Myslördag

Med scones och smoothie till frukost och nöjda betande djur utanför fönstret :-)No pressure

Så har man sövt någon storfräsares häst.Bättre nyheter

Är att vi inveg stallet igår. Det firades med skumpa.Andas in

Idag är en såndär jävla skitdag när jag har god lust att kasta in handduken. skrika och gråta. Världen snurrar fan inte rätt. Får jag säga det? Att jag valt fel jobb, att jag gör fel val, att jag känner mig hopplös värdelös. Sitter tyst i bilen. Jag vill gömma mig. Jag förstår inte. Den är mycket jag inte förstår, och det är väl ok, men det vore skönt att känna mindre.

Snart har detta gått över. Det gör det ju alltid.

Fondväggen?!

autokorrekt är ju intressant. Fondväggen i förra inlägget skall ju så klart vara boxväggen...?!
Just det. Vi misshandlade kattungarna också. Vaccin och chip! Försökte övertyga dem om att chipet var för deras bästa..? Det är ju bra att de är chipmärkta så att om någon kör på dem så kan de lämna in dem så att vi ägare kan bli underrättade. För deras bästa var det... hade kunnat vara i alla fall.

Alive

.. and kicking. SÅ, idag fick vi, i ett rökigt och brandluktande Månkarbo, påhälsning av min mor och min far. Monstret skulle dräktighetsundersökas. 47 dygn eller vart hon nu tagit sig, så att vi kan fosterförsäkra! I brist på seminspilta backar vi upp Monstrus mot fondväggen som reglerats i lagom höjd. Hon stod snällt även denna gången! Sist stod vi ute mot husväggen uppbackad mot en skiva och en europapall.. Alla sätt..
Snäll häst. Och hon var fortfarande dräktig = lättnad!
Så, runt 20e Maj hoppas vi på fnöl <3Inflyttningsfest

Nu börjar även mellanväggar komma på plats så snart kan vi nog få in en häst. Idag har vi även köpt lite hö.
På en månad har mycket hänt. Än mer på de två vi bott här.Börjar likna ett stall

Första boxdörren är på plats. Det ska på ett järn uppetill och så ska den målas. Sen var det ju det där med boxlås. Skulle verkligen behöva ett tips på rediga boxlås. Typ skjutregel-Ish.Inside

Även insidan börjar ta form