Sorg.

Att se en person man älskar fara illa kan göra så obeskrivligt ont.
Jag kan ibland önska att jag bar på förmågan att laga någon som gått sönder. Att göra allt bra igen. Du kan bära en fågel; mata den, hålla den varm om natten, men aldrig få den att flyga. När den är redo kommer den med största sannolikhet testa sina vingar. Det handlar om mod, och tro.
Det sägs att ett gott skratt förlänger livet. Och för var dag som passerar i mitt liv så tror jag på det mer och mer. För vart yttrande av förtvivlan, för var tår som faller, för var ledsen min så dör lite utav det som är du.
Men för varje ringande skratt, för varje leende som sprider sig över ditt ansikte så växer du inombords. Och du vill ha mer. 
Din kropp kommer för alltid minnas vad som gjorde dig glad. Det blir till en drog. Du gör vad som helst för att komma dit. Kastar dig ut för stup, springer över glödande kol, sover på krossat glas. Vad än för hinder som tornar upp sig framför dig tar du dig igenom. Men allt har ett pris. Vad du är redo att betala, det är en annan femma.
Var människa hamnar någon gång vid ett vägskäl. Vilken väg du väljer att gå spelar egentligen i långa loppet aldrig någon roll eftersom du inte vet vart den slutar.
Vi blir väl alla sårade någon gång under våra liv. Det är sådant som händer, ingenting som är värt att gräma sig över resten av livet.
Tilldelas man en andra chans bör man ta den. Handlar denna andra chans om förtroende är det viktigt att du vågar lita, vågar ge förtroende, annars kommer den glida dig ur händerna. En levande ål i vatten ska vara svår att hålla. Livet är en ål i vatten det simmar vart det helst vill och kan ej hållas av andra, kanske till viss del, kanske ett tag, men till slut slinker den iväg, om ingen fångar upp den och dödar den, eller låser in den i att akvarium. Ålen är din. Lev som den ål du är. Och tänk inte för mycket på det som varit. Det hjälper ingen.
Flum.


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Nanna hade följande att tillägga:

What's worth the prize is always worth the fight.


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback