STOP!

Nu får det vara nog.

Hanna


Första advent?

Är det bara jag som missat att det är första advent idag?
Det kan ju bero på att det inte känns som det för fem över. Fast, hur känns första advent? En sak är i alla fall säker och det är att det inte känns som bar mark och plusgrader. Men någon jävla snö lär man ju inte få se i de här delarna av landet någon gång mer under sin livstid. Global warming!

Nej, men ärligt talat. Idag ska vi mysa, tända ett ljus och kanske äta lite pepparkakor och framför allt tänka på att det är mindre än en månad kvar till julafton.

Heh.. Jag tror jag just väckte den björn som sov.

Rätt ålder?

Mänskligheten slutar aldrig att förvåna! Ibland tror jag nästan inte på det jag hör. Här går man, i lugn och ro och lyssnar på radio på sin otroligt fräcka gåva till Ipod när de talar om för mig på P3-nyheterna att en 12-årig pojke i Borås blivit gripen av polisen efter att ha försökt våldta en 19-årig tjej? Ja jävlar, de går ner i åldrarna.
Är det inte 17-19-åriga brudar som säljer en mentalt störd 14-åring så är det pojkar som knappt fått könshår som, citat: "börjat trakassera den 19-åriga tjejen på bussen för att sedan när de klivit av, slå henne i ansiktet och sedan försökt våldta henne."
Fantastiskt. De är ju i alla fall kreativa. Det kan man inte ta ifrån dem!

När ska hålet gå igen?

Muminguck!

Jag hatar winegummin! Någon borde förbjuda dem. Eftersmaken av illaluktande mansbastu i badhus får mig snart att gå under. Jag kräks på tanken av dem, ändå gräver handen efter dem i handskfacket så fort magen börjar kurra. Snart är de slut och påminn mig då om att ALDRIG mer köpa ett familjepack av dem och sedan låta dem husera i min bil. Gurgel.
Fy fan, snart äter jag fan hellre Lars Hultström självdöda grisar än den där smörjan.
Och nej, jag är inte förvånad över det de tjatat om på radion hela dagen. Det de pratade om var vardag på Berga när jag gick där. Nu har de dock gjort sig av med slaktsvinsdelen, förmodligen för att det var sådan jävla missär. En dag låg en död grön/blå gris i en box, tarmarna hängde ut ur sidan och de andra grisarna kalasade glatt på dem. En annan dag låg en förlamad gris i en box. De slutade med att vi slet ut den levande i öronen där den sedan fick åka till himmelen. Hur många stackars halvdöda griskultingar jag fann kommer jag inte ens ihåg. Och halm fanns absolut inte.
Nej, tacka vet jag ekologiskt kött. Och de fick ju lite extra reklam i och med detta.
Dagens lärdom. Betala lite mer för ditt fläsk så slipper vi den här jävla skiten.
Fast, det är ju klart, mänskligheten kan ju fortsätta blunda som de alltid gör. Det man inte ser mår man inte dåligt av.

Keep me in a jar

Snacka om slö dag. Var ute innan sju och fick inget jobb förrän klockan åtta. Vet inte ens vad jag sysselsatte mig med, något roligt måste det ju varit eftersom jag egentligen inte märkte av tiden som gick. Jag kanske kissade i min numera portabla toalett som jag inrett bakdelen av bilen med. Jag står inte ut med att inte kunna kissa när jag vill så något pott-liknande har fått bosätta sig i skåpet (Man får inte vara så knusslig som Nanna sa). HAH!
Fick några jobba. En dörr, en jävla massa lådor och en tavla. Sen blev det inte så mycket mer. Klockan två stod  jag tom i en timma. Verkade som att alla hade lika lyckosam dag som jag. Skönt det.
Vad är det med dörrar förresten? Idag har jag transporterat två dörrar. Tog tillfället i akt i alla fall. Bristen på jobb blev att åka hem tidigt, innan köerna, mycket lyxigt.
Nu ska jag snart ut i stallet och ta hand om kräken. Bort till volten och rida, sen ska jag kriga lite på min dator kanske. Hanna the geek.

Men vafan? Man ska inte vara rädd för att prova nya saker.

I'm weird 'cause i hate goodbyes
I got misty eyes as they said farewell

Dubbelbio

En nytt begrepp har tagit form; "Dubbelbio". Det är ett enkelt begrepp. Ta någon du tycker om; En uteliggare på stan, din mamma, killen som du alltid tittar på i bussen, din lärare eller man, eller vem som helst, eller varför inte? Gå själv? Det spelar egentligen inte så stor roll i sammanhanget eftersom sammanhanget går ut på att du under en och samma kväll betar av två biofilmer.
Konceptet är vinnande, och fantastiskt!
Jag och Staffan inveg igår det hela med dunder och brak. Det bjöds först på 2012. Och vilken jävla rulle det var!
Action när den är som bäst. Total förödelse. Fucking mayhem! Och ni som känner mig bör veta att det är en film som faller mig i smaken. Jordens undergång och att miljontals människor trillar av pinnen. Eller i detta fall: drunknar, faller ner i jordens inre, kläms ihjäl, blir överkörda, and the story goes on. Det lyckliga slutet var inte ens för corny för mig. Överdrivet till tusen, men det höll iaf. Väl värda de 110 kronorna.
Mellan filmerna hann jag och mitt sällskap fylla på med förnödenheter som vindruvor, mandariner (eller satsumas, har aldrig, eller kommer aldrig lära mig skillnaden) och fin juice (brämhult).
21.00 började kvällens höjdpunkt. NEW MOON!!
Jag tycker att det hade lyckats med den mycket bra efter att ha läst boken ^^
Need to be seen soon again. Jacob, jag skulle lätt!
Så, dubbelbio. Gå och se dina favoritfilmer på samma dag. Det är mycket trevligt.
Nu är helgen över och arbetsveckan börjar igen som sig bör i morgon. Enjoy!
lammkött
Jag vet, man ska inte nagga nittiotalet i kanterna. Men detta lammkött är för mört för att motstå.
EAT ME!

Upprepat.

Jag har en liten bekännelse; jag var inte riktigt i mina sinnes fulla bruk när jag anlände hem från jobbet idag. Och ska sanningen fram så var jag inte det den sista timman på jobbet heller. Slut som artist? Svaret är ja. Anledning? Se gårdagens rubrik.

Jag borde vid 22 års ålder vara mycket välinformerad om det faktum att jag inte riktigt fungerar som jag bör när soppan tar slut. Det blir liksom soppatorsk, så att säga. Dåligt smorda lager gnäller. Nåväl, trots att jag vet om detta faktum upprepas misstaget. Gång på gång helst. Idag slutade jag ändå tidigt men då hade jag inte ätit något under hela dagen, förutom några svettiga winegummin (de kan ju såklart också vara en bidragande faktor till mitt gnäll ..) som jag lagt undan i handskfacket. Hunnit pissa hade jag inte heller. Jag vet inte hur glad man bör vara med en spänd urinblåsa och en vrålhungrig buk. Deras skrikande kanon ekar i hela skallen.

Det är ta mig fan pinsamt hur lågt ner man trillar när man inte får mat. Det var inte en vacker syn man hade fått sig om man varit i mitt rum då jag entrat det efter arbetsdagens slut. Så mitt i allt. När man är som mest osund i skallen så får man den briljanta idén att boka in en trösttid hos frisören ... (?) Nej, jag förstår inte logiken. Jag tappade mig själv någonstans vid; "Inte ätit något på hela dagen". Jag tappar tråden ...
Så, istället för att ta sig samman och kanske äta något åker jag till Kista och fixar frillan. Psykiskt mådde jag faktiskt en smula bättre efter att ha sett den positiva fysiska förändringen.

Fattigare och lite gladare åker jag hem igen där dagens goda samarit, mor, tålmodigt väntar med föda: Rårakor och fläsk! Finns det bättre mat för en utsvulten Hanna? Nope.
Allt som allt. En fin fredag som avslutades med att döda de odöda.
I morgon? Bio :D

Lågt blodsocker?

I hate days like this

New baby dreams and shit.

I onsdags var jag på konsert. Elin Ruth Sigvardsson och hennes band bjöd på en föreställning som hette duga på Katalin i Uppsala. Det är alltid lika överraskande och roligt när en artist är bättre live än studioinspelat. Dock är ju nackdelen att när man kommer hem och vill lyssna på de låtarna man tyckte rockade så är det som att titta på en film om den svenska sommaren i stället för att vara mitt i den. Blekt och nyanslöst.
Torsdag och fredag var stress. Jag jobbade flitigt på min hjärtinfarkt genom att bara ät winegummin och köra omkring som en fucking maniac. Förvirrad och irrande.
Inte nog med det så ska jag behöva drömma de mest absurda drömmar. Vaknar upp med ångest. Allt är pappas fel. För jag har fått det berättat att far min lider av samma problem. Det är alltså genetiskt.

Senast i natt drömde jag blandannat att jag fick låna en annan bil på jobbet eftersom min skulle in på service. Jag fick en manuellväxlad gammal blå volvo med läderinredning(?)(detaljerna liksom?). Och som om inte det skulle varit jobbigt nog med i-landsproblemet manuell växellåda så hade jag ingen GPS. Det sög. Sen hade Tossa sugits ner i den meterdjupa avföringen som familjen Janssons nya lösdift hade blivit till(?)vii försökte fiska upp henne med en lång slamsa kassler genom att sitta på blåa studsbollar. Och mitt i allt försökte jag och några barn samla in pengar genom att spela piano för att få komma ifrån ön vi var på.

Jag fattar fan ingenting. Och Staffan var sjukt trött på mig för att jag slängt in honom i ett rum och slagit honom med ett skrapskaft mellan benen. Så han slänger ner mig för en stor backe och ner i vattnet där jag försöker få Jenny att medla mellan oss.

Ja, ni ser..?
Sjukt tröttsamt. Jag vill ju för fan bara sova!

I morse vaknade jag klockan 07.40 och var säker på att det var måndag. Det var också en smula ångestframkallande. Snacka om att det var skönt när jag väl insåg att det bara var söndag.

Igår var Anders och Nathalie här och hälsade på. De hade med sig baby Eliot. Sjukt söt, och TJOCK! Jag blev också tjock igår. Åt min egen vikt i gåstillagad kyckling med rotfrukter i ugn. Och som om jag inte redan hade spruckit när jag tryckt i mig det så fick jag ner äppelkaka och vaniljvisp. Gurgel. Jag rullade ut i stallet sen. Frosseri. Jag kommer hamna i helvetet. Det var ju så gott.

Så, som avslutning på detta så kom min nya telefon igår :D:D:D
Sony ericsson satio. Så jävla najs! Och vilka jävla kort den tar då. Jag måste svära lite mer.
FAN VA NÖJD JAG ÄR!


Lady gaga rockar! *gagaga*

Nattlig bikt!

Tre ord. JAG HATAR STOCKHOLM!
Påminn mig om att jag aldrig mer ska gå ut i Stockholm. I och för sig tror jag inte att jag behöver påminnas efter den här fruktansvärda kvällen FY FA-AN är egentligen den enda jag vill och kan säga.

Kvällen var väl egentligen ganska bra fram tills det som hände på östermalm. Öööööstermalm. Vi satt några vänner och bekanta inne på Hard Rock café och åt och hade det trevligt. Blev serverade av en britt, som jag trodde var bög, men som tydligen inte var det ... (?) Jenny kom nämligen och gav honom min lapp med texten: "Får jag chans på dig? JA, NEJ eller KANSKE?" på. Den ämnad honom, utan den otroligt sexiga killen vid baren (Grön tröja, 200 kg extra att bära på och glasögon). Hur som helst, Jenny ger servitören lappen och säger att den är från mig och vipps får jag tillbaka ett ikryssat JA och ett "oh YES, I am VERY single". Han stod och log mot mig resten av våran vistelse där. Vet inte vad jag tyckte om det ...

Hur som haver. Kvällen var rätt ok där samt taxifärden till ÖÖÖÖSTERMALM (med klockrent östermalmstansuttal). Men sen gick det bara utför...
Vi ställer oss i något som ska likna en kö. Men kösystemet bestod i hur urringad din överdel var. Hur kort din kjol var och hur höga klackarna på dina skor var.
Vi lyckades iaf ta oss fram till repet och dörrvakten frågar Mickes brud hur många vi är i sällskapet. Hon svarar sex, och han ögnar igenom oss alla med förakt i blicken och säger: "Ja, alltså, det är ju inte jag som bestämmer klädseln ikväll men de vill ha det lite mer propert än gympaskor och t-shirt"
Det var ingen av oss som blev särskilt glada över vad han just sagt. Men svenskar som vi är svalde vi ilskan och gick där ifrån. Bittra. Spottade i nyllet och nerstampade i en hög med kalvskit.

WTF?!
Kallas inte det diskriminering? (vi vet ju alla att det egentligen inte handlade om kläderna eftersom alla i sällskapet faktiskt var uppklädda). Vi såg ett GÄNG killar där inne på den krogen som gick runt i likadana skor som de killarna i vårat sällskap hade på sig. Och det var igen som bar t-shirt för den delen heller (i vårt sällskap alltså).

Jag ska öppna än bar där jag ska börja med: "Ursäkta, men det är inte jag som bestämmer hudfärgen ikväll, meeen, idag är det vit som gäller.."
Eller, varför inte:"Ursäkta men det är jag inte som väljer intelligensnivån här inne ikväll men alla som inte klarar mitt lilla test här kan gå hem .."
JAG FATTAR INTE?!

Blir så jävla arg. Och som grädde på moset så blev jag och Max rånade av en arg taxichaufför innan hemfärden mot lovön började i Max bil.

Nu ligger Max här och snarkar högljutt bredvid mig i min säng.

Livet kan nog fan inte bli bättre ...
Nej, tacka vet jag en dag i ensamhet på landet.

På begäran.

Jag vet att jag skrivit en del mindre bra saker om Karlshems ridläger. En del, rent ut sagt; förjävliga saker, inte alltid helt rättvisa. Jag ska inte sticka under stolen med att mycket av det menade jag, då. Mycket av det menade jag av ren ilska, och rent tonårsuppror. Jag tänker inte på det nu längre. Livet går vidare så att säga.
Men, bakom ilskan, bakom tonårens bittra dagar så finns mycket fina minnen.
Jag ÄLSKADE att gå på ridläger. Det fanns inget bättre i mitt liv. Jag skrev packlista månader innan. Förberedde mig på att tänkbara plan. Det var årets höjdpunkt och när det var dags att åka hem grät jag. Och jag älskade även att jobba på ridläger, för det är en alldeles speciell känsla/stämning på ridläger som inte går att beskriva om man inte varit där och upplevt den.
Fick jag bestämma nu skulle jag fortfarande vilja gå på ridläger. Även jobba, om jag fick, om jag fick erbjudandet.
Jag vet att det som gjorde mig mest arg med allt det där var att en viss människa gick bakom min rygg. Men det är egentligen ingen Big deal längre. Det var ju "evigheter" sedan.
Nu när jag tänker på det. Eftersom ridläger för mig var något så stort var det även många känslor inblandade, vilket kan vara en förklaring till att det blivit som det blivit. Sen har ju aldrig jag varit den som skrivit om det fina med saker. Jag, bitterheten själv. Definitionen av pessimist.
Så, Aud Rendahl. Jag tar bort inlägget om det sårat dig. Bara du säger vilket och när jag skrev det.
No problemas.