Drive by

KÖR MIG

Igår hade jag bestämt mig för att även hänga vagnen (som jag beställde i förra veckan) på Trebbe. Sist Trebbe hade vagn på sig var i januari och då endast fyra gånger. Jag hade värmt upp honom genom att tömköra i onsdags och torsdags och undrade då hur det egentligen skulle gå att hänga på vagnen då han var bongstyrig och allmänt uttråkad och rastlös. Men så igår kom Max ut för att hjälpa mig och så fort vi drog fram vagnen stod han som ett ljus! Det var som att han visste precis vad som skulle hända. Han måste tyckt att det var fasligt T R Å K I G T att bli tömkörd, om inte alldeles för enkelt för en sådan högpresterande havremoppe som han själv. Så När vagen var på gav vi oss ut, Jag, Max och Trebbe. Vi mötte bussen (så klart), lämmeltåg av bilar (med släp), cyklister och Trebbe liksom skötte allt galant. Han tyckte det var kul, men jobbigt och tugnt med två lata fläskberg till människor som bestämt sig för att sitta där bak. 

Trebbes skeptiska blick på bilden här ovan är helt befogad. Vad fan har hänt med kuskens huvud? Det som tidigare såg ut som en kisande kines (alltså obefintliga ögon på grund av den låga kvällssolen rätt i nyllet) har av någon outgrundlig anledning övergått till en stor gul boll med svarta likgiltigt stirrande musögon och ett belåtet leende, som om vederbörande just varit på toaletten. Jag ger er detta, för jag vill bespara er det som var där innan. Men fokusera på hästen är ni snälla. 

Nu går jag tillbaka till huvudämnet. Jag definierar en häst som inriden då du har galopperat - kontrollerat - på denna uppsuttet, helst två-tre gånger så att du har försäkrat dig om att det inte bara var en engångsföreteelse. 
Men när definerar jag min häst som inkörd?
 

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback