att infalla i nattens djupa dvala. du har så rätt. det är klart att det är så. att älskar man någon så blir det så mycket mer speciellt. visst, jag hörde vad du sa men jag förstog inte riktigt innebörden. jag har inte direkt funderat på det, riktigt tänk igenom det, MEN, så igår, slog det mig. det kom från ingenstans. , vad spelar då det där andra för roll? det är nu som är det väsentliga, att om det inte har känts riktigt rätt tidigare, så beror det på att det inte varit tillräckligt mycket sweet lööv inblandat. 

tack o tack, för att du lät mig förstå. nu kommer saker och ting bli så mycket enklare.  

Titta jag kan flyga

image46

dumbo var ju en elefant och elefanter väger sisådär 5 ton. alltså, skulle det inte vara helt omöjligt, ingenting är omöjligt, kom ni ihåg det programmet? Gunde Svan i egen hög person, dalmas som aldrig förr. 

Hur blev hon så? tappade man inte förståndet någonstans på vägen? Nu när jag ändå tagit upp det här med förkortningar så kan vi ju ta upp en till; A.F.F.E = Anonyma Foder Frälsta Eländen. Affe, det blev jag kallad för på Berga. Kanske inte en så bra förkortning after all. Men, precis som med alkoholister, knarkare och psykfall borde det väl finnas kliniker och anonyma stödgrupper för folk som tappad all kontroll vad det gäller mat intag.   

i believe i can fly... är det fel att tycka att det är äckligt när man ser ut som hon gör? jag vet inte vad jag ska säga om det här. jag har massa åsikter, men så mycket man inte vet om det är rätt att säga.

kanske IKEA borde lansera riktigt obekväma sängar så att folk inte kan bli sängliggande.

enjoy...

... my new design!

P.L.Ä.P

du kanske har hört det förut, men kanske inte sett det? så var det för mig. P.L.Ä.P. är förkortningen för Pung Längre Än Penis. det var lite utav en ren slump att jag (och georg) sprang på denna bild. nyfikenheten tog över när vi såg denna man, i en skvallertidning, dock såg man inte vad det var som egentligen var så fasansfullt i tidningen, eftersom han så godhjärtat censurerats med en stor banan. god ska inte jag vara. säg hello to Cisco Adler, och man kan undra vad  Mischa Barton finner så attraktivt i denna man? han har i alla fall mer en goda potential till att kunna få till en P.V.R.P, ja ni vet Pung Virad Runt Penis. Nej fy. nog om detta, men njut av denna världens 8:e underverk.

image44
 


du är som på min film

och så levde dom lyckliga i resten av sina dagar... som på film. lite så känns det. så många gånger har jag tänkt, att det här är ju bara sådant som händer på film. sånna där tråkiga, iofs, som man listat ut hur den kommer sluta, efter bara 5 min, och utan någon lustig twist, som bara är. men det är så underbart. jag känner mig nästan lite bortskämd. trodde aldrig, i mina vildaste drömmar att det kunde vara på detta vis. men, min separationsångest har jag inte fått bukt på ännu. 
idag knöt jag fast staffan i min säng medan jag åkte till skolan. han tog sig loss efter 30 min. men han åkte sen, i alla fall. så det det kändes ju ganska meningslöst det där. men det var lite fint av mig tycker jag allt.


hanna har börjat på orientalisk dans/magdans. skaka rumpenstumen som självaste shakira och vika höfterna i vinklar du inte trodde var möjligt. kul, men lite knepigt. i söndags stog vi och skakade höfterna i 8 min på raken. lite mör var man allt. men oh så kul. 

kryssningen, vad ska man säga. torsdag gick jag och la mig efter bolibompa, fick lite ont i öronen efter det att björne, snigel och hans band spelade, så jag knoppade i stället. vaknade av en viss, micke, oskulden, billow, knackade på och undrade om jag sett niklas gå förbi, klockan tjogo i sex på morgonen?! "ja, jo, jag såg han gå förbi utanför fönstret." var på micke säger, "men du har ju inget fönster" VA?
DET
VISSTE INTE JAG?!, har man inte det på bildäck, va sniket. för övrigt, hade det inte varit lite konstigt att se honom passera utanför fönstret (om det nu funnits ett)... ?! eller är det bara jag?
jag kom iaf till vissa insikter, att folk ÄR och förblir obehagliga. blev LITE skrämd skulle man kunna säga. vill inte gå in på det, men det räcker med att säga att jag grät.    


citat att lägga på minnet

- "men jag bor i hälsokällan"
-"jag röker runt hörnet, så det kan inte vara jag"
-"åh, det här är såå, himla titanic"
-"ja, jo, jag såg han gå förbi fönstret"


image43

HEJ DÄR BLÅSFISK
(observera plåstret på min axel, ett desperat försök till att dölja en finne, på axeln, fräscht!)


dagens ungdom

idag är det torsdag, men inte vilken torsdag som helst, det är nämligen denna torsdag som jag och lite övrigt berga pack ska dra iväg på kryssning, vart? ingen aning, men för mig är det inte destinationen som är det väsentliga. (man kan ju undra för hur många det egentligen är det?)

mamma lät  väl inte allt för överväldigad när hon fick höra vilka som skulle med, "alldeles för mycket supa och alldeles för lite sova", vad tror hon om mig i egentligen? jag är en oskuldsfull liten flicka och, skulle väl aldrig?

jag satt uppe till klockan 3 i natt. förberedande, kallar jag det. måste knuffa lite på dygnsrytmen, annars somnar jag ju efter bolibompa, som jag brukar. men jag känner att jag nog måste ta min lilla "pensionärsnap" snart, för mina ögonlock känns tjocka och tvärtrötta.

jag har hamnat i puberteten, finnar och hormosvägningar, jag bara lääängtar till jag kan börja dricka kaffe och käka mörk choklad, det hör tydligen puberteten till, har jag hört.

min lillebror är en ganska lustig figur, faller lätt för grupptrycket och snackar gladeligen skit om folk. man kan inte låta bli att bli lite förskräckt. så som han pratar. nu tänker jag inte ta upp något specifikt, jag vill inte att ni börjar föreställa er något och dra förhastade slutsatser, utan om ni utav någon anledning skulle träffa denna hormonstinna, sexuellt frustrerade dataspelsknarkande grabb, får ni göra er en egen uppfattning.
något som dock gör mig orolig är att han försöker odla fram något slags skägg, 16 år gammal, otroligt stolt, inte mig emot, MEN, han vill ha ett sådant skägg som dvärgen här nere på en av mina bilder. jag säger då det, dagens ungdomar.


jag är proffs på att uttrycka mig

min kropp är som gjuten för din sked

jag lättar ditt hjärta på torsdag

det luktar mus här, alltså djuret


än är brisen kall..

jag ska reklamera mig själv. fel på flera delar och felmonterad. man kan inte lita på några tillverkare nu för tiden. det är skamligt. ingen känsla för avel, inte det minsta. tänk om man skulle kunna byta ut de defekta generna man hade, tänk så mycket bättre man skulle kunna bli. jag skulle inte ha något emot att vara en smula klipskare, en smula rundare, en smula bättre delar, INTE, mig emot. 

man borde inte klaga. jag ska vara glad för det jag har tilldelats. det finns ju en del som är mindre lyckligt lottade. min mamma är iaf söt, och det skulle inte vara fel om jag såg ut som henne när jag var 60 bast. 

sommaren är påväg, dagarna blir längre och temperaturen är inte längre, sönder frusna tår, kall. längtar tills jag kan få känna det ljumna vattnet slå mot mina solbrända ben,  kolla ut över den glittrande sjön och bara njuta av den ljumma brisen...


image42


 

lite trött?

nu är det åter min tur att klaga igen. inte för att verka bitter eller så. inte alls. men jag skulle vilja lägga fram mina complains på brommaplans rondellen. den var lite ur funktion denna dag, och vad bygger jag dessa anklagelser på då, kan man undra? jag menar det faktum att den aldrig någonsin har fungerat kan inte rättfärdiga detta, utan det faktum att jag fick låta 3 gröna ljus passera innan min trötta bil äntligen kunde puttra fram till själva rondellen. väl där stog jag i yttligare  några oändligt långa sekunder innan jag satte gasen i botten och bakdäcken spann så det stog härliga till, medan jag bröt ut i ett macho, Mel Gibson, breavheart vrål. söndrig, i kras, ur funktion, defekt, obrukbar, förstörd, kaputt, sliten, pajad.  andvänd det ord du finner passar bäst in, men något är inte riktigt bra, lite trött kanske?

tänk...

... om jag bara kunde lära mig när det är dags att hålla käften...

...

NEJ MEN MAN KANSKE SKULLE GÖRA EN BRITNEY!


ingen större förändring...

... bara en smula fräschare!

146487-40


åh, jag borde verkligen plugga, istället åker jag och klipper håret och färgar det själv...!

suck

ännu ett i-landsproblem

jag har det!

jag har äntligen kommit på varför jag har så svårt att komma upp på mornarna. det är mer regel än undantag att jag snoozar i mer än en timma. det har till och med gått så långt att jag börjat planera mina timlånga snoozningar.

" I morgon måste jag vara uppe klockan 7, senast, så jag ställer klockan på 6, så kan jag ställa om den till 6.30, sen kan jag snooza till 7"

detta måste få ett slut, och nu har jag äntligen kommit på varför jag inte kommer upp.
jag sover med för lite kläder!

sover man inte med några kläder på blir det så otroligt varmt och gosigt i sängen att man inte förmår att vika upp täcket och kliva upp. de kalla ishavsvindarna sliter tag i ens kropp och man huttrar till och drar täcket över sig igen och sätter på snoozern igen. egentligen är det väl temperaturskillnaden som gör det så läskigt att gå upp.

så inatt, sov jag med byxor, strumpor och tröja, och det gjorde verkligen susen. jag vek up täcket, och det var inte så där nordatlandkallt som det brukar vara när jag kliver upp och jag struntade i att krypa ner under täcket igen. 

det är verkligen skönt när man finner en lösning på sina i-landsproblem...! 

bortskämda snorunge!

tror han på fullaste allvar att jag är hans personliga taxi som åker och hämtar honom när som helst?
jag blir vansinnig på den otrevliga snorungen. om han så mycket som säger hora till mig en gång till kan han ju räkna med att det är sista gången jag hämtar honom! och där med basta!

why, oh, why?

alltså, varför finns det inte så här snygga hunkar, raggers, hemma där jag bor? tänk att få kunna gå och dreggla dagarna i ända över dem. drömma om dem på nätterna. längta efter dom i skolan le över deras blott närvaro? naffsa lite på mister shrimps bröstvåror och smeka insidan av långbens lår där. vart köper man sådana kläder? vart skaffar man en sån frisyr? åh, lillkillens läderlack shorts gör att jag måste byta trosor och hans extraordinära skägg får mig att rodna. vart hittar man dem? någon som vet?

hard


nej, fy fa-an...

2 månader kvar

2 m?nader kvar

happy, happy, happy!

knacka på min panna och det enda du hör är ljudet av ingenting. en obefintlig hjärnverksamhet.

what am i to do with my life?

en lam vind susar innanför mitt skallben. att inte veta är väl på sätt och vis skönt, jag har alla möjligheter i världen framför mig, men,hu, så rädd man kan bli av att inte veta. att vara helt tom i skallen och bara famla omkring i ett evigt ovetande. osäker på vad morgondagen ska bjuda på.

det finns egentligen bara två saker jag helt och fullt ut känner mig säker på, och det är min underbara bella, att hon snart ska föda dyrgripen innuti henne. och sen är det staffan, jag är helt tokförälskad. sådär som man är när man helst av allt bara vill springa fram och kramas och gråta satan för att man är så super happy.


mjölk kommer från mjölkpaketet i affären... så det så!

JAG och min separationsångest MÅSTE gå i terapi. det här är inte hållbart längre. jag är lite ur funktion skulle man kunna säga. symtom? separationsångest! åtgärd? snaran i källaren?!
nej vet ni vad... inga förhastade slutsatser här inte. jag vet inte om det är alla hormoner i min kropp som spelar mig ett spratt eller vad det är. man jag är på gränsen till bristningsgränsen (var enda gång) när det är dags att säga hej då. snacka om överdrivet. visst att man kan bli lite nere för att man ska säga hej då, men när tårarna börjar rinna, liksom livet ur mig så fort det är dags att säga hej då, trots att det bara är typ 2 dagar tills man ska ses närsta gång, har det gått lite väl långt. tycker ni inte det? 

men gillar man någon, ofattbart mycket, antar jag att det bara blir så. goes with the flow.  

torsdag, oj, oj, oj, kryssning. behöver jag egentligen, EGENTLIGEN säga något mer? tror knappast det. jag får helt enkelt dra en resumé så där i efterhand i stället. ingen idé att spekulera i vad som skulle kunna hända. MEN, jag vill poängtera, att sätter någon kåt, fullgubbe så mycket som en hand på mig så ska han få med jürgen att göra...! jürgen och jag är bra vänner han och jag, jag känner honom, MYCKET trevliga människor. sa jag att jag kände mina föräldrar? MYCKET trevliga människor.  

lite för mycket blöt gröt i min skalle.

OJ! höll nästan på att glömma. och det är svårt att hålla tårarna tillbaka, jag känner hur mungiporna, de läckande mungiporna liksom spänns åt och inte vill gör någon hellre än att brista ut i asflabb. john, vilken kille, staffans TONÅRSPOLARE, vilken kille! länge sedan jag skrattade så ÅT en människa. så kul. han ville verkligen inte dricka mjölken, för att det kom DIREKT, från de där, DOM DÄR UTE. när vi väl tvingat i honom ett glas beskrev han det som att man liksom kände att det smakade halm, eller hö, eller "va fan de nu fick", att det liksom gurglats runt i magen. haha. stackars människor nu för tiden som inte har den blekaste aning om vart maten egentligen kommer ifrån. han tyckte det var konstigt att staffan inte hade något, naturligt, och vanligt mjölkpaket i sin kyl. folket är kul.


som i en dvala

jag har under de senaste dagarna funnit mig  själv i minst sagt udda situationer. situationer jag inte riktigt kan förstå att jag satt mig i. jag vaknar yrvaken upp och undrar hur i helvete jag hamnat där. jag vet att jag inte borde vara där, men någonting inom mig har fört mig dit. något jag inte kan förklara. något mer djurliggande som jag knappt viste fanns. jag måste få lov att säga att detta har gjort att jag begått en del misstag. men misstag är till för att rättas till, inte sant?

jag är dock glad att det löst sig, jag hoppas att det gjort det. för jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. oförmögen. jag har varit där förut, och jag vet inte vad det var som fick mig fri...

tyckte att den passade nu

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line  (om det ändå vore så väl)
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
how can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all The times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now
Oh can't you see it baby,
You've got me going crazy

I wonder how we can survive, this romance
But in the end if I'm with you, I'll take the chance

Oh you can't see it baby
You've got me going crazy

maybe i'm the one to blame

146487-37