Med andan i halsen.

Har precis varit ute och rastat mina lurviga. Älgat omkring här i vallbynejden i närmare fyrtiofem minuter. Och det känns ska ni veta. Sprang samma runda igår. Det var ju ett tag sedan sist. Jag sprang alltså. Fick sådär ont i fötterna igen - mest den vänstra - så då gav jag upp. Nu ska jag ge det ett ärligt försök igen. Kanske ge mig ut lite mer i skogen än stampa omkring på asfalt. Kanske inte det mest optimala underlaget för mina förkalkade leder. Är det någon som tycker att det är det mest optimala löpunderlaget anyway? Det är bra mental träning att springa, i alla fall för mig. Går nästan alltid in med tanken att jag inte ska springa så långt för att jag inte komma orka, men efter ett par minuters löpning har jag snart övertalat mig själv att fortsätta lite längre, springa lite fortare osv. Det är en riktigt kick och så kan du känna dig stolt över dig själv.
Anne och Lasse är på Oskars konfirmation och jag är själv här med två löpande hundar. Mjölkningen har gått bra, semineringen gick mindre bra. Hon var slapp och sladdrig - inte så vidare värst brunstig kanske? Så jag gav upp. Om vi nu talar om saker som får dig att känna dig duktig - löpning - så hör en misslyckad insemination INTE till den kategorin.
I morgon är det mjölkning som gäller igen, en kortare löptur och hemfärd. Sedan är det en lång arbetsvecka. Och på söndag ska jag och Sessan tävla. Ve och fasa. Jag är så inhelvetiskt nervös. Ska provhoppa den höjden jag anmält mig till på måndag. Önska mig lycka till för skiter det sig får jag nästan stryka mig.
Dagens insikt:
- Nedräkningen har börjat -

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Cecilia Birgersson hade följande att tillägga:

Massor med lycka till, vet att ni kommer att fixa det galant!KRAM och tack för att du finns!

Anne hade följande att tillägga:

Du är så himla duktig, vad det än gäller, så det kommer säkert att gå hur bra som helst. Lita på Sessan och inte minst på dig själv och er förmåga att samarbeta! Miljoner tack för en underbar helg! Kramar!! <3<3

2011-05-22 @ 05:36:50
Annika hade följande att tillägga:

Hoppas det gick bra! Höll iaf tummarna :)

2011-05-22 @ 16:55:14
URL: http://s-a-g-a.blogspot.com
Annika hade följande att tillägga:

Hoppas det gick bra! Höll iaf tummarna :)

2011-05-22 @ 16:55:28
URL: http://s-a-g-a.blogspot.com

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback