Vill, men kan inte.

Jag och Frida for till Katalin - And All That Jazz. Grymt ställe. Det hade varit ännu grymmare om någon välvillig själ anordnade något i stil med det som gick loss på Kägelbacken för över fyra år sedan nu. Det har aldrig, och kommer aldrig igen vara en kväll som den. I alla fall. 
Familjen stod på scen. Vilket röj! Vilket RÖJ! Fast - och nu vill jag inte gnälla - det var i kortaste laget. Lite "Fyra sekunder - underbart är kort" över det hela. Precis när man kommit igång och svetten oundvilkligen börjat sippra ur porerna i pannan var det slut. Familjen körde den dryga stilen och vägrade kliva upp på scenen en sista gång efter avslutningen trots att publiken förgäves ropade: "En gång till, en gång till .. !"
Så jag och min trogna följeslagare ryckte på axlarna och drog vidare. Vi tog oss till kalas/Seven/partaj/Farbror melkers (?) eller vilket namn som just nu är aktuellt. Där får man inget mer än det man förväntar sig. Halvkass musik, ett mobboffer i rullstol och en mörkhyad utbytesstudenters kön i ryggslutet. 
Urk. 
Droppen föll när två knubbsälar dansade uppe på scenen. För mycket för mig. Så jag och Frida gick tillbaka till Daniels lya där vi badade alldeles för varmt innan vi somnade varma och gosiga. 
Angående den rullstolsbundna killen på utestället så kunde jag inte låta bli att observera hans kroppsform? Vad i helvete? Alltså, han hade en så svullen buk. Och så får jag bilder av ur han måste se ut naken. INTE helt trivsamt. Två smala sladdriga dödkött till ben som följs upp av en enorm jäskammare, en våm? Alltså nej. Vi gick i grevens tid, men allt som allt så hade vi en helt fantastisk kväll jag och Frida. Like back in the days. 

Nu är jag tillbaka från att ha hämtat Daniel på flygplatsen. 
Jag hatar Daniels bil. Och jag hatar hans lägenhet. För att de inte är mina. När jag blir miljonär ... 

Nu ska jag fortsätta äta min mögliga ost med mina ekologiska pepparkakor. Börja plugga lite inför tentan som går av stapeln på fredag och sticka lite. 



Just det. Höll på att glömma. De hade några Gästartister med sig - Familjen alltså, blandannat den här tjejen, som sjunger i låten ovan. Hon var grym! Hon är med på den senaste skivan. Sedan var det en mörkhyad tjej som spelade på lite olika trumliknande saker. Så bra. Så bra. Även hon hörs i den här låten. 

När du fattar vad du missar

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback