En militär med snoppen som Gevär.

Jag har funderat. Den där låten "om sannigen ska fram", egentligen, så är den bara tragisk. Min kvinnliga vän tyckte att den var genialisk, eftersom den enligt henne stämde helt överrens med verkligheten. Ni vet, vi tjejer vill bara att killarna ska lyssna när vi pratar, men inte tala om sig själv. Och att de säger att vi är vackra .. bla bla. Ljug, ljug. Och killarna är redo att alltid hålla med oss, fast de tycker vi har fel. Och skratta på rätt ställe, fast vi inte är så kul ..

Alltså, på alvar!?
Varför vill Tjejer ha killar som inte bryr sig och killar ha tjejer som de måste spela teater för? Är det så det ska vara? Oärligt? Ursäkta mig, men jag förstår faktiskt ingenting. Det kanske är så det ÄR, men är det så vi vill ha det?
Är killar så desperata och tjejer så ytliga?
Passar man inte ihop så passar man inte ihop? Eller? Många frågetecken här. Om det nu bara är ligga man vill, vilket kan vara en helt legitim ursäkt att få en kvinna på fall, så kan man väl vara ärlig med det?
Det är inte en genialisk låt i mina öron, det är en dålig låt som tar upp ett tragiskt fenomen i vår kultur. Kalla mig gammalmodig. Men jag tror att man kan hitta någon man faktiskt VILL vara med. Som man inte behöver ljuga för. Som man kan tänka sig att leva med resten av livet om det vill sig så, och som man bryr sig om . . . Punkt slut.

Det är mycket som händer just nu. Inte bara svält och krig och den vanliga dyngan i världen som jag blundar för, eftersom det annars skulle kväva mig.
Jag har startar två debutant fälttävlan med Sessan. Den ena gick betydligt mycket bättre än den andra även om det inte räckte riktigt hela vägen i terrängen för att kvala till Breeders Trophy som var planen. Men det är Breeders nästa år också, då är det bara att köra på dubbelt så hårt.

Jag är hundvakt. Åt stackars Alfons. Alfons ger dig den där blicken som får dig att tycka synd om honom HELA tiden. Jag tycker synd om Alfons hela tiden. Han äter knappt, även om han råkar vara en hejare på att trycka i sig en jävla massa potatis (?). Sedan i söndags när han kom hit har han säkert ätit över ett kilo potatis. Bra att han äter något. Smör äter han också. Och skinka. Hundmat, jora, när INGEN ser på. Alltså medan jag ligger och sover. Knas. Nu när jag läser igenom texten igen så låter det ju faktiskt som att han äter en hel del. Men när du tittar på Alfons kan man inte tro att han äter något alls. Men han är rätt söt ändå.

På lördag är det spritfest hemma hos mig och min fru. Det blev aldrig någon riktigt inflyttningsfest, så nu ska vi ha en PRE-utflyttningsfest som någon slags kompensation. Jo, vi har sagt upp kontraktet. Inte bara för att det varit ett elände med inkompetenta polacker som försökt renovera olika delar av huset, i synnerhet toaletten, utan för att jag ska flytta till Skara. Just det Skara. Jag vet knappt vart det ligger, har aldrig varit där, har inte sett hur jag ska bo. Kom inte in på veterinär i år heller, så just nu nöjer jag mig med next best thing: Djursjukskötare. Jag är ganska förväntansfull. Så snart drar jag och Trebbe till Skara och Sessan åker till Adelsö där min moster ska vidareutbilda henne i dressyr efter hennes välförtjänta vila.

Hade som vanligt storslagna idéer om hur den är texten skulle se ut. Hade massa att skriva men det blir vidbränd omelett som vanligt. Så ni får nöja er med en film som avslut.
Jag och Sessan på Runsten förra helgen.

Enjoy.


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Annika hade följande att tillägga:

Skara :) det e bara en timme från mig!Håller med dig, ang den dära låten. Alltså att det är sorgligt att den stämmer så bra. Men jag tkr ändå att den e bra, för vissa människor får sig ju en tankeställare eller två och det skadar ju inte.Tkr inte det va bränd omelett, ditt inlägg. Det va bra skrivet, sammanfattande!Härligt å få se på dig och din fina sessan lite oxå. Måste vara en riktigt härlig känsla i kroppen under en sån tävling :)Ha det gott! Vi ses nog ngn dag :) Kram

Anne hade följande att tillägga:

Kramar härifrån, hoppas det blir kanon i Skara!

2011-09-01 @ 04:57:51

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback