mjölk kommer från mjölkpaketet i affären... så det så!

JAG och min separationsångest MÅSTE gå i terapi. det här är inte hållbart längre. jag är lite ur funktion skulle man kunna säga. symtom? separationsångest! åtgärd? snaran i källaren?!
nej vet ni vad... inga förhastade slutsatser här inte. jag vet inte om det är alla hormoner i min kropp som spelar mig ett spratt eller vad det är. man jag är på gränsen till bristningsgränsen (var enda gång) när det är dags att säga hej då. snacka om överdrivet. visst att man kan bli lite nere för att man ska säga hej då, men när tårarna börjar rinna, liksom livet ur mig så fort det är dags att säga hej då, trots att det bara är typ 2 dagar tills man ska ses närsta gång, har det gått lite väl långt. tycker ni inte det? 

men gillar man någon, ofattbart mycket, antar jag att det bara blir så. goes with the flow.  

torsdag, oj, oj, oj, kryssning. behöver jag egentligen, EGENTLIGEN säga något mer? tror knappast det. jag får helt enkelt dra en resumé så där i efterhand i stället. ingen idé att spekulera i vad som skulle kunna hända. MEN, jag vill poängtera, att sätter någon kåt, fullgubbe så mycket som en hand på mig så ska han få med jürgen att göra...! jürgen och jag är bra vänner han och jag, jag känner honom, MYCKET trevliga människor. sa jag att jag kände mina föräldrar? MYCKET trevliga människor.  

lite för mycket blöt gröt i min skalle.

OJ! höll nästan på att glömma. och det är svårt att hålla tårarna tillbaka, jag känner hur mungiporna, de läckande mungiporna liksom spänns åt och inte vill gör någon hellre än att brista ut i asflabb. john, vilken kille, staffans TONÅRSPOLARE, vilken kille! länge sedan jag skrattade så ÅT en människa. så kul. han ville verkligen inte dricka mjölken, för att det kom DIREKT, från de där, DOM DÄR UTE. när vi väl tvingat i honom ett glas beskrev han det som att man liksom kände att det smakade halm, eller hö, eller "va fan de nu fick", att det liksom gurglats runt i magen. haha. stackars människor nu för tiden som inte har den blekaste aning om vart maten egentligen kommer ifrån. han tyckte det var konstigt att staffan inte hade något, naturligt, och vanligt mjölkpaket i sin kyl. folket är kul.


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Anonym hade följande att tillägga:

:D

Love him, hate him, you just can't ignore him.

2007-03-05 @ 07:56:10
Nanna hade följande att tillägga:

ahahahahahahahahaha xD


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback