det börjar dra ihop sig.

image91

men bella verkar tämligen oberörd, hon har förmodligen ingen aning om vad som försigår där inne i henne. hon är nog lyckligt ovetande om att snart, alldeles snart så kommer det ut något ur henne.

man undrar ju hur den kommer se ut, hur den kommer vara. men mest av allt undrar man hur bella kommer reagera. det måste vara lite läskigt även för henne, mest för henne.

mamma berättade om ett ungsto som dom hade, i tidernas begynnelse, Coquimba, när hon fölade första gången. hur hon precis efter att ha krystat ut fölet la sig platt på sidan och pustade, helt slut och tyckte födmodligen att det var jätte skönt att vad det nu än var som hade hänt var slut. så låg hon bara så. efter att tag knuffade mamma och min morfar upp henne på sidan, då fick hon syn på det dyblöta nyfödda fölet som låg bakom henne i halmen. han strök öronen bakåt (betyder att dom är arga/missnöjda), tittade så ett tag på fölet och undrade vad i helvete det var som var där, och hur det hade kommit dit. hon lugnade emellertid ner sig och tog sedan mycket bra hand om sitt föl. 

hoppas bella blir en god mor.

Men shit!

Var det allt ni kunde komma med?


Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar.

Vem är du? (vem är jag, velande charader):
Kryssa här

E-postadress:

URL:

I denna ruta finns det plats för just dina åsikter:

Trackback