totalt hjärnsläpp

totalt hjärnsläpp

Har blivit lite väl mycket i mitt stackars huvud nu på sistone. först vill jag diskutera det här med visdomständer. dessa kvarlevor sedan stenåldern. de va säkert jätte praktiska när man åt rått kött och rötter, men nu när all mat är så gott som färdigtuggad innan man stoppar det i käften så är dem inget mer en rent och kärt överflöd. irriterade, så in ut av bara helvete. och det där om att man skulle bli visare måste vara en myt, man känner sig snarare som en femåring när man är tvungen att på busshållplatsen stå och gräva ut matrester med pekfingret som fastnat BAKOM de förbaskade tänderna. nej. fy och blä. och inte vill tändläkarna hjälpa till att dra ut fanskapen. "de sitter sååå fint", jojo, dom har inte kännt det jag kännt, dom är bara snåla och ute efter att plåga mig livet ut. för i helvete, ge mig lite lustgas och slit ut iaf en, för det är egentligen bara det jag begär.

i lördags var det transfest hos min kära staffan. jag hade bjudit med min bundsförvant frida, som för övrigt aldrig hade träffat staffan. hon blev tämligen chockad när hon fick syn på honom (jag med). killen kommer ut i en vit syntetpäls jacka, latexbrallor och röd bh, sminkad och flätor i håret. han slänger sig om mig och skriker. jag vet inte riktigt vad jag ska säga, varpå frida utbrister, "du vet väl att det här är mitt första intryck av honom?" kvällen flippade ur för min del, som vanligt. minnesluckor. såå härligt. det man inte vet det mår man inte dåligt av! 
jag däckade ett par gånger under kvällen och där emellan var jag medvetslös. rev sönder min arm med flit på en "härlig" krok inne på toaletten 2 gånger. what the fuck???!!! sen rev jag sönder nyllet under en av mina förföljelsemanistrapatser. hade tydligen skyllt allt på ellen och sagt att hon bowlat mig. inget jävla indian i kanoten!! jag minns inte att jag varit uppe hos anne och bett henne om lepsyl till mina sår, eller rättare sagt mitt ansikte. alltså vad försigår i mitt huvud? sen hade jag försökt gå och lägga mig under diskbänken bland soporna, bra där, verkligen. och när jag inte fick det hade jag ställt mig och släckt och tänt lampan utanför toaletten varpå jag säger "släpp in mig, släpp in mig", frida undrar vart jag ville bli insläppt och då hade jag svarat. "till soporna".  alltså. jag vet inte vad jag ska säga om mig själv?! synd att jag missade alla gäster.
har just haft kursprov i fysik. haha. jag e så jävla bra. matte c kursen har gått åt stöpet. G. bra verkligen. ingenting är som en bal på slottet.
p.s drack 10 år gammal slånbärslikör (hemmgjord) i lördags. hur bra mår jag? jag har en kista av stål. det är hemligheten

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback