sammanfattad

I morgon far jag och Staffan till en av mälarens sköna öar. Det ska skördas och, svettas och vara lågt blodsocker i två heta dagar. Sen på fredag, efter födelsedagsfirande och lite annat bär det av till nysnäshamnen. Klockan 04.50 lördag morgon tutar färjan, och sen går bryggan av mot "piss in't på ringmjuuuuren", Gotland. Där ska jag, Staffan, Frida, Klådan och lite annat löst folk, njuta av vad ön har att erbjuda, medeltid och sprit.

Först när pappa ringde i morse, eller, ja, mitt på dan, blev jag fylld av ångest, tvingad och kände hur all livslust rann ur mig, JAG VILLE INTE JOBBA MEEER!!! Men, efter att Staffan till trots, uppmuntrat mig kom vi båda fram till att det skulle bli ganska soft, komma hem, tjäna en tusing var eller så för arbetet där, som vi båda bara kan slösa bort på gotland. Helt suveränt!

Hur som haver är det, trots den stundande ledigheten med fest och fallskärmshoppande något som tynger mitt bomullsbeklädda hjärta; Bella, min underbara, vackra flicka. Är så mager, trots kraftfoder, trots sommar, så är hon tunn som en sticka. Min fina flicka fötjänar bättre. Men, meen, what to do, what to do?! Läget verkar vara som det är. Inte mycket bete i bastufollan, ett par dagar, och sen kommer hon gå ner ännu mer i vikt.
Ja, här skulle jag kunna sitta och grämma mig över situationen med henne, men, vad hjälper det?

Idag sköter vi ladugården igen, på kvällen bara i och för sig. Vi har fått sådant flyt på det, så det är inget jobb egentligen. Sista gången innan gotland. Vi höll våra ord och jobbade som rena bomullsplockarslavarna i princip hela juli, och det var värt varenda tår och var enda blodsockerfall. FÖR VI SKA TA FALLSKÄRMSHOPPAR LICENS!

Den senaste månaden har vi spelat puzzle go, underbart spel, jag känner det spelet väldigt väl. Lite som kräpppapper, som krusar sig när man rör vid det, och i bakgrunden sjunger en fågel, som man inte riktigt hör, för det blir mörkt. Nåväl, det går ut på att man är en tvåögd liten rymdman, som är en cyklop från sidan, som åker omkring på ett snurrande tefat och samlar färger som faller av när man samlat alla och blir grå, och sen tar man nästa våning... öh?! Tror jag fick med allt där... Jag har korats till den som är mest utvekclingsförstörd eftersom jag är den som har tagit flest guldstiernor, och mamma är sååå stolt. 

Det var allt for so lång. p.s. Nisselue är inte förhud, mmmmkay?!

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?

Mandy hade följande att tillägga:

JA! Vi äger gotland i år också eller hur? Med eller utan gul sparkdräkt!

Charmander hade följande att tillägga:

hjälp...

2007-08-01 @ 09:31:27
URL: http://johannadahlberg.blogg.se
frida hade följande att tillägga:

japp, visst ska vi ha de najs på ön hanna!
med eller utan våra fina ö&b-tröjor? :)

2007-08-01 @ 12:00:36
I beleive i can flaj.. hade följande att tillägga:

Jo, det är sant. Nisselue är förhud.. förr i tiden gjordes alla mössor av just det. Förhudar. Det är därifrån ordet nisse kommer. Det röda på tomten är ytan från manliga könsorgan. Det är ju det som gör honom så älskad och omtyckt av alla.
Och JA! Man lengtar så man spricker till hoppkursen.. och ja, igen, jag tror nog också att du blir bäst i klassen.
Kolla in den här sidan.. www.gryttstock.se

2007-08-01 @ 19:18:45
URL: http://danidanger.blogspot.com
Charmander hade följande att tillägga:

HALLÅ HAR DU DÖTT !?

2007-08-12 @ 18:43:59
URL: http://johannadahlberg.blogg.se

Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback