hela 12 dagar av ren och kär lycka

12 dagar. underbart. men nu är det över. urk. ingenting varar för evigt. så är det bara. har fått hålla tårarna tillbaka. va inte så mesig hanna. det är ju inte precis som att han har dött eller något. han har bara åkt hem igen. bort från mig.
några dagar i dalarna har passerat. jag ska sammanfatta det hela.
onsdag: jag och staffan tar vårt pick och pack och pickuppar hem till mig. vi plockar upp ett stycke getto i allén. väntar på att far ska ge besked om stugan och på att erik ska ta sig samman. mitt i allt blir jag tvungen att ta en tur med hästen. man ska ju vara alla till lags. kl. 5 kommer vi äntligen iväg, men stannar vid b&w, ursäkta, ursäkta, COOP. där handlar vi frulle och jag har fullt skå med mina tvångstankar. kunde inte hålla fingrarna i styr och "råkade", klämma sönder en choklad kanin. moahaha. men jag var tvungen eftersom vi glömde julgeten som vi skulle tända på till ett stort bål. hur som helst så styrde vi, jag, vidare mot borlänge. vi kom väl fram runt mja, halv tio. bara att ta på sig kläderna, för det var så gott som minusgrader i stugan. jag och staffan värmde varandra hela natten :)
dagen där på: spelades det lite spel och där efter bööörnade vi till ica för att inhandla foder. FODER. kvällen bjöd på kyckling och POMFRITT?!. medan gettoungen lagade maten tuttade jag och staffan, mest staffan på bastun. medan vi åt lät sig bastun stiga till hela 100 härliga grader. staffan var inte sen med att kliva in och ösa på vatten. när det åtminstone blivit 90 grader klev även jag och erik in. sen var det bara att värma sig så gott man kunde, för här skulle huggas isvak! staffan gick lös med en yxa på isen och hoppade sedan ner. huu... erik och jag värmde oss dock en gång till innan vi vågade hoppa i. men jora. två gånger var jag i. hua. första gången slog jag i mig en aning i kanten av vaken. slog i ena knät , och plötsligt kände jag ingen kyla. haltade upp och fick snart se att det gått hål på min stackars hud! snyft. när vi alla kände oss lagom möra gick vi upp och försökte titta på omen, men jag var så trött så jag somnade snabbt.
fredag: vår lilla grupp hade dagen till ära bestömt oss för att åka och kolla om det fanns någon snö i backen, för vi hade trots allt åkt enda hit upp för att åka planka. väl framme vid backen blev det inget annat än tre besvikna miner. bara långa knappen var snötäckt. vi bestämde oss för att skita i det och drog in mot centrum för att ragga upp en bowlinghall. efter lite trix hittade vi en, men fick vänta ett tag. vi åt och spela billjard, okej, erik spelade cs och jag och staffan spelade. eller. ja. en lite festlig händelse var på matstället. skabbigt som fan by the way, och jaaaa... jag bajsade där. NOT. hur som helst staffan bestämde sig för att spela lite. han vann 51 en kronor (sattsade 6), när han matade ut kvittot, fick han inte bara 51 en kronor, utan en liten bonus på 500 kr! det där händer bara inte. glad i hågen spelade vi bowling. jag sög som vanligt. jag är en dålig förlorare. så är det bara. när vi kom hem åt vi och sen hade det oundvikliga inträffat. straffpoker. hände dock en del grejjer innan. staffan bröt först av omvridaren på det extremt skabbiga dasset och sen bröt han av ett handtag inne i huset. GREAT. 
UTDELADE STRAFF
Staffan: Buntband runt könsdelarn, dra arslet i gruset. snorta dijonsenap (frivilligt)
Hanna: svepa ett halvt glas tabasco, snorta dijonsenap, häftklamrad i armen
Erik: äta en slev snabbkaffe (torrt), äta en hel lök, snorta dijonsenap och det bästa utan av allt. röka på mitt, staffans och hans eget könshår. mumma. 
kvällen avslutades med att staffan högg en vak till i isen och dök mellan de två hålen. bra där.
Lördag: erik hade mens på morgonen så jag och staffan fick vänta på att det värsta skulle gå över. vi började först titta på blood in blodd out, jävla skit film, så vi satte på gamla män i nya bilar. såååå bra!
"hon stog och pratade i telefon, så kom det en vind och bara, schhhh..."
sen drog vi till badhuset och badade. kul. tråkigt bara att trampolinerna inte var öppna. mjeee...man slog i sig lagom mycket, och nu så här efteråt har jag fan ont i hela kroppen. taco till middag :)
Söndag: packa och dra. på vägen hem blev moi stoppad av polisen, inget vi pratar högt om, men det finns på film. jag håller precis på att åka in genom sala då en polis kör förbi, då staffan säger, på skämt, den är ute efter dig hanna, den kommer vända och komme efter dig. BÖG. jag tittar i backspeglarna och jo så fan gör den det. hjärtat slår i 360. fan ta dig staffan. mycket riktgit. polisen blinkar in oss vi kanten och jag får dra fram körkort och blåsa. tycktes gå igenom kollen. då dalahoran säger. "det är folk som har ringt, ni ska ha åkt lite vingligt och ben, armar och fötter ska ha stuckit ut!" what the fuck?! ben? jag kan med gott samvete säga att jag med mening kört lite slalom. men hallå? det har väl ingen dött av. säkert någon gammal pensionär som ringt och sagt något i stil med :" det sitter några pårökta ungdomar och sprutar in okända ämnen i kroppen i en opel på väg 70" "dom kör som svin och slår av brevlådor i farten". suck. skadeglädjen från staffan och eriks håll var ett faktum.
de jag väntar på nu, är filmen från dalarna. straffpoker och fasttagen av polisen. hurra.
saknar dig redan staffan. du är bäst. jag undrar bara vad du kommer säga när du kommer hem. hur du egentligen tyckte att allt varit. vet ju inte om du bara säger att det varit bra till mig bara för att inte göra mig ledsen. vad vet jag.
nu börjar skola. en temin kvar ev sånt här elände. en termin. ska in och köpa böcker nu. 
 


Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback