Lite vad som har hänt.

Så(?) Vad har hänt den senaste tiden, förutom min grubblande huvudvärk?Jo, var det i lördags? Jo, lördag var det, så hade det äntligen blivit nästa vecka så att vi kunde lasta de fyra tjurarna i ladugården. Jag dock, kom inte längre än till rampen av djurtransporten, där stog jag och Lasse och försökte få upp järnhaspen som höll den uppe, vilket slutade med att jag slog upp den rätt i nyllet och slog sönder hakan, läppen och min högra framtand.
Blodet forsade och jag blev förvisad till huset, vilket resulterade i att Staffan fick sköta ladugården själv.

Lite senare på kvällen, efter mjölkningen drog jag och Staffan till Stefan, för att tillsammans med Nisse, Stefan och Micke spela lite spel och dricka lite. Och fy fan vilken hets det var. Jag blev itvingad en flaksa vin och lite jäger.
Inte bra! Jag vill inte bli itvingad. Skämdes lite dagen där på, för att jag hade fallit för grupptrycket.

Dagen där på gjorde rödvinet sig påminnt och huvudvärken dunkade glatt. Vi skötte ladugården och kom båda fram till att vi ville göra något roligt; "Bio!", tänkte vi båda, men när vi kom in framför datorn, fanns inte den filmen vi ville se och det andra alternativet hade redan börjat, eller något i den stilen, så film blev det inte. Men vi bestämde oss för att spela på hästar på onsdag och åka på badhus på måndagen!

Måndagen kom, med sovmorgon, och gud va skönt det var att få sova ut :)
Men vid frukosten byttes glada miner till en stor besvikelse, för vi skulle göra ditten och datten åt Anne, och badhuset började kännas avlägset. Vi gick upp och surade ett tag, innan vi gav oss av, då vi i samma ögonblick fick reda på den glada nyheten att Anne kunde göra alla sina ärenden själv någon anna dag. Besvikna miner sken upp till glada åter en gång och vi packade badkläderna.

Vi styrde bilen i starkt solsken mot Christian som skulle få sin födelsedagspresent. Väl där lyckades vi även ragga med honom på lite äventyrsbad.

Vi badade, jag blev lite emo, vi badade, jag hade roligt, Staffan hoppade från tian, Christian dök från sjuan. Jag dök från ettan ;D

Efter bad drog vi till Tandläkaren. Min tand skulle fixas. Jag fick lite nytt som lades på tanden, och fy fa-an va irriterande. Nu har jag något att gå omkring och irritera mig på i resten av mitt liv. Det blev väl kanske inte så bra som jag hade tänkt mig och vi får se om jag åker till pappas tandläkare och ser om hon kan göra något åt irritationsmomentet. 
Dagen avslutades med skräckis hos Christian, trevligt, trevligt.

Big yeah! Är att mitt löshår kom igår och att mina stövlar ÄNTLIGEN skickats :D
 

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Idizzledatshizzle hade följande att tillägga:

jag skämms lite för att jag hetsade i dig massa alkohol åxå =(.

2007-11-20 @ 18:04:48
frida hade följande att tillägga:

löshår o allt? vad är nu detta?! jag vill verkligen se dig! PARTY NÄSTAAA!!!!!

2007-11-21 @ 00:08:10

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback