Häst är bäst.

Dagens tävling kunde inte givit bättre utdelning. Två felfria av två möjliga. Sessan var som vanligt strålande, men min insatts kan faktiskt ifrågasättas. Efter första klassen grät jag när jag kom i mål. Var så fantastiskt nervös innan, så när sista hindret var avklarat släppte spänningarna. Andra klassen var Sessan ganska trött men gjorde verkligen sitt bästa och såg till att vi hämtade hem ännu en rosett. Nu har vi alltså även åttio, respektive nittio centimeter att skriva upp på meritlistan. Tyvärr har jag varken filmer eller bilder från dagen, vilket är trist, eftersom min filmerska roade sig på annat håll. En annan gång helt enkelt.
Igår sprang jag på David kvart över tolv. Han hade varit på bröllop på öarna och skulle spendera natten på loftet innan han skulle åka hem på motorcykeln idag. Det var faktiskt ett trevligt återseende även om vi båda var rysligt övertrötta. Killen ska ju bli farsa i höst, så det är bara att gratulera.
Igår var som vanligt ett fullspäckad dag. Efter jobbet åkte jag till Lovö där jag, Elin och mamma bestämde oss för att dra på pre-mors-dag-bio. Rabbithole stod på menyn. En väldigt ledsam film, men väldgjord. Sedan lyxade vi till det med middag på Max: LOW-CARB mål med en nyttig Lyxshake på det. Väl hemma red jag en sväng, innan jag snörde på mig löparskorna. Sedan tog jag bilen till Törnby, hämtade lite grejer inför tävlingen, och tillbaka till Lovö. Där var David och vi drack te till halv två. Det var skönt att komma i säng sen ska ni veta. Ja herre gud. Du som är i himmelen. Nu har jag inte direkt några planer utan hade tänkt ta det lite lugnt. Erik är hemma på permis så vi ska äta lite gott och i morgon är jag LEDIG - hör och häpna -

I morgon bjuder samtrans på middag och Boule i  Rålis. Gratis är som vanligt gott.
Sedan är det knappa två veckor kvar på Samtrans innan sommarlov med mjölk börjar här på Lovön.

Trevlig söndag gott folk. Och kram till alla mödrar där ute.

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback