Ridning och svinfarmande

Det är fullt upp här i Månkarbo på vår lilla gård, Stall postboda. Är jag inte iväg på Dressyrtävling, eller träning, så är Linus på hopptävling med Trebbe. Monstrets sår har gått ihop så hon är under igångsättning igen. Bebban tar upp stor del av våra liv och förgyller den desto mer. Hon, Manda, hon växer den lilla gynnaren, och utvecklas så som bebbar bör. I måndags, på morgonen, hade ho plötsligt kommit på hur man vänder sig från rygg till mage. SÅ nu rullar hon fram som den knubbsäl som hon är över vardagsrumsgolvet. Vi föräldrar under om det är så hon kommer ta sig fram i stället för att krypa. Känns kanske inte som det mest smidiga alternativet. 
 
Vi har det senaste veckorna förberett för att kunna ta hit några grisar, som vi tänkt göda under sommarhalvåret och göra till mat i höst. Vi har byggt grishus, och stänglsat en fin hage och köpt sådant vi tror att vi kommer behöva i vårt grisfarmande. Och idag, efter att vi varit på babysim med Manda (vilket hon Ä L S K A D E), åkta vi och hämtade tre små gyltor. De står nu i boxen bredvid Trebbe och ska få växa på sig lite mer och vänta in något varmare dagar innan de få komma ut i hagen. 
 
Som sagt. Mycket händer här i Månkarbo. 
 
Nu ska vi snart iväg med hästen på Träning, men idag får tränaren rida eftersom en annan dragit på sig en sjuhelvetes huvudvärk som jag i skrivande stund försöker bli av med med diverse medikamenter. 
 
Nedan visar filmer på Trebbes och Linus felfria 1.10-runda från i lördags och nyinflyttade grisar :)
 
 

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Elin hade följande att tillägga:

gullegrisar:)

2016-04-08 @ 12:42:59

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback