Comb over?

Min mening är att det inte är så vidare värst attraktivt att kamma över flinten. Jag vet inte ens i vilket syfte man skulle kamma över flinten om man hade en. Det är ju inte som att det INTE syns? Att man har en flint alltså. Min första tanke är ju så klart att man skulle försöka dölja den men eftersom det fan inte går att dölja den hårlösa fontanellen genom att omsorgfullt kamma över några glest ansatta hårstrån från det redan så malätna huvudet så är det ett uteslutet alternativ.
Så varför?
Varför inte bara raka av sig eländet som jag sett att många andra gör? Tupé är det bara franska våldtäktsmän som drar på sig - tror jag - och det har väl för den delen aldrig varit inne så det är ju bara att glömma.
En rakapparat och en snygg hatt är mina tips. Om nu någon bryr sig om mina åsikter.
Så till frågan om de som faktiskt bestämmer sig för att ta fram kammen och försöka dölja den flottiga hjässan - även kallat Comb over - varför gör ni det?
Är det så illa att ni själva finner det snyggt?
Måste ju nästan vara så illa.
Att jag dock ska behöva genomlida åsynen av en helt fruktansvärd överkamning när - OM - jag sitter och tittar på ekonominyheterna klockan tjugotvånågonting är inte schysst.

Spana in den blonda killen som ser ut som en blandning av en misslyckad fattig riddare och andra världskriget i nyllet på ekonominyheterna nästa gång ni kollar på tv4 så ska ni få se en överlappad flint som heter duga.

Tack och god natt.

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback