Jag ger på fullaste allvar upp. Nu är jag ...

20101017955 (MMS)

Jag ger på fullaste allvar upp. Nu är jag redo att lägga mig ner och dö, bara skita i allt. Det finns inte ord för hur mycker HAT jag hyser för datorer just nu. Sorterar svordomarna i skallen, finner inget passande. Igår började den hacka när jag tittade på ett avsnitt House. Sedan hängde den sig? Så jag startade om den och då skulle den envisas med att söka igenom diskarna, så jag försökte somna. Gick inte bra och jag drömde bara en massa jävla mardrömmar och djävulsskap. Så nu efter lunch försöker jag starta datorn INGENTING händer. Efter en halvtimma dyker det där otroligt upplyftande meddelandet upp på skärmen? Vill de att jag ska stoppa in cdskivan i den icke existerand cdspelaren? Suck. Jag MÅSTE ha en fungerande dator. Och inga pengar har jag. Ska jag fortsätta gnälla?


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Anonym hade följande att tillägga:

I bios går det att ställa in "boot from USB". Gör det, och kolla om du bara kan reparera OS för att komma in i det igen. Alltså, du kanske inte behöver formatera och kan därför ha en chans att spara filer innan. Du kan också använda den där USB mojängen jag har för att koppla in din hdd som en extern till en annan dator, så länge hddn är PATA, och inte SATA: Isåfall måste du köpa en ny USB pryttel, osv osv osv. Hör av dig om något av detta fungerar eller inte, så kanske jag kan hjälpa dig.

2010-10-17 @ 18:53:10
L hade följande att tillägga:

exakt detta hända på min laptop också (kan ju iof vara förståeligt då jag slog näven i tangentbordet, men faktiskt den förtjänade det). hårddisken gick alltså sönder. kaputt, inget gick att rädda =( som tur var hade jag försäkring på datorn och jag fick hårddisken utbytt gratis på datoraffären. (fast helst hade jag velat haft en ny dator för den beter sig fortfarande konstigt WORD). god lök med din dator

2010-10-21 @ 17:10:04

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback