infekterad

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, om gårdagen alltså. Ja, vad ska man säga? Jag pratade ju om det där med knäckebröd i min röv, och det kändes som om både jag och knäckebrödet hade vaknat på fel sida, och det kändes som att det inte skulle gå över. Åldermännen i hushållet drog till småland, tack och hej, hur blev det med storstadbesöket liksom?
Efter lite rikdedom av uppfinningar och 20 kärror senare stog vi i duschen. Påväg till Stefan. Jag med mitt knäckebröd i min otroligt heta stjärtskåra var irriterade, frustrerade och enna riktiga surkön. Men efter höjda röster och missbelåtenhet tog vi oss sammant och rensade ut smulorna. Jag kramade om den enda som den dagen gjorde, just den dagen till levvärd.
Vi gick ner på stan, hand i hand, höstvindarna bet och slet våra kinder och övriga exponerade kroppsdelar. Vi inhandlade ett och annat. Mysigt vinterstickat, krångliga spel och ett större investerande i en
klocka, för min del. Glad som fetaste ungen på julafton struttade jag stolt ner längs uppsalas gator. Hanna har köpt en klocka, god och glad klappar man sig om magen.
Men 'allt som glimmar är inte guld(?)'. Jag kände en påträngande smärta. Den blev mig bara mer och mer påtaglig. En mjölkning senare och jag sprang med ett värkande urinrör på toa, det är inte förståligt hur man kan kissa så många gånger på så kort tid, och med den smärtan. Hela kroppen skälver, lungorna krampar, gåshuden uppenbarar sig och där sitter man kallsvettig och flämtande på porslinsringen. Jag drack, och drack och drack. Vart var de värmande grytlocken och morfinet?
2 ipren, 2 panodil, 1 treo comp, 7 muggar te, 1 liter tranbärsjuice och en brustablett berocca senare så kunde jag äntligen smyga mig ner i sängen.
Det var inte kul igår kväll. Men som sagt, utan dig så hade det varit outhärdligt. Du tårkade mina tårar och värmde mig yttligare en kopp te. Tack för det... <3 

Idag är det mycket bättre, tack vare ihärdigt vätskeintag.

Kanske blir det en tyskland resa. Fy fa-an va kul det skulle bli. Jag ser fram emot det (OM det blir av dvs). Inte vara för optimistisk nu. Vi vet ju hur det blir då.
Ikväll bjuds det på tacobuffé och dagens. Inte helt fel. Dessutom så var det nästan en perfekt timing då det bara råkade slå om till vintertid i morgon, så att vi helt gratis kunde får en timmas sovmorgon att sova av ruset lite extra på.

btw. 7 december är det fest.


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

frida hade följande att tillägga:

Tyskland frågetecken

2007-10-28 @ 23:08:48

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback